Отговори
# 645
  • София
Е, спрени са. Wink Ще ги търся все пак.
Видях, че в официалния сайт все още ги има, но не доставят до БГ, за съжаление. Само от територията на САЩ могат да се купят.

# 646
Цвети, халал да ти е като си дойда в БГ, надявам се в края на месеца. Предупреждавам, че моята е старичка- на около 2 години, но е ползвана много малко.

# 647
Може да си поръчате с превозвач от САЩ. Да, малко скъпичко ще дойде, но е напълно възможно.

# 648
  • Стара Загора
В UK версията на MAC има 20% на всичко (без намалените).

# 649
  • София
В UK версията на MAC има 20% на всичко (без намалените).
Може ли линк?

# 650
  • Стара Загора
https://www.maccosmetics.co.uk/
код - EARLY20

# 651
В delirium (предполагам и в официалните бутици na Estee lauder) са заредили страхотен куфар - съдържа advanced night repair , околоочен от серията, две червила , две палитри за очи , палитра за склуптуриране , спирала и дегримирьор. Цената е 300 лева.

# 652
По принцип няма интерес към тях и остават до намаление, но тази година не знам как ще е. Аз ще изчакам със сигурност. Сенките в тези куфари са много зле.

# 653
Аз сенки не ползвам , но advanced repair ми хареса страшно много , ако не го бях взела скоро само заради това бих взела куфара.
Аз чакам черния петък в бутиците , интересно ми е какво намаление ще пуснат.

Търся мнения за новата база на Too Faced ,двоумя се между нея и хидратиращата на Bobbi Brown.

# 654
В delirium (предполагам и в официалните бутици na Estee lauder) са заредили страхотен куфар - съдържа advanced night repair , околоочен от серията, две червила , две палитри за очи , палитра за склуптуриране , спирала и дегримирьор. Цената е 300 лева.

Ако става въпрос за коледния блокбъстър на марката, страхотен е. Поръчах си го английския сайт на марката на цена £69.00 към покупка от £46.00 Simple Smile

# 655
Аз сенки не ползвам , но advanced repair ми хареса страшно много , ако не го бях взела скоро само заради това бих взела куфара.
Аз чакам черния петък в бутиците , интересно ми е какво намаление ще пуснат.

Търся мнения за новата база на Too Faced ,двоумя се между нея и хидратиращата на Bobbi Brown.
ако става въпрос за база за лице - пробвай Диор Бекстейдж.

Аз съм на вълна Килиан и ми е интересно Делириум какво намаление ще пуснат за черен петък, за коледа. Имате ли спомен от миналата година? А някой ако има парфюм, който вече му е омръзнал, може да ми пише.

# 656
Мисла, че беше -20%, но не съм сигурна дали включваше най-високия клас на Килиан с куфарчетата и клътчовете. Билярдните топки със сигурност бяха с 20%, защото тогава си купих Принцесата.

# 657
Дано тазо година пак пуснат 40% в Ести🤗

# 658
  • Варна
Днес си поиграх малко с Huda Beauty Naughty Nude.
Палитрата се намира в кафяво-шоколадовия спектър на цветове с примесени лилави plum, розови, светлозлатни нюанси с топъл характер. Използвах светлите цветове днес ( Rough, Irresistible, FlowerPower и Naughty ) и получих тъмен нюд грим. Кафевите нюанси се допълват един с друг, блендват се доста лесно и много се радвам как Huda прави цветовите си комбинации. Няма никакви акцентиращи цветове, нито пльоснато синьо, което не знаеш как да го съчетаеш с останалата палитра. Тук всичко си отива със всичко.
Малко съм разочарована, че има единствено металически шимъри със същата формула като тези от Mauve/Ruby Obsessions Mini. Aз съм фен на полу-прозрачните й high shimmers с дуохром ефект и брокатения пигмент в Mercury Retrograde. Teзи тук не привличат никакво внимание.
Самата Худа каза, че това е продължението на New Nude палитрата й като Naughty e насчена към хората с по-тъмна кожа, докато New Nude за тези с по-светла.

Най-голямото разочарование е Slippery, също като коректора в New Nude.
Kaто го сложих върху завършения си грим, повдигна всички сенки и си видях оголения клепач, дори и базата ми замина. Ако искате да развалите всичко постигнато е перфектен!!!
Върху чисто око няма достатъчно блясък, за да се забележи. При мен цветните перли заемат под половината контейнерче, като във всяка палитра съотношението е различно, но надали с повече пигмент ще има огромна разлика.
Мацнах го и като хайлайтър > попи доста бързо в кожата ми и докато пиша този текст няма и помен от него, като балсам не е достатъчно мазен, че да ми подхрани устните (основата на Слипъри е вазелнова)
А и аз съм си взела сенки за очи, а не балсам за уста в крайна сметка.

Изгледах няколко ревюта, където сравняват Naughty с Medium/Rich палитрите от Mini Nude Obsessions серията. Ако имате тях, няма нужда от тази, защото цветовете са много близки и на окото ще изглеждат еднакви. Мислех да си ги купувам, но вече няма смисъл.

Взех я за 145лв. от The Mall и отново пристигна непокътната с куриера. Опаковката е същата като на Mercury Retrograde.

След малко ще допълня със снимки,

Скрит текст:

Скрит текст:

Снимки в банята
Скрит текст:

Скрит текст:

Снимки в хола

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Цяла ръка

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 14:08 от viksdesire

# 659
И аз я гледах днес. Тестерът беше в покъртително състояние.
Не мисля, че ми трябва и няма да я купя на този етап. На някое намаление може, но не съм решила.

Общи условия

Активация на акаунт