НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 348
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Gabrowo->Sofia
юка, ако не ни огрее за общинската кухня, ще запиша Иван в Хер бебе, защото мога да вземам храната от близко до нас магазинче.

# 61
Офф, vivita ама съм и аз джофра по всички параграфи  Mr. Green Та тез чорапки ги обуваме напоследък, като паднаха температурите. Вкъщи понеже държим винаги по-хладничко. На топло много много не можем да виреем, че сега  и дребното приучаваме. Ама краката все и бяха ледени, та затова си има и такива чорапки  Simple Smile И много мерси, че ми напомни за намалението... ние имаме също такова, ама кой да се сети   bouquet Понеже имам вече цяла кутия с талончета, купончета и т.н. та съм забравила, че имам и такова.  smile3538 Доволна ли си от чувалчето? Макар, че сигурно не си го ползвала още  Simple Smile но поне на външен вид и вътрешната част...
isaikova в замразената ни колекция имаме моркови, катофи, грах, царевица, чушка, тиквичка, броколи, спанакт, тиква.
тити Simple Smile На улицата можеш да казваш, че боц на непознати не се дава  Wink

Последна редакция: пт, 18 авг 2006, 22:58 от Guinni

# 62
  • София
Ето ме и мен, чета си ви.....
Бубу-то, Филип ме разби!!!! Страшен е просто!

Проблемът, който ме занимава напоследък (не че е особен проблем, ама нали нещо трябва да се нищи),е, че Роси отказва да пие вода. Допреди 3 седмици се наливаше по собствено желание с по 2-2.5 шишета вода на ден, сега не иска и няколко глътки да изпие. Навън е много топло и започнах да се притеснявам.
Естествено, измислих временен вариант - капвам и вътре по малко домашен сироп от сливи или вишни, колкото да се промени леко цветът, и тогава пие, и още иска. Но не ми се ще да свиква да пие сладки течности.
Някакви идеи - може би и е писнал биберонът, но с чашка ми е много изнервящо и мокро, а със сламка не се сеща какво да прави. Като се има предвид, че брат и поне до 3 години не можеше да схване как става пиенето със салмка, не залагам много на това....

И чесит 6-годишен Ванко на Били (на патерица)! Да ти е жив и здрав!

# 63
  • Карлово
Симка, а с чаша с мек или твърд накрайник пробва ли? Мартина напр. признава вече само една чаша на Крамер с твърд накрайник с 4 дупки.

# 64
  • София
Никой ли не е писал днес?

Добр утро.

Кристи му купих една чашка на Нук със слмка,мн готинка,дадох му я ,захапа я -пърите 5 мин и той не знаеше какво да пави-но се сети.Та пие от нея-смсиъл знае как си става,но повече от 30гр.на ден не.Не иска да пие и това е .
То и ние с баща му вода не пием,явно на нас се е метнал,няма на кого Mr. Green

Но не се притеснявам съществено.Достатъчно кърма пие.И пак е течност.
така,че Симка тя ако има нужда-ще си пропие.А като е сладичко го пиийва,защото й харесва.

Къде сте всички на тази жега?
Ние вече трета събота ще ходим до Панчарево.../следобяд де/Много е готинко,красиво,по-прохладно и спокойно/макар че има доста хора,които ловт риба,ядат цаца и пичт бира/.

# 65
  • София-там нейде в западната част
ДУ майчета  Hug
 то не е много сутрин ама  тъй по стар обичай ..
бубуто браво на Филип ..напълни ми очите  Grinning
исайкова повечето ми неща са селски ... но това което взимам като тити са сезонни неща ... броколи и какива неща не съм дала още ... примерно грахта ми е замразена-знам че ги берат когато са в сезон ... от плодовите дадох манго от готово пюре ... тия дни направих пюре от червена леща,картофче и тиквичка много й хареса  Simple Smile  ... страшно обича зърнените закуски овесени,ръжени,пшеничени ядки с плод .... за по-едри парченца яде без проблеми и вече не пюрирам много финно,но й права като нещо като блюдо за ядене с пръсти като я сложа на стола за хранене в чинийка слагам нарязани плодове /примерно / на парченца и така си гризе и яде горе долу от към два месеца насам
симка с накрайник или от тези малките шишенца от минерална вода тип спортни - Емата не винаги но пийва от тях
гери много сте пораснали  Grinning

# 66
Здравейте и от мен. За днес съм първа Party...с въпросите. Става дума, че няколко пъти ме питат дали ще обръсна главата на детето, че да му е по хубава косата Thinking. Аз лично съм против такива офанзива върху дългоочакваните къдрички и преди предстоящият студен сезон, но ми е интересно вие какво мислите и дали и вас са "съветвали" да направите подобна порцедура. В къщи всички сме с гъсти и къдрави коси и общо взето, въпреки че малката се роди с малко коса и чак сега се "залеси", вярвам, че ще наследи нашите коси и няма да има проблем. А една позната ме изненада като ми каза, че подстригала миглите на дъщеря си newsm78 newsm78 newsm78 - какво ли неправят майките да са хубави дъщерите им Wink

# 67
е, аз пишех с цел да съм първа, но докато се туткам стах трета....
А в топлите дни ние смятаме да се поразходим до Балчик, градината била разкошна сега, ще напарвя снимки и ще покажа....

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 11:36 от Sissa

# 68
  • Карлово
Сиса, това с миглите и мен ме питат често, т.к. Мартина е с доста дълги мигли. Ама тя така си се роди. И аз все обеснявам, че ги е наследила от баща си, което е така, но неговите са светли и не личи че са толкова дълги. А за косата - според мен поредния абсурд. Аз подстригах Мартина, но не нула номер, а просто за да я изравня. Защото на места беше окапала бебешката, другаде - не и като порасна стана мн смешна. Тук стърчат къдрици, там едва наболи косъмчета. Та така.
Аз използвах, че се събуди рано днес и направо по хлад разходката. Сега спи, а аз отивам да готвя.

# 69
няма много истина в бръсненето на коси и стригането на мигли. Въпреки това бих обръснала малкия - ей тъй, за готино, пък  и току-виж се сгъстила. С баща му ни дай експерименти с детето да си правим. Обаче малчо не дава засега, машинката го притеснява, пък и няма какво толкова да се подстригва. Ако е рекъл господ, ще вземе хубавата коса на баща си. За миглите на момиченцата - струва ми се прекалено. Миглите се сменят на незнамколко време - дали исайкова не беше споделяла, че ги е подстригвала?

имам смешен проблем. След бременност и кърмене бюстът ми се е намърдал между два номера и не мога да си намеря добре стоящ сутиен. Много ме е яд - цяла сутрин обикалях и мерих, накрая купих много неща, но не съм сигурна, че ми стоят съвсем добре.

# 70
  • София
тцъ,не съм аз.
Аз не смятам да кълцам ни мигли,ни машинка да ползвам. Naughty

Ох,нямам търпение да отслабна,да ми се смалят гърдите.Това не се търпи. SickПък сигурно ще виснат после Outta Joint

# 71
  • София
Ами много е вероятно да увиснат  Close (поне моите)
Това с косата.................. си е ген. Но като я пострижеш се изравнява и няма висящи и стърчащи фъндъци, т.е прилича по-малко на проскубана.
Тези дни сме постоянно по улиците, за да уморим баткото, но то луд умора няма. Но пък сме се продрискали. Сега и купих лечебна храна и ще минем само на кърма и тази храна. Стискайте палци да и мине, защото се тормози детенце, явно има болки в коремчето.
Привечер ще ходим на О!Шипка на бира. Мисля, че ще е приятно.
Лек ден.

# 72
добър вечер
днес ходихме на консулте, резултат:ръст 70см и тегло 8800гр,
и аз мисля че косата и миглите са си гени
лека и дано прохладна нощ

# 73
  • София
Леле,леле-никой не пише вече тук.
да кажа тогава Добро утро.
Не помня от кога не съм ставала тоолкова рано.
Но пък оставих мъжлето днес той да поспинка. Heart Eyes
Ех,веднъж и аз да съм така добричка.

Жегааа е ,и днес е жега!

# 74
да да
жега, днес дано оцелеем
сега съм се приготвила и отиваме на пикник, на витоша, без скара, но със сандвичи, нергеле и кафенце, дано е хладно
приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт