Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 009
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Много се чудих и аз преди време на този Lancôme O D´Azur за около 45лв. Сега цената ми се вижда много добра. Някой има ли впечатления за него-най-вече трайност и излъчване ме интересуват?
Ами... парфюм като за 33 лв, колкото е сега. Цветна вода, с не много сериозна трайност, безобиден, момичешки.

# 571
  • Sofia
Той и по чуждите сайтове е евтин, купувала съм го няколко пъти на майка ми. Цветен с прилична трайност , върху нея го усещам след 4-5 часа.

# 572
  • София
Много се чудих и аз преди време на този Lancôme O D´Azur за около 45лв. Сега цената ми се вижда много добра. Някой има ли впечатления за него-най-вече трайност и излъчване ме интересуват?
sasi6 - грам не се колебай. Страхотен е Lancôme O D´Azur - живителен, свеж, чист и елегантен. Чудесен избор за пролет-лято.  Ако търсиш нещо такова,  убеден съм, че ще ти хареса. Убиец оферта е за тестера.

# 573
  • Стара Загора
Значи като искате нещо, действате бързо и не чакате. Щом така се менят цените, за минута правете поръчката. Grinning

Дойде днес и моята, колежка ми каза ще пускам и аз да не се цепя.... Плъзнах се с 30-чка от толкова обмисляния La petite robe noire Intensе. Ами страхотен се оказа! В началото беше леко остър и опушен, но след 10-15 мин се появиха онези вишни с бадеми от класическата и каквито много харесвам. Пръснах в 12,30 и все още се усеща! А флакона е толкова красив. Малката опаковка е супер сладка! Взех и шампоан на MATRIX за 8 лв за непокорна коса, олио за лице Lumene SISU и за коса на Wella 30 мл. Доволна съм, отчетох се пандемично. Blush

Продуктите бяха увити във фолио, дори гланц и спирала. Hug

# 574
sasi6 - грам не се колебай. Страхотен е Lancôme O D´Azur - живителен, свеж, чист и елегантен. Чудесен избор за пролет-лято.  Ако търсиш нещо такова,  убеден съм, че ще ти хареса. Убиец оферта е за тестера.

четох, че е по-цветен отколкото лимонов
това е най-ниската му цена, на която съм попадала и ако го искаш, побързай
мисля, че е без капачка, ако това има значение за теб

# 575
  • София
Скрит текст:

четох, че е по-цветен отколкото лимонов
това е най-ниската му цена, на която съм попадала и ако го искаш, побързай
мисля, че е без капачка, ако това има значение за теб
Ами не е съвсем сигурно за капачката. Без да съм сигурен, мисля, че ще е с капачка. Който го поръча, по-натам може да сподели.

# 576
Да, бубс, по скоро е цветен, цитруси въобще не регистрирах аз. Парфюмът е точно от типа на Daisy.

# 577
Поръчах преди малко от parfimo доста изгоден комплект  Mon Guerlain Florale - 80 лв., беше 90 лв. преди около 30 мин. Но пък O D´Azur е станал вече 37,30 лв. Sad Simple Smile Действах бързо, но успях да метна и други неща + някакъв шампоан без SLS..

# 578
Deetron, точно такъв търся! Simple Smile
Нещо неангажиращо,свежо,лежерно,за разходка в парка,следобедно кафе с приятелка....Но, все пак да има  и някаква трайност,макар и с повече "фъс"...Докато се каня и вече е 37 и нещо,ще чакам пак да го намаля,че не ми е спешен.

# 579
в рамките на няколко часа и при интерес от много потребители - разбирам да го правят
но така се чувствам персонално излъгана, времето просто беше прекалено кратко и включваше местене от "любими" в "кошница"
около половината ми поръчки от сайтове са от парфимо и сега няма пък да си поръчам Imp
Аз им намерих цаката на Парфимо. И на мен ми се случи същото и от тогава не пазарувам през профила си. Ако цената ме устройва, звъня по телена и поръчвам с бърза поръчка без регистрация. Така няма как да ми я вдигнат защото при поръчката я диктувам и съответно ми я потвърждават. Вярно, не мога да се възползвам от кодовете за отстъпка, но пък не се чувствам прецакана.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 09:56 от Sysly

# 580
  • ново
Вчера получих поръчка от парфюми-шоп, направена по телефона. Много бързи, похвалвам ги. Сега имам мейл от тях за намаление на Молинард, но за жалост не познавам марката.

# 581
  • София
От Парфимо получих тестер на Montale Roses Musk, който според мен не е оригинал. Ползвам парфюма от много време и го подновявам винаги, когато свърши. Освен, че опаковката е коренно различна, което е възможно да е променена, но ароматът няма нищо общо.
Досега винаги съм получавала така изглеждаща опаковка -
https://www.notino.bg/montale/roses-musk-parfjumna-voda-za-zheni/,
а сега получих такава -
https://www.parfimo.bg/montale-paris-roses-musk-eau-de-parfum-za … ni-100-ml-tester/
Някой има ли информация да е сменен ароматът на този парфюм?

# 582
  • София
Мihaela_z  - нямаш повод за притеснения. Навярно това е новия дизайн на парфюма. Такива нещата се случват постоянно.
Ето едно видео от 100% достоверен търговец fragrancex.com - https://www.youtube.com/watch?v=K5h9tX_Yeqg

# 583
На сайта на Монтал видях, че е сменена опаковката, но аромата би трябвало да е същия, поне не виждам да пише да е променян. Но то и за бутилката не пише, а очевидно е. https://montaleparfums.com/en/roses/68-220-roses-musk-rose.html

# 584
  • Тополовград
Колко беше lancome o d azure. В парфимо има ли код за намаления. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт