Др. Илия Карагьозов Вита

• 8 093
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили дами! Спешно се нужда от по-ранен час. Моя записан е на 25ти ноември? Има ли някой, с който мога да го разменя?

# 46
Ех, защо, не ви видях, по-рано, аз си отмених вчера моя час, заради цикъл, а чаках този час от 1година и 4месеца!Аз съм с конизация при него от преди 20 години, и само той си ме преглежда веднъж годишно!А сега не успяха, да ми намерят час!Ако някой има час, до края на годината и няма да го ползва, моля да ми пише.Сега си запазих час за ноември 2025г-което  е след година и направо ми се вижда ненормално, да чакам още една година за преглед!😒

# 47
  • Сф
Писала съм по- напред в темата. За 10лв активирайте Супердок плюс и ще ви информират за освободени часове. Почти всеки ден изпадат. Аз така успях да си сменя часа.

# 48
Търся час при доц. Карагьозов през следващите две седмици. Активирала съм супердок плюс, но докато стигна да резервирам, ми се изплъзва. Моля ако някоя има запазен, но няма да го ползва - да се съгласуваме.

# 49
Здравейте, дами,
Искам да попитам има ли частен кабинет и телефон за директна връзка с него?
И дали е още във "Вита", защото не го откривам в екипа им?
Както и за цена за преглед, защото на сайта на болницата пише, че АГ преглед е 90лв?!

# 50
Здравейте, дами,
Искам да попитам има ли частен кабинет и телефон за директна връзка с него?
И дали е още във "Вита", защото не го откривам в екипа им?
Както и за цена за преглед, защото на сайта на болницата пише, че АГ преглед е 90лв?!

Няма промяна, във Вита е:

https://superdoc.bg/w/dkts-vita/lekari/d-r-ilia-karagyozov-dm-6109

Цена за платен преглед – 120 лв.

# 51
Здравейте,
Имам записан час при доц. Карагьозов за утре в 18:20 часа, но няма да мога да го ползвам. Ако някой има нужда може да го вземе.

# 52
Момичета, мили,
Помощ!
Току-що се опитах да си запиша час и...първият свободен е точно след ЕДНА ГОДИНА?!
Това не е възможно!
Как си записвате часове изобщо?!
Имам нужда от преглед, не съм от София, много, много моля, ако някоя дама има по-скорошен час и няма да го ползва, да ми пише.
Благодаря сърдечно предварително!

# 53
  • Сф
Обикновено вървят 1.5г напред, така че 1 година си е направо скоро.
Абонирай се за Супер док + за 1 месец и ще изпадне час за слвд няколко дена

# 54
  • Ланкър, планините Овнерог
Това с обмяната на часове не мисля, че работи, още по-малко за непознат. При Карагьозов записването на час се гарантира с карта. При освобождаване на час, той не се визуализира веднага в сайта, а се предлага първо на тези с абонамент в Супердок + - така вече 3 прегледа резервирах в последните 6м.

# 55
Това с обмяната на часове не мисля, че работи, още по-малко за непознат. При Карагьозов записването на час се гарантира с карта. При освобождаване на час, той не се визуализира веднага в сайта, а се предлага първо на тези с абонамент в Супердок + - така вече 3 прегледа резервирах в последните 6м.

Бихте ли дала  повечу информация как точно ги резервирахте?
Няма как да стоя денонощно в "Супердок" и да дебна.

# 56
С дебнене трудно. Аз съм си платила за Супердок +. Така мога да задам за даден лекар период, за който искам час. Ако се освободи за дадения период, получавам съобщение на Вайбър. Часът ми се пази в рамките на 6ч и ако не го резервирам, го дават на следващия, който чака. Предполагам, че ако никой не резервира, чак тогава излиза като свободен час на сайта.
https://superdoc.bg/plus

# 57
  • София
Момичета, предлагам час за утре следобяд. Моля пишете ми на ЛС ако е необходим часа на някой. Няма да го освобождавам през Супердок защото е платен вече.

# 58
Търся свободен час за преглед на майка ми по спешност. Гледам, че първия свободен час е 22.06.2026😱. Моля ако на някой му отпадне, да пише 🙏🏻

# 59
Търся свободен час за преглед на майка ми по спешност. Гледам, че първия свободен час е 22.06.2026😱. Моля ако на някой му отпадне, да пише 🙏🏻
Щом е спешно, звъннете в кабинета и обяснете. Ще ви вмъкнат, на 90% съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт