На море в България 2020 г.! - 2

• 33 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Като я чета Ангелкова, точно за румънците си говори, че разчита да идват с автомобилен превоз. Сърбите едва ли ще се засилят към нас, вместо към Гърция. https://www.segabg.com/hot/category-economy/angelkova-ne-mozhe-i … rantina-i-turizum

# 646
  • Варна
Явно имаш негативно отношение към румънците, не разбирам защо. По-принцип напоследък и мен малко ме дразнят, но го отдавам на по-високия стандарт на живот с който са свикнали в Румъния, по-високите доходи и по-уредения живот. В смисъл, че като дойдат на почивка тук донякъде го възприемат един вид, че са попаднали в дивия запад, където всеки се оправя сам за себе си. Което е малко пренебрежително към нас, но такова е положението в България, затова и отношението е такова.

# 647
  • Някъде по Дунава
Слушах Ангелкова с половин ухо, но разбрах, че се коментира ползването на закрити площи на ресторантите.

# 648
Какъв туризъм очаквате, като е въпрос на време ватрненските фекалии да стигнат и до южното черноморие.

# 649
Румънци и молдовци, все тази, крадат каквото успеят, пари от шкафчета по басейни и СПА, хавлии, посуда, все нещо ще им влезе в употреба😂.От онази област, която е затворена около Клуж-Напока, арбайтерите към Нидерландия , пък въоще да не припарват, който иска да си ги приема.Видях им стандарта, няколко години назад, ами не съм впечатлена и те като нас, тук там заможни, масата нищо особенно, тръгнали с касетките зеленчук и буркани в багажника, лични впечатления.
КК Албена си излезе с мерките, без да чака министерството, ако се спазват ще е добре.
Повече ме вълнува от Слънчев бряг на юг, и не толкова туристите,всеки гледа да си изкарат почивката, след тях потоп, да се оправят местните и персонала.
Относно мерките, как мислите, че някой от персонала ще се навие да обслужва болни хора, в хотел, те лекари отказаха по болници, та какво остава за сервитьорката и камериерката.Ще си хвърли престилката и ще отиде в съседния хотел, ако има нужда.

# 650
Да дам мини отчет.
Ахтопол - пълно мъртвило, 2-3 хранителни магазина, 1-2 заведения.
За маски не са чували там.

Арапя - нито едно заведение не работи.
Лозенец - намерихме 1-2 кръчмета.
Китен - не намерихме нито едно работещо.
Приморско - хапнахме пресен сафрид с триста зора. Наложи се и да чакаме за маса. Там носеха маски, без ръкавици.

Като цяло е пълно мъртвило все още.
Водата е ледена ,но се изкъпахме Simple Smile

# 651
  • София
E, 18 май е, какво очаквате? Не е сезон, а и е 5 дни след вдигане на извънредното положение, няма и 2 седмици след вдигане на КПП.
Какво очаквате??

# 652
  • София
Те румънците не бяха по-добре от нас в края на 90-те, но за съжаление се обърнаха нещата. Големи некадърници дойдоха тук на власт, но това е друга тема.
Има вероятност заразата да изчезне тук, гледах изказвания на епидемиолози, чета какво пишат. В Гърция са съвсем добре, вчера имаха 9 случая. Следете на диаграмата как вървят новите случаи у нас като бройка. До юли може да намалеят доста. Единствено се питам какво ще стане, като дойдат заразените чужденци тук. Дали няма да имаме втори пик?

# 653
# 654
  • София
aiwabg,  Браво ! Хубаво че  ни информираш. Аз май морето само по разкази ще го "видя" тази година.
Та разказвай да знаем какво става...Blush

# 655
  • София
Хаха, това ми звучи сяксш съм под домашен арест. Или бланките за молба за отпуска по байтошево време Joy

# 656
Аркутино Фемили Ризорт са писали във facebook страницата си, че отварят на 10.06.

# 657
Хаха, това ми звучи сяксш съм под домашен арест. Или бланките за молба за отпуска по байтошево време Joy
Министърката на туризма съвсем слънчаса. Как си представя застраховател да плаща карантинен престой само при симптоми на заболяване. Или от къде е сигурно, че туриста дори да декларира, че ще си плаща престоя, не го направи или просто няма пари да го направи.

# 658
  • София
Аркутино Фемили Ризорт са писали във facebook страницата си, че отварят на 10.06.
Да, видях и аз. Даже на лс ми писаха, защото ги питах. Сега чакам да ми кажат при какви условия ще работят, ще има ли ол инклузив, басейн и т.н.

# 659
И аз се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт