Отговори
# 615
Свободната на Фенти или Анастасия.

# 616
QueenV, с каква кожа си? От всичките ми пудри, най-любима ми е тази, която ти използваш, но не е подходяща за под очите. Няма друга пудра, която така да ми полира лицето. Иначе за сетване бих ти предложила By Terry ( Ния, признах я тази пудра, ще ме разориш ), Hourglass ако имаш възможност да поръчаш от чужбина. На Фенти също е хубава, но другите са ми по-любими. Изключително хубава е пудрата на Аура, за скромните 7-8 лева, а качеството е като на пудра от високия клас.

# 617
Фенти не идва ли малко тежка, поне така съм чувала? Иначе кожата ми е комбинирана.

# 618
Харесвам много  транспарантната пудра на Kryolan.
By Terry става ли за нанасяне на цялото лице и ако коя на Hourglass хвалите ( тя ми е много интересна , но не мога да св ориентирам кой цвят да поръчам)?

# 619
Харесвам много  транспарантната пудра на Kryolan.
... коя на Hourglass хвалите ( тя ми е много интересна , но не мога да св ориентирам кой цвят да поръчам)?
Ето тази - тя е прозрачна, не е с цвят като финишните им пудри. Криоланската и и аз харесвам и съм ползвала дълго.

# 620
Благодаря! 😘 на мен са ми интересни финишните им пудри , някой да има опит с тях ?

# 621
Имам тази класическа палитричка със финишни пудри, но съм се зарекла да не купувам следващата преди да и видя сметката.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 15:44 от Agent Provocateur

# 622
All Nighter на UD? При мен е бетон - не подчертава сухи участъци, стои добре под очите и държи здраво бронзър/руж/хайлатър - мнооого часове. Още един глас и за Криолан.

# 623
  • Варна
Зеленият Неон на Худа има ли го наличен в някоя Сефора ? В Култ и сайта на Хида тя палитри изобщо ги няма

# 624
Здравейте, имате ли представа дали има налични от палитрите на Наташа Денона в Сефора Парадайс, както и на каква цена са? Интересуват ме най-вече Glam и Bronze, както и Biba от големите. Искам да ги видя на живо как са цветовете, но гледам да избягвам търговските центрове в момента и не ми се разкарва залудо.

# 625
Глам няма, Бронз и Биба имаше, но сега не знам днес как е. Биба е към 230 лв.

# 626
Джефри Стар в кой Дъглас се продава, освен в Парадайз?

# 627
В мол София и The mall

# 628
  • София
Харесала съм няколко червила от редовната серия на МАС. Предполагам, че на черния петък ще има намаление? Не ми е проблем да изчакам няколко седмици.

# 629
The Catcher in the Rye, до 01.11 има 25 процента намаление на избрани продукти за очи и устни в MAC.

Общи условия

Активация на акаунт