В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 693
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Доколкото знам почти всяко заведение предлага в момента храна за вкъщи - трябва само да си изберете кое.

# 481
Здравейте, изобщо не предполагах, че съществува такава тема и съм много доволна, че ми попадна.
Включвам се с едно питане - юни месец детето ми става на годинка и искам да знам има ли в града някоя агенция за украса, ама от тези хубавите, с арките, балони и т.н. Устройва ме вариант и в Горна Оряховица Simple Smile
Благодаря предварително!

# 482
  • Велико Търново
Здравейте, изобщо не предполагах, че съществува такава тема и съм много доволна, че ми попадна.
Включвам се с едно питане - юни месец детето ми става на годинка и искам да знам има ли в града някоя агенция за украса, ама от тези хубавите, с арките, балони и т.н. Устройва ме вариант и в Горна Оряховица Simple Smile
Благодаря предварително!
Tirolia в Горна Оряховица. Имат фейсбук страница.

# 483
Здравейте, момичета. Зъболекарката ми се пенсионира и си търся друга. Колебая се м/у д-р Веселина Нешева и д-р Камелия Дочева. Имате ли лични впечатления да ме насочите?

# 484
Детето е при д-р Дочева и сме доволни, и не е като да не сме я посещавали често.

Агенция- " Помпони с Поли и Мони". Търновска е, но ходят и по други градове, има ги във фейса.

# 485
Здравейте, момичета. Зъболекарката ми се пенсионира и си търся друга. Колебая се м/у д-р Веселина Нешева и д-р Камелия Дочева. Имате ли лични впечатления да ме насочите?
+ за д-р Нешева. Цялото семейство ходим при нея. Също така препоръчвам и д-р Жерков (работи при д-р Нешева) също е много внимателен и има лека ръка

# 486
+ за д-р Нешева. Цялото семейство ходим при нея. Също така препоръчвам и д-р Жерков (работи при д-р Нешева) също е много внимателен и има лека ръка
Може ли да Ви попитам долу горе на каква възраст е д-р Нешева? Аз като тръгна при стоматолог ходя с години ( при моята бях 20) и не ми се иска да ми се налага след 2-3г. да я сменям заради пенсиониране.

# 487
Може ли да Ви попитам долу горе на каква възраст е д-р Нешева? Аз като тръгна при стоматолог ходя с години ( при моята бях 20) и не ми се иска да ми се налага след 2-3г. да я сменям заради пенсиониране.
Детето водя при нея, че е близо до училището. За детски зъби - пломби, изваждане сме доволни. Иначе аз ходя при Цачев. Нешева изглежда на около 40-45 поне на мен.

# 488
  • Велико Търново
Според мен всяка сватбена агенция би се справила с украса за рожден ден и всякакви други празници.
Не ми се е налагало да използвам услугите ѝ но ако ми се наложи, бих ѝ се доверила без да се замисля - цък!
Ако все пак решите да празнувате рождения ден в детски център, може и направо техните услуги да ползвате.

# 489
  • Велико Търново
Благодаря предварително!
Помпони с Поли и Мони могат да ти направят каквото си помислиш Simple Smile Имат профил във Фейсбук, разгледай ги.

# 490
Някой да знае от къде в града мога да купя кутия за затопляне на храна в микровълнова. От тези дето си ги носиш на работа.

# 491
  • Столицата на "Второто българско царство"
В Кауфланд има най-различни, със сигурност.Купих от там.

# 492
Да споделите някакви мнения за др Чернев /неврология/?
Добър специалист и на мен ми помогна много.Обстоен е и обяснява всичко.

# 493
  • Велико Търново
Да споделите някакви мнения за др Чернев /неврология/?
Добър специалист и на мен ми помогна много.Обстоен е и обяснява всичко.
С предварително записване ли се ходи при него? Къде преглежда?

# 494
Здравейте, аз съм студентка във Великотърновски университе  “Св. Св. Кирил и Методий”, Педагогически факултет. Ще ви изпратя моята анкета на тема "Отражението на пандемията върху обучението в начална училищна вързаст". Въпросите са заимствани от сайта на UNICEF България които са поставени от експерти. Пиша в тази група, може да не е подходящо, за да разбера мнението на живущите във Велико Търново, спрямо тази анкета. Много се извинявам, ако групата не е подходяща, но не успях да намеря друга. Анонимността е гарантирана в анкетата. Информацията от тази анкета ще бъде изпозлвана с научна цел. Ще се радвам, ако повече хора я попълнят! Благодаря Ви за попълването на анкетата и за отделеното време! Innocent Nature Sun With Face Hug
Линк към моята анкета: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8qOWnFoyv9bYh_GFohKJz … wform?usp=sf_link

Общи условия

Активация на акаунт