Клара готино ли е да пушиш наргеле. Научи ни и нас. И какво се слага вътре?

ужас. след още 1-2 деца май ще трябва да играе ножа.

(а бях с доста опънато боди, което трябваше да поприкрива туй-онуй). е, възпитани са хората
имах страхотен маникюр и педикюр, които вече не съществуват. имаше и полиция, която идваше да предупреждава да намалим музиката, но пък все пак се жени шеф в полиция и банкерка, та младежите бяха сговорчиви. и как да не са, при такъв младоженец и такива гости хи-хи шоуто беше между църквата и рестотанта, когато цъфнахме 4-мата (младоженци и кумове) на кафе в мола, за да убием малко време. само дето автографи не ни искаха. хората се обръщаха след булката, а аз припках (доколкото мога с 10 санта токове) наоколо, стремяща се да запазя достойнство и да не се изльоскам на земята. много неловко и малко излишно ми беше, ама нейсе - нали младоженците (всъщност най-вече младоженката) се кефиха. след това слязохме до -3 ниво на паркинга и не можахме да си намерим колата и шофьора. бая се пощурахме като луди в оня задух под земята, за радост на разни хора. но в края на крааищата се сетихме, че сме на -1 ниво [между другото във фокс-хит все още има намаления - цени от 3-4 лв. до 23. не че съм влизала (не че не се изкуших
, но пишеше на витрината] другото, ужасяващо консервите на сватбата, беше, че доста припках боса насам-натам. включително и едни 50-60 метра на витошка. е, в кръчмата се преобух. но все пак имам ужасни пришки на възглавничките на краката. и много болят.
. и то след определен час, когато вече почти всичко е позволено. беше страхотна жега, независимо от огромната тераса и отворените прозорци. изпих 5-6 л. вода, като лъжех хората, че вдигам наздравици с водка. вероятно са ме помислили за пиянде голямо - така гаврътвах една след друга хи-хи-хи
оплакаха се, че тъпата служителка на регистратура задраскала на адресните карти новата фамилия на младоженката, защото по лична карта не била написана с нея. много се ядосах. немога да си предтсвя какво й е било. милата...

Голям майтап
Ади беше с нас, спа в количката и хич не и пукаше, че наоколо щъкаха и викаха други деца. Добре, че бяхме на открито и подухваше приятен хладен ветрец, иначе щяхме да пукнем от жега.