Нервна криза/депресия

• 1 190
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! От 5 дни се чувствам много отпаднало, краката не ме държат изтръпват, ръцете също. Снощи се наложи да отида до спешното защото изведнъж в главата ми имаше ужасно стягане и всякаш гореща вълна премина през нея. След преглед в спешното ми казаха нервна криза и депресия, изписаха ми хапчета, утре ще отида на още едно мнение. Въпроса ми е някой преминал през това кога тялото се възстановя отново, кога ще изчезне това изтръпване,изтощение и липса на апетит?

# 1
Зависи! Ако състоянието Ви наистина е породено от депресия е трудно просто така да се определи колко време ще мине докато се отървете от него. Понякога може да минат месеци, понякога и години. Трябва да се намери правилния подход за решаване на проблема. Но, преди всичко, направете си още изследвания. Изобщо сигурно ли е че е депресия или там нервна криза, как така от един преглед в спешното го решиха!? Защото така описани симптомите не ми приличат съвсем на депресивни.

# 2
Зависи! Ако състоянието Ви наистина е породено от депресия е трудно просто така да се определи колко време ще мине докато се отървете от него. Понякога може да минат месеци, понякога и години. Трябва да се намери правилния подход за решаване на проблема. Но, преди всичко, направете си още изследвания. Изобщо сигурно ли е че е депресия или там нервна криза, как така от един преглед в спешното го решиха!? Защото така описани симптомите не ми приличат съвсем на депресивни.
Да,през трима доктори минах,едно и също ми казаха. Определено днес се чувствам мъничко по добре,надявам се скоро всичко да бъде както е било Simple Smile пия лекарствата,почивам повече и така.

# 3
Да,през трима доктори минах,едно и също ми казаха. Определено днес се чувствам мъничко по добре,надявам се скоро всичко да бъде както е било Simple Smile пия лекарствата,почивам повече и така.
Може да пробвате и с йога, ако не сте пробвали. В домашни условия без проблем може да си практикувате.

# 4
От години ми изтръпват ръцете и краката. Оказа се, че това са паник атаки. Най-добре е да се консултирате с психолог. Той ще Ви помогне и ще прецени най-добре от какво имате нужда.

# 5
От години ми изтръпват ръцете и краката. Оказа се, че това са паник атаки. Най-добре е да се консултирате с психолог. Той ще Ви помогне и ще прецени най-добре от какво имате нужда.
Паник атаките ги получавам от тинейджърка и това не са симптомите за тях, много по страшно и гадно е,но отминава за секунди/минути, въпреки,че изглежда като цяла вечност

Общи условия

Активация на акаунт