НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 670
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
вивита, а за здравето на именника няма ли да почерпиш? Simple Smile да расте здрав!

# 241
Днес ли е???? Благодаря zа пожеланията. Благодаря , че ми каzа  Wink

# 242
  • София
Здравейте, аз намръзнах един час навън, докато Вики спеше Mr. Green Еспри, като четох колко е Йоско, ми се струва, че Вики определено е дебеличка  Twisted Evil
Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=57926

# 243
  • Карлово
Честит празник на имениците!

Честит рожден ден на мама sisssi!

# 244
здравейте
днес сме по добре, щъка навън, няма спирачка, и любимото и занимание е да си носи нещо в ръчичка, да го пуска и да се навежда да си го взима, от време на време сменя играчката,
беба сега видях малката сладурана откъде е взела тези хубави очи, пу пу - акано бебе
за дебелота, нур беше много закръглена, но откакто почна да щъка се стопи, както и аз  Laughing
честито на всички празнуващи на днешния ден
да ви попита нещо, само моята калпазанка ли остана неядящо бебе, имам предвид че чат пат пробва някоя храна почти винаги я плюе и не ще да яде повече от 50гр обедно пюре, и това и е за цял ден, като и давам коричка хляб държи я опитва я но да яде не може и дума да става, омръзна ми да хвърлям пюрета, сега съм и взела на семпер да я видя дали ще и се услади, 3 кинта на буркан все едно съм я завела на ресторант

# 245
Честито на именниците!!   bouquet
vivita съжелявам за скапания линк. Бях ти пратила директен линк към това, което търсиш, ама явно ......

"Lauf- und Schutzgurt"

# 246
при толкова болни дечица ме е срам да се оплаквам. с две думи само. вчера цял ден температура, 40 градуса в продължение на час и половина. схванах се, не мога да мърдам дори с пръсти, почнах да се нося нанякъде. страшен кошмар, не бях изживявала такъв ужас. почнаха да се тълпят лекари вкъщи. едва я смъкнаха. в резултат на това, че цял ден лежах и не знаех къде съм, двете ми гърди станаха на камък. сега не мога да ги оправя по никакъв начин. според мамолога ще си нося бучките още 2-3 седмици докато се резорбират. дотогава ще ме болят. опитвам все пак с компреси и цедене, но почти нищо не става. днес се домъкнах до компютъра за малко и явно за толкова имам сили. щом не можах да отворя на кейти пюренцето.
със сигурност съм най-големия карък в обществото кърмачки. 1 седмица преди да спра- мастит  ooooh! честно казано след всичко, което изживях, а и ми предстои следващите 2 седмици, не знам дали ще се престраша да кърмя отново някога. да се надяваме, че ще забравя всичко до следващото бебе.
е, думите станаха доста повече от две. да знаете, че съм оживяла  Mr. Green отивам да пазя леглото, че толкова са  ми силите- един постинг.

# 247
  • Пловдив
Аз чух за бебешки обувки на "Капчица", пловдивска фирма. Били доста по евтини, но не съм ходила скоро във Филибето. Я някоя пловдивска мама да сподели.
не са чак толкова по-евтини,ние си бяхме взели 25 лв.когато я слагах в бънджитовече са ни малки.Иначе са хубави отговарят на всички изисквания магазинът им се намира на Иван Вазов  Simple Smile
Юка надявам се да оправиш бързо,милата много ти се събра наистина,но ти героиски издържа  Hug
Честито на именниците и на рожденичката мама sisssi,да са здрави и много щастливи  newsm51
beba много е сладка Вики  Heart Eyes

# 248
  • София
Юка, много гадно нещо те е сполетяло, дано по-бързо мине и не те боли много Hug

# 249
  • Gabrowo->Sofia
Честито на именниците днес!
Честит рожден ден на sisssi!

Аз всъщност влязох, за да се похваля, че кантара днес ме зарадва. Показа 56кг. точно толкова, колкото и преди да забременея. За девет месеца качих 13кг. и за още толкова ги свалих, без съзнателни действия от моя страна  Simple Smile да си кажа "браво" на организъмчето  Wink

# 250
Благодаря на всички за поздравите! През деня имахме бебешко парти - няколко приятелки с бебета ме уважиха на торта, а после разходки.. А сега тъкмо ще излизаме с тати, а после като изкъпем и преспим Юлиана пак..

# 251
  • София
Здравейте!
Благодаря от името на Александра за пожеланията и да почерпим  Misc Baby Bottle cheers cook
Честито и на другите именици, да са живи и здрави и много щастливи!
Честит рожден ден и на мама Сиси, много щастие и любов!
Пожелавам всички болни да се оправят бързо!
Друго интересно при нас няма, освен че пак ще си ходим до Разград и то по задачи.
Лека вечер!

# 252
  • Съвсем в края на света
Честито на именниците днес!
Честит рожден ден на sisssi!
Ай де, добре съм си дошла. Свърши заточението в Бг. Оказа се, че с две деца, 4 месеца без кола в милата ни родина е свръх мой те сили. За съжаление, видях много малко познати и приятели, просто нямаше време. Радвам се много, че се запознах на живо с Уни и нейната принцеса, и Тити с моя любимец Диян, но не можахме да си вземем чао Sad
Бях в София на срещата на мамите - "отидох, видях и си тръгнах", определено си взех поука  Mr. Green
Мартин има 6 зъба, знаете за феята на неговите зъбета. По кантара в зеленчуковия магазин преди 2 седмици беше 7,670, сантиметрите са повече от 74 /това беше преди 2 месеца/ Лази и се изправя, но определено закъсняхме поради липса на място в апартаментите и най-вече "благодарени" на многото усложливи ръце който постоянно го мачкотеха и гушиха. Някой да не си помисли че съм се притеснила, не съм Simple Smile Иначе отдавна иска да яде не пасирана храна, голяма борба е. Сещате се как се яде не пасирана череша Simple Smile
Ако на някой му интересно пътуване в самолет с бебе и Ина, може да разкажа.
Май е това, не знам дали ще имам време да се включвам редовно, но ще ви надзиравам определено. Къщата ми е потънала в прах. Чистачката само е мила пода, та сега вършее горе. Не мога да насмогна да изпера, а пък после ме чака един тон играчки за миене, изобщо не преувеличавам за съжаление.
На болните бързо оздравяване.

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 10:57 от kita99

# 253
Честит имен ден със закъснение на всички именници   bouquet

Честит рожден ден на мама Сиссси (пак със закъснение)   bouquet

кита, добре сте се завърнали  Hug

юка, много гадно, мъчно ми е за теб, горкичката  Sad  spoko

диди, честити възстановено килца  Laughing

Мъчно ми е и за болните, но освен да им пожелая да оздравяват час по-скоро, друго не мога да направя  Praynig

# 254
  • Sofia
Добро утро мами,
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ Simple Smile)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт