СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 231
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Warwick, защото излезе, че вашето училище прави нещо различно и изключително. Не разбрах какво искаше да кажеш, с изречението "В нашето училище на ПС се решава за ФУЧ-а, а децата подават заявления какъв ФУЧ желаят да изучават." Децата не пишат какво искат, а каквото е решило пс. И това е така навсякъде, не само във вашето училище. Намесих 6-ти клас, защото те заявиха писмено преди пс какво искат да изучават във фуч, но все пак ще учат каквото пс е решил, а не както ти пишеш, че ще учат "каквото желаят".
Просто репликираш всеки мой коментар и вечно изтъкваш вашето училище, а то колкото и да е прекрасно (без ирония, продължавам да мисля, че смг е най-доброто държавно училище) си има и дребни трески и не е нужно да изпадаме в ежковизми.

# 661
Пак казвам: пиша "в нашето училище", защото само в него знам какво се случва, даже не във всички набори. Винаги избягвам обобщението "във всички училища", защото не знам как е във всички училища. Никъде не съм казала това добро решение ли е или не, но със сигурност това се случва в нашето училище, в нашия набор, който е първи по новата програма.

# 662
Мерси, Дидева! Flowers Hibiscus

Нищо не избираме значи. Трябва да дават учебни програми не година за година, а за целия курс. С всички ИУЧ, ФУЧ, МУЧ и др.

# 663

Пускайте бтв. ДСт и Антонина.
               Станах преди 10 минути и ММ ми поднесе кафето.Настроението на 6 и изведнъж вие ме "попарихте"...Как така пропуснах "любимците"си!?!?!? Включвам на БТВ+1 и чакам още 20 мин да ги видя,че денят ми ще е кофти ,ако не чуя бисерите им.
                По повод профилираните предмети -  мога да кажа само за у-щето на голямата внучка - тези,които са с математика учат в по-голям обем и различни учебници.Знам оплакванията на колежка ,на която синът завърши там и през цялото време се нервеше,че е записал профил М.Според него другите "живота си живеят,а той..." Не съм се интересувала за внучката,която е с профил БЕЛ.Идея нямам дали има разлика,но ще питам като дойде.11 клас е!От приемането до сега няма промяна в профилите.

# 664
11-12. клас са по старите учебни планове и програми. Различно е.

# 665
Нищо не казаха по бтв. Не сте изпуснали.

# 666
  • София
Няма нова информация, освен че вероятността за онлайн НВО за карантинираните май нараства. Интересен факт е, че миналата седмица в карантина са били около 30 деца в 7 и 12 клас

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/novi-dati-za-maturite-i-natsional … nyavane-prez-yuni

Ето и самото интервю
https://bnr.bg/post/101269306/krasimir-valchev-trabva-da-badem-p … toashtite-sedmici

# 667
Тъкмо и аз влязох да кажа, че министърът е бил гост на програма Хоризонт по БНР.

У нас дюнерите са много на почит. Всички ги обичаме. Simple Smile

# 668
Аз ви наглеждам, но после се се върна да ви изчета, че ММ е рожденик днес:)

# 669
Аз продължавам да се надявам, че не говорят за онлайн нво на карантинираните, а за сценарият, който описа г-н Василев.

Бисе, да ти е жив и здрав и много да те глези!

# 670
  • София
След като изслушах думите на министъра се оказва, че наистина говори за други форми, а не за онлайн изпит.

# 671
Благодаря, Мария! И вие да сте живи и здрави!

# 672
  • София
Честит рожденик на Биси!
Да те слуша много и хубаво да изкарате празника днес! 😃

# 673
  • София
Бисе, жив и здрав да ти е рожденникът Simple Smile

От това интервю и аз така разбрах - индивидуален изпит. Но нито дума за втори дати Sad

# 674
Всъщност мисля си, че ЧЕСТЕН индивидуален изпит е добър вариант и без втори дати, защото няма да има деца в невъзможност, а и сроковете ще се запазят. Остава да осигурят тази честна форма на провеждане.

Общи условия

Активация на акаунт