ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 755
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 330
  • София
Този костюм го дебнах цял месец, специално панталонките. Сако поръчах М и С, оставих С, М беше дефектно и умалено. Панталонки Споръчах 2 пъти - все умалени бяха, М не улучих. Взех Л, но ще го ремонтирам, защото дойде с разшит подгъв на единия крачол и дефектно ушит на другия. Ще се стесни и в талията. Дебнах и ризата към него, но като дойде не ми допадна цвета и пак с голям дефект за преправяне беше и я върнах. Взех показаната по-долу, която също става и за турско синият панталон, който е с чудесна кройка, но е умален с 1 размер да знаете. Чакам такъв и червен.
Гащеризона е от чуден памучен плат и супер кройка.

Тази рокля ми я препоръча сайта за другата с камъните.

Този панталон поръчвах 3 пъти С, докато ми стане, поръчах и М, но ми беше огромен.

Костюмчето

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:15 от stefina

# 3 331
Добре, как три пъти с- това означава, че между отделните бройки, които трябва да са един и същ размер и съответно еднакви, има разлика ли?
В сайта явно горе- долу си ги знаят кое умалено , кое не, защото често ми препоръчва съседни размери въз основа на моите мерки.

# 3 332
  • Варна
Тези детски кецове ги има все още от 33-38ми номер на цена 19,99лв

# 3 333
Добре, как три пъти с- това означава, че между отделните бройки, които трябва да са един и същ размер и съответно еднакви, има разлика ли?
В сайта явно горе- долу си ги знаят кое умалено , кое не, защото често ми препоръчва съседни размери въз основа на моите мерки.

Да, това означава за съжаление. Аз така от предното намаление с едни дънки и не само. Първите пъти като ми се случи реших, че може етикета да е сгрешен, но като стана и с други артикули, ми стана ясно що за контрол имат. Та за тези цени си заслужава за мен дебненето на няколко бройки, особено ако е с цел да си направиш някой хубав комплект 😄

# 3 334
  • София
Да, точно така, умалени, уголемени, точен размер-чисто тото е от 2г. да се улучи нещо от раз.
Но ми направи впечатление, че всички дрехи, които купих на 30% намаление бяха точен размер и без дефекти, от там нататък всичко 1 с 1 няма еднакво и са с много дефекти. От първите 2 глобални поръчки на 26. 12. само една рокля повторих, беше уголемена.
Една рокля 5 пъти я поръчвах, 3 пъти в магазин я мерих и все по-лошо ми седяха от първата поръчана. Чак дъщеря ми вика, е не и ли омръзна вече с тази рокля да се пробваш. 🤣

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 22:04 от stefina

# 3 335
  • София
Аз имам чувството че по време на тези разпродажби разчистват боклуците останали от складовете на цяла Европа.
Защо мисля така?
Отдавна съм забелязала че в различните държави размерите варират.
Тоест дреха размер С на зара в испания е по голяма от същата във франция например.
Затова смея да твърдя че най-вероятно това да остатъните стоки от Европейските складове, затова и при нас изчезват и после се появяват в наличност толкова пъти.
Може и да греша, това е лично мое мнение.
И да добавя - по време на разпродажбите в България в магазина съм виждала дрехи които не стават и за въора употреба, докато тук при мен в Испания дрехите са в по добро състояние и ба разпродажба.
И друг интересен факт - тук има десетки магазини и въпреки това нещата свършват в пъти по-бързо, и никога повече не се появяват налични нито онлайн, нито в магазина

# 3 336
Аз имам чувството че по време на тези разпродажби разчистват боклуците останали от складовете на цяла Европа.
Защо мисля така?
Отдавна съм забелязала че в различните държави размерите варират.
Тоест дреха размер С на зара в испания е по голяма от същата във франция например.
Затова смея да твърдя че най-вероятно това да остатъните стоки от Европейските складове, затова и при нас изчезват и после се появяват в наличност толкова пъти.
Може и да греша, това е лично мое мнение.
И да добавя - по време на разпродажбите в България в магазина съм виждала дрехи които не стават и за въора употреба, докато тук при мен в Испания дрехите са в по добро състояние и ба разпродажба.
И друг интересен факт - тук има десетки магазини и въпреки това нещата свършват в пъти по-бързо, и никога повече не се появяват налични нито онлайн, нито в магазина
В Германия сайта е на същият принцип като в България. Появяват се и изчезват.

# 3 337
  • Бургас/Пз
Коя е кафявата рокля? Може ли линк към нея?
]
Пристигна ми кафявата рокля. Добре, че взех М, в раменете ми е точно и не е стегната и описваща тялото. Много приятна материя, а цветът е страхотен шоколадов. С две думи -много доволна Simple Smile
Не я намирам и не мога да дам линк
Ето тази е

# 3 338
Намаление е, нито е безкрайно, нито се разполага с неограничени бройки на ниски цени, а много често доста неща въобще не влизат в намалението. Маркетинг му казват.
От наблюденията ми много неща, които преди съм харесвала въобще не са излизали на намаление, преминах етапа в гледане пък чакане, влизам ако има нещо, което ми харесва взимам, ако няма не.
С размерите и аз имам драма - има неща от S до L, което не е нормално, от една предишна поръчка върнах ленен топ размер L, който даже не можах да облека толкова беше тесен. Понякога имам чувството, че на око ги слагат етикетите с размерите.

# 3 339
момичета, искате ли като показваме дрехи, да е скрийншот с артикулния номер или линк, за да не се налага после да се пита едно по едно който каквото го интересува Simple Smile

дюи, може ли номер на бралета, моля... макар че пуснах търсачка коприн, а не ми излезе вече.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:39 от arino

# 3 340
Давам отзиви за още няколко артикула:

1. Ластичен колан. Допада ми колана, но ми е леко на ръба на размер. Ще го тествам като дойде с пончото, което е на същата снимка.
2. Блуза с нещо като плетка само отпред. Не е лоша, но и прозира леко въпреки, че отпред има допълнителна част.
3. Къса блуза, приятна материя, ластична е долната част, но ужасно широки ръкави.
4. Широка блуза, не е лоша, но предпочита бежовият цвят, който изпускам.
5. Елек за ММ, че мъкне кашони те на Zara 😁 за тези пари е супер, но за 80лв.. не бих казала.
6. Сатенена рокля, нямах очаквания за нея, но ми допадна. Арт код 7969/233

# 3 341
  • София
И аз давам отзиви за моите поръчки

Блузата стоеше отвратително развлечена и гадна, като пижама и изглеждах като свиня в нея. Надявах се на нормална бяла блуза от стегната материя.

Дънките поръчах 38 които принципно са ми ок (между 36 и 38 съм) но материята беше нискокачествена - имала съм преди почти същия модел пак от зара и материята беше съвсем различна.
На тези беше супер тънък деним и евтин каквито едно време продаваха на женския пазар.
Бяха и големи и стояха ужасно.

Върнах

Цвета на розовото е супер, но е много късо и ми прави рамене като на плувкиня. Върнах.
Черното също е късо но изглежда по-скъпо от цената си и го запазих за една черна пола с висока талия която имам.

Това беше най-ужасната рокля ever.
Дори не се снимах, такъв ужас изпитах при проба. Не знам как става номера, но ми правеше задника 5 деката и все едно имам щраусова опашка отдолу. Ужасссссс става ако ще участвам във филм на ужасите.
Материята също не ми допадна и като цяло изглеждаше като парцал (поне моята бройка)

На някой може да му седи добре но не и на мен

Евтина материя, не седи зле но се вижда как след 1-2 пранета ще стане на парцал.
Освен това е много къса за моите 1.68

Горната рокля е сладка, така че я запазвам с идеята да я носа на едно определено място. Но нищо уау, да тия пари става но на редовна цена - абсурд.
Долната рокля е много хубава но отново много къса та се връща.

Това е от мен

# 3 342
Здарвейте, дали има и други поръчали от Pull&bear, чиято доставка се бави вече адски много? Поръчах 3 артикула на 11 януари, като един дойде с отделна доставка почти веднага, а другите два все още чакам да шипнат… Откъде идват тези неща, все едно от Марс ги доставят.

# 3 343
Здравейте! Днес получих тази бяла рокля, доста дебнене падна, но съм много доволна. Изглежда качествена и много по-добре от снимката, не е и прекалено къса. Мисля, че някой тук също я беше похвалил.

# 3 344
Здравейте,
Как се връщат продукти закупени онлайн - в пратката нямам формуляр за връщане?
Може ли да се върне във физически магазин или в спиди

Общи условия

Активация на акаунт