ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 834
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 90
Момичета търся този панталон/шорти, но не мога да го намеря. Някой да ги е мяркал из сайта.

Скрит текст:

Чакам топа от снимката.

# 91
Извинявайте може ли да ви питам ако някой знае как да си използвам гифт карта на Масимо дути онлайн. Със съпорта им нещо не се разбрахме. Писах им отговорих им че трябва да им пиша на един от няколко езика в който нямаше български. Писах им на английски след няколко дена някаква неанглоезична ми се обади и ми обясни че мога да си ползвам гифт картата онлайн просто при начин на плащане избирам гифт карта. Да ама не виждам такава опция. Някой знае ли как става благодаря?

# 92
Някой поръча ли си бялата ризка с Бамби, която е 19,99лв. Heart Прозира ли, как е материята?

# 93
Извинявайте може ли да ви питам ако някой знае как да си използвам гифт карта на Масимо дути онлайн.
Би трябвало да избереш този бутон при избор на метод за плащане. Друг вариант не виждам.

# 94
  • sofia
Тези чехли в беж или лилаво има ли ги във физическите магазини?

# 95
Момичета при доставка до магазин на Зара пращат ли смс, че е пристигнала?

# 96
Момичета при доставка до магазин на Зара пращат ли смс, че е пристигнала?

Не, само мейл

# 97
  • София
Аз имах смс миналата седмица.

# 98
  • софия
Преди получавах и двете, сега само мейл. Не знам от какво зависи.

# 99
  • София
И аз. Получих си поръчката до адрес с бд и нямах смс, само мейл и обаждне от куриера.

# 100
И аз само мейл получавам.
Момичета понякога имам проблем с отварянето на pdf файла със QR кода, който трябва да представя в магазина. Последния път доста се борих с файла и се наложи накрая да го препратя на приятелка, за да може да ми изпрати скрийншот. Знаете ли дали ще ми дадат поръчката, ако не им покажа този код? 🤔

# 101
  • софия
Никога не са искали qr код. Само последните 2 цифри на поръчката.

# 102
  • София
QR код са искали само, когато съм пращала друг да получи поръчката.

Иначе - вероятно имаш някакъв проблем с пдф рийдъра. Смъкни си някакъв друг...

# 103
На мен винаги ми го сканират. Значи ще могат да ми дадат поръчката и без кода.
Благодаря.

# 104
Здравейте! На Bershka доставката  над 49лв е безплатна, нали? И с кой куриер пристигат дрешките?

Общи условия

Активация на акаунт