Звездни компромати - месец Май'20

• 256 062
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Зара сега с какво се занимава, имаме ли някоя клюка по въпроса?

# 1 996
Хайди Клум е адски секси!

Тази Зара не можех да я дишам и преди като ѝ беше по-сочна конската физиономия, сега е станала просто изсушена конска физиономия. Ужасно нечистоплътна и в двата смисъла – като външност и като човек.

Мира Добрева/снимка: Фейсбук. Тази жена има свойството да изплува във всяка ситуация и да стои на екран въпреки вопующата си лигавост, претенция и клишираност.
Скрит текст:

# 1 997
Като заговорихме за коне :

# 1 998
На мен Хайди Клум ми е неприятна, до ден днешен не знам защо. Не е заради външния вид, хубава си е жената.

# 1 999
  • Sofia
Как си държат очите отворени с тези четки?
Зарко и мустак има сякаш.
Споменатата Asia Kate Dillon да я поканят за новия филм  Аватар, особено подходяща е с тези ушички.
Броснън го уважавам,  че обича жена си и дебела, а не я е сменил за някоя млада моделка.

# 2 000
Броснан и той се е ошкембил, отиват си като двойка.

# 2 001
Ужасна е Златка-груба и простовата. Спомням си в ББ как каза, че столицата на Великобритания е Англия. След това Гала я покани в предаването за да си "говорят за книги"......😣

# 2 002
Страхотен, страхотни и двамата! Винаги излъчват любов и хармония, веднъж не се чу за скандал и забежка.
Радост за окото са. А както казва една приятелка - това е мъжът, който най-добре носи костюм. Съгласна съм, има вродени елегантност и финес.
На Броснън най-много му "тича" да играе Джеймз Бонд.

# 2 003
На мен Хайди Клум ми е неприятна, до ден днешен не знам защо. Не е заради външния вид, хубава си е жената.
И на мен ми е неприятна. Първият път като я видях, беше на снимки с Флавио Бриаторе. На почивка, в морето - той мазен и гнусен чичка, тя кукла. Направо всичко крещеше меркантилност. Винаги я свързвам с това първо впечатление. Тя никога и не достигна висотите на супрмоделите. Дори не знам има ли някакви ревюта и модни успехи. Свързвам я само с Бриаторе, Сийл, раждането на много деца и костюмите за Хелоуин.

# 2 004
Мисля, че е била модел на Викториас Сикрет, смятам, че заслужава да я нарекат супермодел. В последните години я виждах по реклами на обувки и май в Avon. А и да си жури в America's Got Talent също е успех, пробивна е.

# 2 005
  • София
https://www.instagram.com/p/CAc4shYJyp-/?igshid=6ab62n1z3jww

Мария ,все едно няма коса 😕😟☹️

# 2 006
Момчил Спасов е гей, нали! Много противно създание, с тази напомпана уста и изчистени вежди ми е като маскиран! Нещо като мъжка пр........а! Леле колко му се радват всички поп фолк мутреси, ми то нормално, той е нещо като първа приятелка на всяка една от тях по отделно!

# 2 007
Тази козметика да не е на Дони Чачова-мис Баба?
Скрит текст:

Нейна е.
Тази жена я забелязах за първи път на сватбата на Софи Маринова по телевизията случайно. Не мога да си спомня какъв канал съм превъртала и попадам на това събитие. Гледам една интересна, стилна, руса жена в шаферките и се зачудих коя ли е. Предвид, че съм отсъствала доста време от Бг, не ми е попадала в полезрението никъде.
Зарових се да търся в хрониките за нея, а тя била мис Баба и тн.
Доста интересен и бурен живот е имала.И понеже ми допада визуално, понякога надниквам в профила ѝ  и оттам разбрах, че вече се занимава с българска козметика. Много доволни фенки има.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157768947162860&se … ype=3&theater

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 18:26 от Walnuss

# 2 008
Е баба, баба, колко да е баба. Женена е за батко 😂

# 2 009

Компенсира с уста...... за две Марии.

Общи условия

Активация на акаунт