ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 792
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
Благодаря за отговора по моят проблем!
И аз да попитам търся една рокля в размер S или дори М е добре. Ако някои я има, моля да ми пише.

Този сукман май още го има в Дъ мол, ярък цвят е и все го виждам, беше S размер.

Мелисанда, роклята е 7 пръста над коляното, аз съм 1.67,късичка е. Аз вчера върнах М в Дъ мол, но си беше чиста S - ка.

# 3 316
Благодаря Stefina, аз го поръчах в XS, но ми е супер малък, но ми харесва цвета и материята и понеже вероятността да я взема от разпродажбата я потърсих тук. Вече не съм в София и не мога да отида за съжаление да я потърся.

# 3 317
  • Бургас/Пз
Пристигна ми кафявата рокля. Добре, че взех М, в раменете ми е точно и не е стегната и описваща тялото. Много приятна материя, а цветът е страхотен шоколадов. С две думи -много доволна Simple Smile

# 3 318
Мимипета дали знаете мога ли да върна артикул от поръчка след като съм върнала вече по нея. Например имам поръчка от 3 артикула. 2 знам че не искам и искам да върна, третия се колебая и искам дапомисля върху него, но без да задържам другите 2. Тоест бих искала да ги върна и да помисля още за третия, в срока за връщане разбира се. Имам още 2 седмици като цяло.
Възможно ли е ако рвша да върна и третия да го върна по натам след като вече съм върнала предните 2?

# 3 319
  • на пистата
Мимипета дали знаете мога ли да върна артикул от поръчка след като съм върнала вече по нея. Например имам поръчка от 3 артикула. 2 знам че не искам и искам да върна, третия се колебая и искам дапомисля върху него, но без да задържам другите 2. Тоест бих искала да ги върна и да помисля още за третия, в срока за връщане разбира се. Имам още 2 седмици като цяло.
Възможно ли е ако рвша да върна и третия да го върна по натам след като вече съм върнала предните 2?
Да

# 3 320
Благодаря Stefina, аз го поръчах в XS, но ми е супер малък, но ми харесва цвета и материята и понеже вероятността да я взема от разпродажбата я потърсих тук. Вече не съм в София и не мога да отида за съжаление да я потърся.

А дали имате все още Хс? Аз го следя също. Мисля да пробвам да го нося с риза.

# 3 321
Да, все още го имам и се чудя дали да го запазя. Намирам го за малък за мен, но всички които ме видяха с него ме харесаха много и ме убеждават да го задържа. Не знам как ще седи с риза, аз го пробвах с блузи и клин и е много добре.

# 3 322
Коя е кафявата рокля? Може ли линк към нея?
]
Пристигна ми кафявата рокля. Добре, че взех М, в раменете ми е точно и не е стегната и описваща тялото. Много приятна материя, а цветът е страхотен шоколадов. С две думи -много доволна Simple Smile

# 3 323
Здравейте! Някой случайно да е поръчвал това яке.. чудя се дали си отговаря като размер или е умалено и дали добре изглежда на живо.

# 3 324
Аз го имам в мен е даже, ще го връщам утре. Поръчах М размер и ми е голямо. Не ми харесва въобще, но това е все пак доста субективна оценка. Имам и полата в М размер и тя не ми допада.

# 3 325
Добавям още някои мои попадения от намалението , които оставям за себе си на 100%
кадифено сако;
панталон;
ботуши от естествена кожа;
блуза;
клин и

# 3 326
  • София
Аз също поръчвах якето и днес го върнах обратно. М размер, който по принцип нося ми беше голямо. Не ми хареса определно!

# 3 327
Някой ако мисли да връща тази риза в хс и/или панталона към нея в хс, с или м, моля да ми пише.

# 3 328
Кадифеното сако е много яко! Но няма размер за мен... А, как е като качество, Vet?

Soñadora, послушах те за черно бялата риза. Обадих се на шивачката да НЕ я скъсява. Остава да си купя антистатик.

# 3 329
Да дам малко отзиви от последните ми поръчки:
Този сет няма забележки, добра изработка, удобен.

Копринено бюстие(?) и бикини, много хубави. Доста дебнах докато направя комплекта.

Тенис сет, просто така го взех, че ми хареса, ще го задържа. Блузата е умалена, да се има предвид.

Елек или както там се казва. Мекичък и удобен.

Кожени обувки, качествена изработка. За дънки ги взех.

Общи условия

Активация на акаунт