Отговори
# 630
  • Стара Загора
Харесала съм няколко червила от редовната серия на МАС. Предполагам, че на черния петък ще има намаление? Не ми е проблем да изчакам няколко седмици.

И аз се включвам към питането. Ако може да кажете дали UK сайта им правят черен петък и колко процента е? В момента там има намаление, но само на определени продукти.

# 631
  • София
Ами става дума за червилата от класическата матова серия, които са по 40лв и нещо.

# 632
  • Пловдив
Момичета, имате ли проблем със сайта на Дъглас? Не ми позволява да сложа продукти в кошницата, по- скоро не ги отразява въобще. Веднъж да реша да го ползвам този сайт 🤔 и той да ми забива така 🤦♀, направо е демотивиращо за грим покупки...ама ха...

# 633
  • гр. София
Момичета, имате ли проблем със сайта на Дъглас? Не ми позволява да сложа продукти в кошницата, по- скоро не ги отразява въобще. Веднъж да реша да го ползвам този сайт 🤔 и той да ми забива така 🤦♀, направо е демотивиращо за грим покупки...ама ха...

Работи си при мен. Ползвам Chrome като браузър.

# 634
И аз нямам никакви проблеми със Сафари.

# 635
  • Пловдив
Благодаря, момичета!

# 636
Момичета, понеже не живея в София, бих искала да питам това дали го има в Сефора?

https://www.sephora.com/product/too-faced-enchanted-beauty-unbea … mp;icid2=products grid:p461210

Звъня им от седмица всеки ден и на двата номера, писах им в ИГ, но никакъв отговор. Благодаря ви! Simple Smile

# 637
  • Бургас
И аз им звънях скоро и не мога да се свържа с тях.

# 638
Момичета, понеже не живея в София, бих искала да питам това дали го има в Сефора?

https://www.sephora.com/product/too-faced-enchanted-beauty-unbea … mp;icid2=products grid:p461210

Звъня им от седмица всеки ден и на двата номера, писах им в ИГ, но никакъв отговор. Благодаря ви! Simple Smile
Не, няма го. Следете социалните им мрежи, те ще го покажат когато/ако заредят.

# 639
densi, отзивчива както винаги! Благодаря ти!

Много жалко, че нямам Сефора в моя град или в близките ми градове. София ми е доста далеч.

# 640
Lie, скоро ще ги заредят в култ бюти. Може да поръчаш от там.

# 641
В Сефора Парадайз отново са заредили сета с хайлайтъра на Фенти , червилото на Худа и тн .

# 642
  • София
Не съм писала много отдавна. Страшно харесах един цвят сенки на МАК -  patina. В Парадайс има тестер само, свършили са навсякъде и са спрени. Можете ли да дадете едно рамо къде да ги търся. Или ако пък някой иска да се раздели с тях - веднага ги приемам.

# 643
Не съм писала много отдавна. Страшно харесах един цвят сенки на МАК -  patina. В Парадайс има тестер само, свършили са навсякъде и са спрени. Можете ли да дадете едно рамо къде да ги търся. Или ако пък някой иска да се раздели с тях - веднага ги приемам.
Уникални са. Едни от най-любимите ми и използвани сенки, а имам стотици.

# 644
  • София
Е, спрени са. Wink Ще ги търся все пак.

Общи условия

Активация на акаунт