Отговори
# 3 105
Накратко критиките му са за това с каква суха храна го храня (марка средно качество, висока цена, която и те продават), вместо със "супер премиум качество" на още по-висока цена. Аз се опитвам да го захраня с друга, но или се просира, или не иска да пробва даже. Ма това няма значение, не искам да искам да си купя нещо конкретно, а да ми четат лекции. Може пък толкова да мога да си позволя, може и да е както в случая да съм принудена...

# 3 106
Няма ли на друго място, мен ако някой ме натоварва така, сменям

# 3 107
Кажи му да си смени менюто, че изглежда недохранен.
Сникърс успях да го отуча да яде само определена храна.

# 3 108
@КИКИ ти кажи как правиш десерт без продукти че от дни си го мисля

# 3 109
Инче, с теб навсякъде отивам, даже и на бар. Ако искаш и на басейн може да ме заведеш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сложих картоите във фурната. Пушения свински бут на резенета е в очакване да го близне леко жегата след картофчетата.
норче, тоя несретник да не би да е асоциален, пък да гори от желание да те впечатли.. Laughing
Първите 2 изречения ше си ги запиша и ще ти ги цитирам при нужда. Joy

За Норчето и аз си помислих същото, демек, че е опит за свалка. Видиш ли, да се направи на всезнаещ и да те впечатли. Ма ней познал. Сещам се за 1 човек, който само кат го видех и се вбесявах, толко беше нахален. Ама твойта ситуация май е по-различна. Grinning

# 3 110
Е, как, слизам до магазина и купувам фафли

# 3 111
Не мога да повярвам, че някой непознат може да се вълнува каква марка храна яде котката на друг човек.
Това е нов левъл човещина. A brave new world.

# 3 112
На друго отидох, Кики, тея са ми най-близо просто и мога да ги стигам и в обедната почивка.
Ина, не е, супер много ми агресира, отвъд всякакви нормални разговори между клиент-продавач
Не се интересува, bratane, иска да ми пробута друга марка, всеки път една и съща, която купих веднъж и храни накрая уличните котки с храна от 19 лева килото.. Rolling Eyes

# 3 113
Братане, тва е някъв зъл тип. Ше ми обижда Норчето и ше й чете лекции. Идвам да го бия, начи!

# 3 114
Е, как, слизам до магазина и купувам фафли

от твоята уста и ангелски глас и думата фафли ме замисля за неща

# 3 115
Ако знаеше, че Ади и мента пие
Холдъне, не се лигави

# 3 116
Заедно сме писали с Норето, познала съм обачи.
Норе, оплачи се на шефа, ку има такъв. По принцип не съм зла, само избухлива, ама тоз прекалява. Ми така де! Grinning

# 3 117
Норче, аз бих продължила да се усмихвам и да си поръчвам каквото аз искам. Ако ще да се мори да пробутва друго.
Днес един ненормалник влезе при нас, докато схвана, че не е добре, обясни ни се в любов с колежката и си тръгна.
Пък аз само със себе си разговарям... не втрещявам хората.

# 3 118
  • На Марс
се опитвам да го захраня с друга, но или се просира, или не иска да пробва даже.

Хахаха ... преди години аз студент, мамето отива в командировка и ми оставя пари да съм хранел котака подобаващо ... тия кинти изчезваха още на втория ден, терен копон тва онва ... та котьо биде хранен него време със едно рибе цаца със филия ляп намачкани. Мръщи се добичето точно два дена Simple Smile

# 3 119
Ми аз два пъти се усмихвах и обяснявах, днес си тръгнах, ма си се ядосах пак. Карай де Simple Smile
Пънчи, та той и Ади яде рибка - филенца риба тон и сьомга, сардини - не Grinning

Общи условия

Активация на акаунт