Някой да знае нещо за този евтин сайт?

• 2 946
  • 13
  •   1
Отговори

Възможно ли е според вас и някой поръчвал ли е?

# 1
  • София
Естествено, че не е възможно. Не мога да повярвам, че някой се връзва. За тези пари може да си вземеш само поставка за чашата Joy

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 10:54 от CruellaDeVil

# 2
Пълна измама.

# 3
  • София
babyulive.com is very recent (less than 6 months) It is usually a bad sign. Most scam web sites use new domain names. Registered on: 2020-03-18

https://www.cyberbunkers.com/2020/04/babyulivecom-reviews-is-babyulivecom.html

# 4
За 4 долара и с безплатна доставка да се купи бебешка количка? Даже количка-играчка едва ли може да се достави за тези пари.На този сайт никъде няма адрес, няма спомената фирма, нищо, телефон няма, само имейл. Не знам дали ще ви вземат парите и няма да ви доставят нищо, или целта им е някаква друга, но че са мошеници, е видимо. В частта с дрехите, предполагам, че това са дрехи втора ръка. Ако ви ги доставят изобщо.

# 5
Здравейте, и аз да се включа:
Тези сайтове са измама, къде според теб се продават колички за бебета на такава цена? Пък и да не говорим че и сайта не е български.... Дано да не сте си дали (истинските) данни, защото има вероятност да злоупотребяват с тях.

# 6
Здравейте, специално за да задам въпроса си се регистрирах тук, тъй като никъде другаде не намирам информация за този сайт на който се натъкнах днес и аз може ли някой ако е поръчал да сподели?!

# 7
  • София
Мисля, че става достатъчно ясно от коментарите по-горе.

# 8
Както и нагоре са отговорили - сайтът определено е пързалка. Ако беше за дрехи с такива цени - разбираемо е човек да се заблуди, все пак и в Амазон се предлагат оригинални тениски по толкова на разпродажба. Колички обаче - не. Артикулите с високи цени са добавени за пълнеж към заблудата.

# 9
Аз естественно като пълен идиот се подведох за едно детско колело за 5.54 долара и добре че имам само 11 лв в картата иначе щях да ,,гризна дръвцето,, както се казва. Направих поръчка и ми изписа че са натоварени и да имам търпение и да чакам. Чаках цял ден докато не дойде към 18ч ( говоря за вчера ) ама че имам неуспешна операция за онлайн покупка за 153.68 ст. Естествено гледах в телефона и не мога да реагирам , докато си гледам телефона хоп идва още един ама с още една неуспешна онлайн покупка за 178.34 ст. Е изтрещях ! Веднага се обадих на банката издател те проследиха опитите за покупка и дамата каза..цитирам...Аз дори не мога да прочета имената на тези сайтове то са само някакви несвързани букви , но са китайски...веднага блокирахме картата за онлайн покупки и така няма да могат да вземат нищо.  Сутринта се събудих с още един смс за 187.09ст . Писах им коментари в страницата в фейсбук , никой нищо да не купува че лъжат и източват картите на хората но естествено коментарите са ми изтрити и постовете им заключени за коментиране. Чудя се как мога и къде да ги докладвам. Докладвах ги в фейсбук но това не е достатъчно

# 10
  • София
Добре де, аз не разбирам къде сте виждали колело за 5 долара. Освен да е играчка (от зайо байо примерно), не мога да си обесня как се връзват хората на такива неща. Като да си мислиш, че количка макларън може да се намери за 8 долара... Чуждестранните сайтове са по-евтини, но разликата не е чак толкова фантастична. Например, ако количка в БГ е 600 лева, може да се намери на някое намаление за 200-250 Евро, ама това...

# 11
  • София
Прилича на измама...

# 12
Във Фейсбук имаше публикация за този сайт , източват карти , имаше и шотове за измамени тук в Бг мама . Ако успея да я намеря ще снимам .

# 13
  • Sofia
Не смятам, че човек трябва да рискува, много съмнително изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт