Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 020
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Кафелате, точно той ми е единият:
https://www.parfimo.bg/lancome-o-d-azur-eau-de-toilette-za-jeni-75-ml-tester/
само, че го сложих в кошницата на цена от 32.50, която скочи
другият беше този:
https://www.parfimo.bg/jil-sander-sport-for-women-eau-de-toilette-za-jeni-100-ml/
който също не е мега хитов и желан парфюм, за да "рипне" така за 5 минути

жива да не бях, докато напиша поста, цената му отново се "срина" до

Скрит текст:

няма да играя с тях на "гоненица"

# 556
  • виртуално
bubs , тестера на O d`Azur  е 32.90

# 557
  • Sofia
Не знам aз вас, ама аз катo цъкна от линковете на Парфимо и ме препраща към марката Лореал в сайта. Grinning
Нещо иска да ми каже ли, не знам. Grinning

А за ценовите гоненици на Парфимо отдавна съм мрънкала, ама явно не си взимат поука. Grinning

# 558
  • София
Да, и всички написани от мен цени се върнаха обратно по местата си.Thinking
Интересно съвпадение, не мислите ли?

Този път слагам скриншот

# 559
bubs , тестера на O d`Azur  е 32.90

мхм, и той е паднал светкавично Grinning

ще размисля и ще пробвам
за да не съм само "лоша"
https://www.parfimo.bg/jil-sander-simply-jil-sander-poudree-inte … um-za-jeni-60-ml/
този ми поръча приятелка на цената от линка /35 лв./, дойде миналата седмица, много е приятен като аромат и бутилката ме радва

# 560
Cafelate, не мисля, че е конкретно между двата сайта..

Това съм забелязала, не твърдя да съм права. В другите популярни сайтове "промоции" и гъвкавост са в рамките на седмица, а някои са фиксирани.
Дори при търсачката за цена на даден парфюм, обикноввено най-ниска е точно в тези два сайта често с разлика от стотинки.

Купувайте, че да не размислят. Simple Smile

# 561
Не знам aз вас, ама аз катo цъкна от линковете на Парфимо и ме препраща към марката Лореал в сайта. Grinning
Нещо иска да ми каже ли, не знам. Grinning
И при мен е така!!

Точно гоненица ни организират parfimo...

# 562
Coco Milk, не излиза и на мен, като сложа линка тук, бутилката не е типичната с двете кръгчета, а друга - една заоблена .. 25ml е, а и веднага вдигнаха цената Smile
От Vmzona, поръчвали ли сте парфюми?
И на моя върнаха цената обратно, ето за този питам дали е същия кристалин...

# 563
  • ново
krystal93, всички омнии от 25 мл са в такава опаковка.

# 564
Всички имаме такива преживявания с цените на продукти от парфимо! Адски е дразнещо! Натискаш "в кошницата" и по пътя се вдига цената с 5-10 лв! 🤯🤬

# 565
жива да не бях, докато напиша поста, цената му отново се "срина" до
Скрит текст:
В Notino видя ли го?

# 566
Вчера се зачудих за един комплект и го добавих в любими. Сега ви чета, влизам и цената с 25 лв отгоре. Поръчах от Douglas - и безпл доставка има и подаръци. Все по-рядко купувам от Парфимо, като се замисля!

# 567
Сиси, мерси! не съм го гледала там - в последно време пропускам нотино, цените не ми допадат
направих поръчката: 2 х Lancôme O D´Azur, спрей за тяло ЗЧ на ЕА и 10 бр. виалчета на АП фатал интенз, за който в другата тема писаха, че бил "шоколад с люта чушка", а според Ф. приличал на мюглерския ангел - това ще бъде тръпката от поръчката; до скоро имаше 50 мл тестер за 15 лв., но тогава още се чудех дали и кога, за това го изпуснах

# 568
Според мен Парфимо и Мейкъп зареждат някои неща от едни и същи доставчици в Полша и съответно цените им се движат заедно. Аз така наблюдавах няколко дни един комплект La nuit tresor - цената му вървеше успоредно в двата сайта, с по някакви стотинки или лев разлика.

# 569
Много се чудих и аз преди време на този Lancôme O D´Azur за около 45лв. Сега цената ми се вижда много добра. Някой има ли впечатления за него-най-вече трайност и излъчване ме интересуват?

Общи условия

Активация на акаунт