Звездни компромати - месец Май'20

• 256 126
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 800
Спечели напълно заслужено! Имитациите му бяха добри, аз дори си мислех, че и Тото може да спечели. И на него му се получиха добре нещата.

# 1 801
  • До морето
Нали знаете, как все повтаряме, че след 10 години нашите звездочки, ще приличат на карикатури от всичко, което причиниха на лицата си???? Е, дами........това "след 10 години" настъпи!!!!   Що за фрийк клип е това?!?! Ми то на всички са им се разтекли физиономиите. Половината изглеждат като след тежка алергична реакция, другите сякаш са си прикачили чужда глава на врата, подпухнали, отекли, несъразмерни и тотално неадекватни на външен вид (50 и кусур годишна пастърма на 2 опашки 😳 )
Една, единствена Славка Калчева е като бяла врана сред тях. Останалите са хап за страх. На Мария двата блестящи бели зъба, които не се скриват дори и когато уж затваря уста.....кога й пораснаха зъбите на тая жена? Или ваджайната на лицето й се е смалила?!?!
Язък им и за парите дет са хвърлили, и за напъните!!

# 1 802
За братя Пулеви нищо добро не може да се каже. Имаше времена в които доста симпатизирах на тези момчета. Заради патриотизма и възпитанието. Сега за мен това си е само поза. Преди 5-6, а може да са и повече години, посещавахме всеки ден едно и също заведение. Турския ресторант в Южния парк. Отвратително държание и от двамата, особено Кубрат. Тумби млади момичета около тях. Все различни. Идваше и с Андрея понякога. Хапваха и си тръгваха. Нищо общо със седенето с часове в други дни. Между другото тя и тогава изглеждаше леко пълна, едра и груба.
Жал ми е за нея. Този я е сринал. Психически и физически. Отнел и е най-хубавите години.

# 1 803
Вие как ги разпознахте, те са направо неузнаваеми.

# 1 804
Преди Славка Калчева кой се "изля? Не я разпознаваем.
А за Бони и Таня Боева.....кой ги е обезобразил така?!
Всички са като герои от някакъв комикс на ужасите.
Какви ли ще са тия фолкаджийки след още 10години? Защо са си причинили това?

# 1 805
Съществото с големите квадратни очила предполагам е Алисия?
Ивана с ученическите опашлета е нелепа наистина, Емилия все едно е изпила една чаша с пясък преди да се запише, а Бони - ужас, толкова е зле след тая ринопластика и големи скули, направо погрозня.
Хм, Славка Калчева също не ми хареса, носът й като камба, а преди нея беше Роксана.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 08:54 от Tess d`Urberville

# 1 806
Фики всъщност може да пее и то доста добре.Всички имитации му се получиха и си заслужи победата.Изненада ме приятно,и аз бях предубедена.Маринов сам се отказа от финала,а Маги си пееше цял сезон като нея си,както в Маскирания.

# 1 807
Андреа не се е чуло да има безразборни връзки и преди Кубрат и след. Че по време, ясно е, не би си позволила. Защо да е лека жена? Заради разголени снимки? Хайде стига.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 12:50 от Не се сърди, човече

# 1 808
Това за тежката алергична реакция си е напълно вярно. Сузанита като че ли е дала реакция при ботокса:
https://www.instagram.com/p/CAQ0XzVJbx-/

# 1 809
Повечето са с говорен дефект , не знам дали чувате.

# 1 810
  • София
Сузанита да беше си оправила първо кривите зъби, пък после да си помпа джуките. Пълна отврат.

# 1 811
Аз също бях много предубедена към Фики, но много добре му се получаваха повечето неща. На финала например, изпълението беше супер, тази песен съм я слушала млн.пъти, любима ми е. Маги не ми хареса. Дара ми беше много чаровна и също имаше добри изпълнения. ЛуДа горката накрая пак изплиска легена, но ми направш впечатление,  че е по-обрана откъм идиотските си изказвания и песнопения, явно са имали разговор с шефа.

# 1 812
  • Варна
Сузанита по стъпките на Андреа Rolling Eyes
Скрит текст:

# 1 813
Аз също бях много предубедена към Фики, но много добре му се получаваха повечето неща. На финала например, изпълението беше супер, тази песен съм я слушала млн.пъти, любима ми е. Маги не ми хареса. Дара ми беше много чаровна и също имаше добри изпълнения. ЛуДа горката накрая пак изплиска легена, но ми направш впечатление,  че е по-обрана откъм идиотските си изказвания и песнопения, явно са имали разговор с шефа.

и аз бях предубедена и то доста. още повече, че не понасям такава музика. но момчето пее страхотно, плюс това му се получаваха много добре имитациите. Напълно заслужено спечели. Маги, горката, освен силен глас и крещене, друго не можа да покаже. пълно дърво е, никаква харизма. Димитър е страхотен - интелигентен, мъж с финес и възпитание, друга планета.

# 1 814
Сузанита по стъпките на Андреа Rolling Eyes
Скрит текст:

Тия тотално откачиха.....

Общи условия

Активация на акаунт