Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 876
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Аз имам един въпрос,отдавна се чудя дали да го задам,защото със сигурност ще има някой да ме “линчува”... но все пак сега с тези жеги много ми се допива биричка или съмърсби 😔 Вие позволявате ли си? Аз до сега 2-3 пъти съм си пийвала по няколко глътки колкото да ми мине мерака.
На мен преди 10тина дена адски много ми се допи биричка, пийнах една чашка и засега не ми се пие повече. Хаха. Според мен малките количества не вредят, особено ако наистина ти е мерак.

# 376
  • Sofia
Ох, и аз съм за линчуване значи... Пия си през вечер по половин самърсби, другата половина на другия ден 😊. Преди това пийвах по 50,60 мл. червено вино, но вече не ми се пие, тежко ми е и ми е жега.

# 377
Охх, тези разговори за алкохол хич не ми влияят добре Simple Smile. Довечера задължително ще си пийна един ниско алкохолен коктейл.

# 378
  • Denmark
Да, и на мен ми се допи нещичко😅😅

# 379
Мили мами, аз с първата бременност открих безалкохолното мохито. Тази безалкохолна бира ми беше втръснала и с безалкохолното мохито се преродих. Така си изкарах горещите месеци тогава.

# 380
Какво е това безалкохолно Мохито? Ох отдавна не бях мислила за алкохол и сега направо ми подпалихте фитила Simple Smile.

# 381
Днес бях на преглед и бебока е вече 1.370кг в 28г.с. и 6 дни, стори ми се много, питах дали е твърде голям,в нормите бил, вървял седмица напред.
Записах си час за трета ФМ на 30.05 и този път ще се примоля за запис на диск, че таткото не го е виждал от първата ФМ, все се надявах, че ще почнат да ги пускат на прегледите, но не, АГ-то даже ми каза да не си правя илюзии, че преди изписването таткото ще го види на живо.

# 382
  • Denmark
МП ме глези понякога с безалкохолно вино или шампанско, но то си е като сокче :/ купих ни сега по едно самърсби, не се сдържам като нещо ми влезе в главата 😅 но сигурно само ще го пробвам 😁
За мамите, които ограничават сладкото - аз хапвам скир с какао (без захар) и ако имам много малко подсладител. Понякога слагам и овесени ядки да ми прилича на мляко с бисквити. 😅😅

# 383
Аз бях на преглед- за подуването , каза пак изследвания.( добре че в неделя съм на АГ по ЗК  и ще взема направление)
Питах я какво и е мнението за естественото раждане, тъй като съм се насочила към него, но имам вроден стигматизъм и ми каза, че не го препоръчва.
Термина ми от 15.08 стана 11.08 , а в началото беше 25.08 🤔

# 384
Дейзи, астигматизма сам по себе си не е предпоставка за секцио.
Това е много често срещан проблем на очите и в много случаи дори остава незабелязан Wink.

# 385
  • Köln
Аз бях на преглед- за подуването , каза пак изследвания.( добре че в неделя съм на АГ по ЗК  и ще взема направление)
Питах я какво и е мнението за естественото раждане, тъй като съм се насочила към него, но имам вроден стигматизъм и ми каза, че не го препоръчва.
Термина ми от 15.08 стана 11.08 , а в началото беше 25.08 🤔
С астигматизъм и диоптър +4 родих нормално 2 пъти и дори след това падна на +3.5
После си направих лазерна операция и сега пак ми казаха че няма проблем да родя нормално.

# 386
Дейзи, астигматизма сам по себе си не е предпоставка за секцио.
Това е много често срещан проблем на очите и в много случаи дори остава незабелязан Wink.
Да, ще видим по-натам  лекарят какво ще каже, понежее съм кьорчо и ме е страх доста, ако стане по-зле отивам към слепота.

# 387
Това със смяната на термина не го разбирам. Заради размерите на бебето ли го правят?

Daisy1123, отиди на очен. Не виждам как АГ може да даде реална оценка на зрението ти и на риска от ослепяване.

# 388
Пак съм с високо crp и суе. Ще ходя май в друга лаборатория да ги изследвам. Предния месец като бяха високи ми вземаха секрет и беше чист ама стойностите не падат

# 389
Мами, откакто влезнах в 28 ГС /вече 3-ти ден/ ми се струва, че бебока е малко по-пестелив откъм движения. А когато доловя нещо, в повечето случаи е едно такова притъпено ... възможно ли е да се е завъртяло бебето и за това да е така? Някой с подобни наблюдения и заключения? 🙂 Пред леко побъркване съм и май ще има извънредно посещение на АГ-то.

Общи условия

Активация на акаунт