Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 020
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Колко беше lancome o d azure. В парфимо има ли код за намаления. Благодаря.
Около 32 лв. и нещо беше станал. Кодът е SAVE5 (- 5 лв.).

# 586
  • София
Благодаря ви за информацията.  Опаковката от клипчето е като на получения от Парфимо парфюм, само че жената маха предпазителя и пръска, а на моя този предпазител е на средата на пръскалката и не може да се маха, а се пръска с него, гледам, че и на официалния сайт предпазителят е като на клипчето, т.е. се маха.
Дори опаковката да е променена, което е съвсем възможно, то ароматът е абсолютно различен, дори и като трайност. За съжаление това не е любимият ми парфюм.
Ще поръчам и от Нотино да видя какво ще дойде.
Eто и снимка -

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 12:10 от Мihaela_z

# 587
На тестерите висулката е вградена и не се маха. Парфюмът наистина е със сменена опаковка, дори има лимитка от 2019г., ако не ме лъже паметта, в бял флакон с роза отпред. Много е красив, но някъде четох, че и ароматът е малко пипнат и се усеща повече амбра в него. Не помня вече къде попаднах на това инфо, но ме отказа от покупка. Не бих разчитала да дойде нещо по-различно от Нотино, тъй като там също беше отбелязано, че е възможно парфюмът да е в различна бутилка от тази на снимката. Аз също ще търся стария флакон някъде. Simple Smile

# 588
  • София
Мihaela_z - гледам, че в amazon.ae  се продава точно Вашата версия.

https://www.amazon.ae/Roses-Montale-Paris-Parfum-Women/dp/B07GBFNTTD

Според мен, парфюма Ви е оригинален, но с нов дизайн. Но ако новата версия не Ви допада, това е друг въпрос, съжалявам, за което.

# 589
Следете във Венера. Аз от там си взимам Монталите, че без проба не смея. Последният път, като си избирах, февруари, го имаха в старото бутилче. Иначе, по време на ИП, си писах с тях по ФБ, там пращат снимки, ако имат тестера. Много бяха отзивчиви. Предполагам, че и в сайта ще има начин за комуникация.
Одеве погледнах, че се е изчерпал, но доскоро беше в наличност, просто ги имайте предвид, че може и да го имат в старата версия.

# 590
  • София
Благодаря на всички за отзивите. Възможно е да е променен, което е много жалко.
Ще отида до физически магазин, предлагащ Монтал в хотел Маринела, да видя на живо и да подуша. Дано да имат от старата версия.

# 591
Здравейте!
Днес получих Maremma Tiziana Terenzi,тестер, oт Dolce.bg, за съжаление без празен ход. Не мога да видя колко е количеството, но като чувам как се пличка вътре течността, ми се струва, че е по-малко от 100мл. Чувствам се разочарована от този факт, но за сметка на това парфюмът е точно това, което очаквах.

# 592
Моят Roses Musk e от Елинор, продукт от 50 мл в старата опаковка.
Взех го с код зимата за около 60 лв и съм много доволна от качеството за тази цена, въпреки че трайността му е малко по-малка и не е "монстър" спрямо Black Aoud да речем. Парфюмът, по принцип притежава много силна дълбочина, която някак си липсва в този, който взех от Елинор, но отново не бих казала че е менте, защото всичко си му е там и е точно такова каквото трябва да е, което ме прави много доволна от магазина  Heart , затова бих казала че може би вече е преформулиран до толкова, че се усеща лека разлика в самата формула.
Има много значение и сезонът в който се носи. Зимно време върху мен избива жасминът, става много лек свеж,цитрусов,разнолик на приливи и отливи постоянно, съответно е и по-нетраен тогава, докато в топло време са повече розите, а интензитетът му е завиден.
Оставете тестерът да престои на стайна температура без кутия ден или два, и след това отново се напръскайте, вижте как ще се развие и споделете мнение тук да видим.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 16:28 от Анонимен

# 593
От Елинор отговарят ли във фейсбук? От вчера съм им писала и все още нямам отговор, а са го прочели  ...

# 594
  • Пловдив
Здравейте!
Днес получих Maremma Tiziana Terenzi,тестер, oт Dolce.bg, за съжаление без празен ход. Не мога да видя колко е количеството, но като чувам как се пличка вътре течността, ми се струва, че е по-малко от 100мл. Чувствам се разочарована от този факт, но за сметка на това парфюмът е точно това, което очаквах.
Светнете с фенерчето на телефона от към дъното и ще се види количеството👌🏻

# 595
Здравейте!
Светнете с фенерчето на телефона от към дъното и ще се види количеството👌🏻

Да, пробвах и това, но не успях.

# 596
Maremma Tiziana Terenzi, но не тестер пише, че тежи 107.7 грама /за 100мл опаковка/

# 597
Maremma Tiziana Terenzi, но не тестер пише, че тежи 107.7 грама

Благодаря ви, много! Търсех във Фрагрантика такава информация, но не видях. Ще потърся къде мога да го претегля и ще пиша.

# 598

Виж в amazon

# 599
  • Варна
Момичета имам питане.Зная,че този сайт не е на първа страница,но се чудех някой дали е купувал парфюм от тук?
Намерих нещо,което искам и се чудех да рискувам ли?
https://www.donbaron.bg/van-cleef-arpels

Общи условия

Активация на акаунт