Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Регресия, прераждане на душата.

 • 1 124
 • 7
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2
Здравейте искам да попитам, някой правел ли си е регресия, и по точно дали си е правил в къщи сам докато слуша видео раковоцтво и дали се е получило???

# 1
 • Мнения: 2 561
Не съм правила, но ако направиш,   пиши дали се е получило.

# 2
 • Мнения: 104
Аз съм си правила и се получава, но ми е правена от специалист и вече знаех точно, как да се настроя и отпусна. Трябва ясно да различиш това, какво всъщност се получава. Ако мислиш, че всичко ще ти се прожектира, като на филмова лента, ще се разочароваш. Състоянието е будно, в пълно съзнание. Навързваш разни картини и си на ръба да не можеш да прецениш дали действително е така или си измисляш разни сюжети. Аз съм от невярващите в подобни неща, въпреки, че уж "видях" минали животи. Мисля, че тези онлайн терапии биха те разконцентрирали и не са ти нужни. Необходимо е сама да се отпуснеш и успокоиш напълно и тишина.

# 3
 • Мнения: 2
аз се опитах няколко пъти да вляза в регресия сама като си пуснах видео медитация/ регресия и попринцип лесно се отпускам въпроса е там че. Виждам някакви неща и започвам да ги анализирам и незнам дали си въобразявам, определено не виждам нищо като картини а по скоро като фантазия която попринцип трудно бих си съчинила сама. Явно може би трябва да дам пъ на фантазията си

# 4
 • Мнения: 2 767
според мен терапевт трябва да води регресията. Регресия се прави с определена цел и ако да кажем искаш да си отговориш на конкретен въпрос, терапевтът те насочва именно натам, все пак той е човекът, на който умът не е изключен. Освен това е хубаво да имаш запис, да описваш състоянията, картините и т н. и след това след известно време да го пуснеш пак и може да ти дойдат нови хрумвания, тълкувания.
Слушала съм един запис на регресия, където момичето от книжовен български по едно време мина на български на чужденец с гръцки акцент, когато разправяше за някви събития в минал живот в Гърция. На който му е интересно да го намери в youtube 'Регресия с Борислав Русанов"

# 5
 • Мнения: 58
Правила съм си регресия сама в къщи с аудио запис,но с много много опити..Първо трябваше да се науча да се отпускам.Имаше въпрос,който ме мъчи и за това исках да открия отговора.Свързано беше с човек от миналото ми с,който имах много премеждия..След около месец се получи.Видях се като мъж,като името си знаех,че се съм в Швейцария,1843,името ми беше Ърл и бях на 47г.Висок,строен много красив мъж..Бях в една колибка и имаше голямо огледало до мен и там видях как изглеждам..Бях офицер/полицай нещо от сорта,имах много значки по костюма...Излезнах от стаята и видях нещо като пазар имаше и фонтан и много хора.Видях една жена и усетих как ми се пробожда сърцето,тя беше моята съпруга,която ми изневерила с мой приятел.След това виждам как със няколко човека и коне отиваме някъде и някой ме застреля точно под гърдите и заедно с коня падам в пропаст.След това виждам как бившата ми съпруга плаче,че съм мъртъв и усещам болката,страданието и това,че чувства вина..И се събудих..На следващия ден се чудих дали това е моята фантазия или реално.Реших да потърся в интернет нещата които видях..И получих доказателства,фонтана който съм видяла е бил построен точно същата година пред полицейския съвет 😵и снимкита беше точно от такъв ъгъл,който аз виждах пред себе си😦😮..Дрехите бяха същите..Останах в шок..

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 12:10 от hulya9413

# 6
 • Мнения: 2 561
Хюлия,  може ли подробности,  от къде гледа как да го направиш?

# 7
 • Мнения: 58
Хюлия,  може ли подробности,  от къде гледа как да го направиш?
Има клипчета в ютуб..От там може да си избереш..Аз много трудно си избрах..Не ми допадаха гласовете и начина на говор на водещите..

Общи условия

Активация на акаунт