Отговори
# 660
  • София
Ехаааа! Загледах снимките на viksdesire на тази Huda Beauty Naughty Nude.. Ами, огладнях направо! 'Ми тя като шоколадова бонбониера асорти! Yum

# 661
Точно такава е!

# 662
Densi, дали може да кажеш каква е цената на бляскавия балсам на Том Форд?

# 663
117 лв. Казаха ми, че ще има супер ограничени бройки и записват. Тестери има, продукти все още не, но се очакват. Аз му се чудя, много го искам, но имам няколко подобни.

# 664
Благодаря, много ми хареса на снимката. Аз нямам подобен и определено ми се иска да го имам, но ще се опитам в понеделник да отида да видя тестера в Парадайс.

# 665
Бихте ли показали снимки на този балсам?

# 666
Днес си поиграх малко с Huda Beauty Naughty Nude.

Вики, дали би споделила разликата и приликата между нюансите Untamed, Naughty и Spicy?
Палитрата ми се вижда чудесна и много я обмислям, нямам никоя от по-новите 9-ки на Худа и никоя от големите.
Единствено ми липсва хубаво, сравнително тъмно и неутрално кафяво. Еталон за такова ми е Cyprus Umber на Anastasia.

# 667
  • Варна
Скрит текст:
Untamed > Spicy > Naughty

На телефона ми не мога да правя хубави снимки, НО
Untamed има лилав подтон
 Spicy е тъмно кафяво
Naughty е тъмно кафяво с топъл подтон
Това, ако се загледаш повече в цветовете. Отдалече на ръката Untamed и Naughty изглеждат идентични, а Spicy е идея по-тъмен цвят.
За съжаление ще изглеждат еднакво на окото. Два дена се гримирах с нея, с Untamed и Naughty опушвах крайчеца на окото, бленднати са еднакви, Spicy само за очна линия го използвах досега.

След Mercury R, тази изглежда много постно.

Вчера гледах ревю с подробно сравнение с трите Nude Minis. Light няма дюпове, но с Medium i Rich цветовете са идентични +/- 2 3 цвята с лека разлика в подтона, но на окото ще е еднакво.
Просто е съединила трите палитри в една.

# 668
Момичета, дали палитрите в този сет са добри? Обмислям да си го взема.

https://www.sephora.com/product/tarte-tartelette-give-gift-get-a … ts%20grid:p463357

# 669
Палитрите на Тарт по принцип са добри, имала съм доста техни, в това число Тартлет ин блум и коледните им палитри, досега не съм била разочарована.

# 670
Денси, а и не само към теб се обръщам, видя ли тестера на 4ката сенки на Том Форд? От сторитата в Инстаграм много ми хареса, но цената е много висока и много им се чудя. Много ли са бляскави? Стават ли за ежедневието? Имам 5ци Диор, мини Хюда, Анастасия.... Тези токкова ли са специални или просто плащаме за марката?

# 671
Не, не са нищо особено, видях ги и ги пробвах. Харесвам много само розовия цвят, той е блестящ и страхотен, но 170 лв. за него няма да дам. Плаща се повече цената.
На мен не ми харесва и опаковката, защото е бяла.

# 672
Здравейте  момичета! Извинявам се предварително,ако въпроса ми ви се стори глупав.
Та,как мога да си поръчам неща онлайн, само от френският им сайт ли,там ме препраща (ако да,коректнили са,след колкобвреме идват)?
Четох в по-стара тема,че изпращат и по куриер от магазина в сф,но ми звучи не реално.
Наскоро родих и се преместихме доста далеч от сф и не се очертава скоро пътуване до столицата,а много от нещата ми са на привършване.
Благодаря предварително!

# 673
  • Седмото небе
Ако става въпрос за Сефора-да, изпращат с куриер. Не е невероятно, не им е особено улеснена процедурата, но когато си далеч и нямаш други възможности-все е нещо.
Вече поне са 3 магазина-избери си един, звънни и питай каквото те интересува.

# 674
Ох, Дъглас с -20% на всичко онлайн. Искам ружа и нюд червилото от коледната колекция на Диор. Онзи ден купих къшън пудрата за 111 лв, днес е 88 лв.

Общи условия

Активация на акаунт