В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 64 248
  • 759
  •   2
Отговори
# 660
Цъкнах му снимката, но нямам спомен за физиономията дали е този. То за толкова кратко време какво да запомниш.Simple Smile
Дано намериш " твоя" лекар!

# 661
  • Велико Търново
Пепи, не знам какъв е проблема, но доцент Ивелина Йорданова в Плевен е фантастична/и като жена, и като професионалист/.
Добри впечатление през годините съм изградила за доц.Недушева/Плевен/ и Господинов /Плевен/.Рядко идват рецепти отт софийски лекари при мен.

# 662
Пепи, не знам какъв е проблема, но доцент Ивелина Йорданова в Плевен е фантастична/и като жена, и като професионалист/.
Добри впечатление през годините съм изградила за доц.Недушева/Плевен/ и Господинов /Плевен/.Рядко идват рецепти отт софийски лекари при мен.

+1 за Господинов. Успя да ми излекува стафилокок на лицето + си пишехме във вайбър за съвети какво да продължа и какво не и това преди 3-4 години. До ден днешен не съм имал проблем с акнето като цяло.

Преди това ходих при Манолова, мисля че беше/много странна женица и нищо не направи - изследвания и лекарства, които така и не помогнаха/ Знам, че се намираше до Бианкото някъде на центъра. После ходих при един УНГ, но не помня име като знам, че беше мъж и в поликлинаката и там без резултат де.

# 663
Аз също съм много доволна от проф.Господинов  от Плевен. След 4 години ходене по мъките с голямата ми дъщеря, която се роди с жесток АД, минаване през всички, наистина всички дерматолози във ВТ, той ни реши проблемите. Прегледа наистина беше по-малко от 5 минути, беше 50 лв (2011 г), но ми изсипа една чанта мазила (под формата на тестери), за които не съм плащала, а основно те помогнаха. Преди 10 години той идеше в Търново веднъж в месеца, и се записвахме много по-рано, сега не знам дали продължава да идва.

# 664
Аз също съм много доволна от проф.Господинов  от Плевен. След 4 години ходене по мъките с голямата ми дъщеря, която се роди с жесток АД, минаване през всички, наистина всички дерматолози във ВТ, той ни реши проблемите. Прегледа наистина беше по-малко от 5 минути, беше 50 лв (2011 г), но ми изсипа една чанта мазила (под формата на тестери), за които не съм плащала, а основно те помогнаха. Преди 10 години той идеше в Търново веднъж в месеца, и се записвахме много по-рано, сега не знам дали продължава да идва.

Абсолютно. Аз обикалях 1 година по-мъките и като попаднах на Господинов - буквално 10 мин преглед максимум и мисля, че беше 60 лева, но поне си заслужава и бързо те разгадава какво е.

# 665
  • някъде там
+ още 1 за Господинов Плевен.

# 666
Здравейте, може ли някой да ми препоръча съдов херург в София (добър). Става въпрос за премахване на тромб на мъж около 50г.

# 667
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря на всички за отговорите!

# 668
  • Велико Търново
Имам следната чуденка - трябва да се отърва от стар матрак за спалня. Мислех да го пусна в групите за подаряване, ама не става за спане според мен вече хич. Единият ми вариант в контейнер за едрогабаритни, но се чудя дали някой от магазините за мебели не ги вземат или пък някъде да приемат за бездомни или крайно нуждаещи се. Ако някоя от вас има идеи? Благодаря!

# 669
  • Велико Търново
Аз миналата седмица имах същата дилема - извиках фирма за изхвърляне на строителни отпадъци, дойдоха пред блока, метнаха матрака срещу 15 лв в камиона и го отнесоха.

# 670
Преди време в темата ми бяха дали информация за магазин за мебели втора употреба. Вижте и в Гугъл как се казваше и им звъннете. На Пишмана имаше някакъв Ценопад някога също, не знам има ли го още и дали биха взели нещо такова...
(Май този беше магазинът: https://www.hobisecondhand.bg/magazini.)

Иначе за контейнерите за едрогабаритни сякаш наскоро имаше оплакване, че ги няма... Освен да проверите дали има близо вас или в друг квартал.
От сайта на общината: "Едрогабаритни отпадъци – В гр. Велико Търново са разположени 10 бр. контейнери за едрогабаритни отпадъци." Ето линк:
https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/opazvane-na-okolnata-sreda/otpa … kade-da-izhvrlya/.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 09:47 от Contempladora

# 671
  • Велико Търново
От известно време има един на стадиона и той ми е най-лесен, но все пак търся идеи би ли могъл да бъде полезен

# 672
  • Велико Търново
Те и тези контейнери не остават необиколени. На когото му трябва, може и да си го вземе.

# 673
  • В.Търново
Здравейте, има ли в града работещ УНГ в събота ?

# 674
За матрака - чух че може да се предаде в Шемшево мисля безплатно като домакински боклук, по-едър.
Аз съм подарявала в олх предупредих че не е перфектен с петна но си го взеха, беше от по-скъпите матраци.
Сега подарих стара дограма в групите във фейсбук, защото не ми се караше до Шемшево. Далеко ми е.

Общи условия

Активация на акаунт