НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 341
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А ние за днес ще ходим на картинг, сигурна съм че ще е забавно. Само дето в 7 е още топло.
Клара готино ли е да пушиш наргеле. Научи ни и нас. И какво се слага вътре?

# 76
Верно-жегаааааааа........
И аз се позагубвам от време на време,че нещо много проблеми ми се сбраха напоследък,добре че не пишете много че нямаше да смогвам да чета.Другата седмица ще трябва да ходя на работа и то с бебе,че няма кой да го гледа.Свеки не бих помолила,а пък тя си предложи услугите с думите:"Ако искаш аз ще я гледам-само във вторник по обед не мога,че еди-какво си,в четвъртък трябва еди-каде си да ходя,в петък брат ми има рожден ден и трябва да пътувам.........но иначе ще я гледам" Е не-благодаря!Та другата седмица сме работнички!
За това с косата-не мисля че има нещо вярно,а дори и да имаше-само това ми липсваше.Така или иначе се очертава да е къдрава като майка си(дано да е по-малко де) та ако вземе и гъстотата ми ще е достатъчно гадно.
Ние пък никъде няма да ходим днес-домошари сме.

# 77
щом и при нас е жегааааааааааа, какво ли е в софията.
елена, ниргилето е супер. ммммм. аз май най-обичам с ябълков вкус. не знам как се казва това, дето се слага на фолиото, тютюн не е  Embarassed каним се с мъжа ми да си купим вкъщи. чудничко е, особено вечерна хлад на терасата, и без деца наоколо  Wink
за бръсненето на глава, ще пропуснем тази процедура. детето или ще е с гъста коса, или не. и всяки ден да я бръсна, полза няма да има. пък ние имаме хубави коси целия род. верно, че варират от бяло русо до абаносово черно, но тъкмо ще ни е интересно кейти какъв цвят си е избрала.
за увисването на гърдите,  Cry ужас. след още 1-2 деца май ще трябва да играе ножа.
днес захраних и с попара за радост на свеки, която е в таен ужас, че това дете ще си откара само на кърма поне до първи клас  Mr. Green ония ден й викам, че мамологът е казал да си кърмя до годинка и половина и тя направо ококори очи  Laughing хихи.
някой може ли да ми препоръча хубава книга с детска кухня, защото мисля скоро да стана готвачка. вчера се отчаях от отзивите за кухните в софия. та съм решила да запретвам ръкави. държавните кухни са ми далеч, частните са лоши. изход няма.
хайде написах един дълъг постинг да си го четете в неделния ден. хубав и по-прохладен ден ви желая!!!  bouquet

# 78
Юка, намери си списание "Моето бебе" брой 40 от юли. Има книжка със 130 рецепти към него. Рецептите не са лоши, някои са супер елементарни, други са като от обикновена готварска книга.

Всъщност такова нещо детска кухня аз не знам - нещата засега в повечето случаи се варят и толкоз.

# 79
И аз да се запиша днес - едвам се домъкнах до компа,толкова е топло тук (при условие, че сме изключили вс.климатици в къщи заради Ники - вече два пъти настива за последният месец), а като гледам прогнозата по ТВ направо не ми се мисли какво е при вас в Сф., почти с 10 градуса по - топло. #Crazy
Пожелавам на всички, студена, вода, бира...кой каквото пие...
А за рецепти, аз намерих много в нета - прекалено даже за моите възможности и след дълго четене установих, както каза тити
......- нещата засега в повечето случаи се варят и толкоз

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 15:37 от Sissa

# 80
  • София
ние пък сме болни- и аз и бебо, ужясно е няпряво толкова ми е лошо....и топло и на него....и супер се притеснявам не е ял нищо от 6 сутринтта само пие....даже и да суче не иска....а няма Т ....ама явно го боли коремчето...мн тъпо и то в неделя...Sad

# 81
  • София
Почти сигурно е коремчето. Ние всички го изкарахме, без Т. Сега Калина е на лечебна храна и кърма- нищо друго не и влиза в устата. Вземи му Ентерол (сашета), ако е с разстройство. Много помага. Две разтворими на ден. Слагаш го във водичката и пиете. Но в по-малко, че да го излочи наведнъж.

# 82
  • София
Eлена - каква е тази лечебна храна.....от лекар ли се изписва или свободно се купува...за мн тежки състояния ли е...???

# 83
  • Gabrowo->Sofia
Бубу, когато Иван се разболя на морето ни изписаха лечебна Хумана (каша), но може и без рецепта да се купи от аптека. Аз обаче го държах на кърма два дена за по-сигурно и после му давах само варен картоф или само оризова каша без мляко. Ако на Филип му се повдига или повръща може да пробваш с Вомитосхил (хомеопатично) има го на капки и на свещички (ама свещичките провокират акане) и натриев цитрат (2мл. с около 50-60 гр. вода). Много е гадно да си  болен в жегите  Sad

# 84
  • София
ох, сука малко, за мое успокоение. Не повръща...но може и да му се гади....ако се чувства като мен разбирам защо не иска да яде...а за акането, не е често, но е редичко....та затова мисля, че е от коремчето...а и той ме зарази така че горе-долу го усещам какво  му е , но май той е по-долбре от мен, щом има сили да дивее. Аз не мога да се отлепя и да стана почти, сега пак лягам...най-гадното е, че татито ни е в Стара Загора и ще си дойде чак довечера....по някое време...изпи една смекта...дано му помогне поне временно, като стане по-хладно ще се замъкнем до аптеката....мерси за съветите, за лекарствата, може и каша да му взема....въпреки че сигурно и нея няма да я яде..

# 85
здравейте, ние оцеляхме в тая жега,
нур не спа цял ден, но учудващо за мен беше в прекрасно настроение, още е будна, гледаме  филм, аз я чакам да  и се доспи,
днес беше много готин ден, малката как хареса скарата, направо онемях, а нергелето аз го обичам с тютюн с грозде, сега чакам мъж ми и пак ще си направим нергелето, много го обичам
и малката в 5 часа не иска да яде, но не ревеше а само стискаше уста, но с малко трикове от моя страна я прилъгах и си похапна и то добре
бубе  бързо да се оправяте
и аз мисля да почна да готвя поне за още един месец или два, но после отива на кухня

# 86
бубу- дано се оправите. в тая жега да избягваш студеното си е ад. не ми се мисли как се чувствате и двамцата. дано и таткото да не прихване.
юка - аз все повече се замислям за връзката между ножа и корема. гърдите не ме притесняват, но коремът ще е отвтратен след второто.
мигли и коса няма да режа, бръсна и прочие. и аз де намирам нищо логично в това. все пак всчики косми по човешкото тяло излизат от определен брой места. като клъцнеш космите отгоре, не умножаваш броя на местата.
наргиле купихме от турция преди години и се оказа счупено. за нашо разочарование. после видяхме, че на кирков се продават същите, но в пъти по-евтини.
за храната - мисля да запиша петрана кухня от др. месец, че ще ме разори това дете.

нашата сватба мина. кумувахме успешно. още в началото се прояви актьорският талант на филков - беше намерил отнейде излязла от обръщение валута на различни държави - малайски долари, арабски някакви мангизи, румънски леи, гръцки, турси, македонски и други пари, та платихме булката на вратата с купища милиони. после произнесе страхотно шегаджийско кумско слово. дори аз, винаги критикуващата, не намерих повод за забележки. изобщо - всички са очаровани от филков, а за мен също твърдяха, че се справям страхотно с ролята си и че изглеждам добре, въпреки че аз се чувствах като лелка и не можах съвсем да си глътна корема Simple Smile (а бях с доста опънато боди, което трябваше да поприкрива туй-онуй). е, възпитани са хората Wink имах страхотен маникюр и педикюр, които вече не съществуват. имаше и полиция, която идваше да предупреждава да намалим музиката, но пък все пак се жени шеф в полиция и банкерка, та младежите бяха сговорчиви. и как да не са, при такъв младоженец и такива гости хи-хи шоуто беше между църквата и рестотанта, когато цъфнахме 4-мата (младоженци и кумове) на кафе в мола, за да убием малко време. само дето автографи не ни искаха. хората се обръщаха след булката, а аз припках (доколкото мога с 10 санта токове) наоколо, стремяща се да запазя достойнство и да не се изльоскам на земята. много неловко и малко излишно ми беше, ама нейсе - нали младоженците (всъщност най-вече младоженката) се кефиха. след това слязохме до -3 ниво на паркинга и не можахме да си намерим колата и шофьора. бая се пощурахме като луди в оня задух под земята, за радост на разни хора. но в края на крааищата се сетихме, че сме на -1 ниво [между другото във фокс-хит все още има намаления - цени от 3-4 лв. до 23. не че съм влизала (не че не се изкуших Simple Smile, но пишеше на витрината] другото, ужасяващо консервите на сватбата, беше, че доста припках боса насам-натам. включително и едни 50-60 метра на витошка. е, в кръчмата се преобух. но все пак имам ужасни пришки на възглавничките на краката. и много болят.
друго какво - водих 3 хора, едното от които еленино. опитах се да се сетя как се мятаха кълки на копаница, но не успях. научих се на гръцко, но тъкмо тогава смениха гръцкото с нещо друго и не можах да се сложа и там; освен това танцувах на дива чалга (за запознатите - "опрете мале гумена палатка" и други подобни). дори ме има документирана и от утре натам очаквам изнудване от всички страни. и леки подригравки от нашите приятели. но все пак нямаше как с филков да се скатаваме непреклъснато, защото водещият все ни призоваваше за това и онова. абе като цяло, добра веселба с малко циганийка, но съвсем малко - колкото за аромат, така да се каже Grinning. и то след определен час, когато вече почти всичко е позволено. беше страхотна жега, независимо от огромната тераса и отворените прозорци. изпих 5-6 л. вода, като лъжех хората, че вдигам наздравици с водка. вероятно са ме помислили за пиянде голямо - така гаврътвах една след друга хи-хи-хи
булката беше красива и двамата младоженци направо сияеха. не че другите младоженци по другите сватби не са щастливи, но тези двамата просто излъчваха щастие и любов. надявам се да бъде здраво семейство и да да се обичат колкото може по-дълго време по този безподобен начин.
дрруго интересно клюкаво нещо, какво? а, да - младоженката си забрави бельото и тази сутрин трябваше по кумски да ходим в хотела им, за да носим гащи, дезодоранти и разни други дребни неща Simple Smile оплакаха се, че тъпата служителка на регистратура задраскала на адресните карти новата фамилия на младоженката, защото по лична карта не била написана с нея. много се ядосах. немога да си предтсвя какво й е било. милата...
снимки сега ме мързи за качвам, защото за последните 3 дни съм спала ок. 5-6 часа, а и поработвах достойно. вероятно утре ще кача нещичко.
аре - спокойна нощ

и да - вчера отбих петра. изобщо не ми е мъчно, за което. не знам като си тръгне майка ми как ще приспивам вечер детето, но все ще измисля заместител на цицата. мъчно ми е отсега, че ще ходим на почивка без петра другата седмица, но няма как - и ние сме хора, сгърчихме се от бачкане последните 2 години, гледачки и баби нямаме под ръка, дори след раждането не си почивах, а веднага взех поръчки. мисля, че имаме право на глътка отдих. май се чувствам виновна заради дететои затова така бълвам излишни приказки. сори.

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 21:43 от majceto

# 87
# 88
  • Карлово
ДУ!
Майче, добре сте се изкарали на сватбата, но и ти така зантригуващо разказваш. Чакаме снимки.
Мартина се държи добре в жегите. Само дето в събота ми събра очите от сън. Спа от 19 до 7  #Crazy
Дано днес е малко по-прохладно!

# 89
ДУ  Hug
майче, много интересен разказ, хих и , много ме развесели  Laughing Честито отбиване, чувството на вина скоро ще те напусне  Tired Wink
бубу_то, как е днес малкия, оправяте ли се?

А ние бяхме на Монтана на среща на класа ми. Събрахме се ... 6 човека  Joy Голям майтап  hahaha hahaha hahaha Ади беше с нас, спа в количката и хич не и пукаше, че наоколо щъкаха и викаха други деца. Добре, че бяхме на открито и подухваше приятен хладен ветрец, иначе щяхме да пукнем от жега.

Ами от нас това  Simple Smile
Весел и прохладен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт