Звездни компромати - месец Май'20

• 254 155
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 370
То целта на коментара е да се разбере отново, колко желана е неземната красавица Нордел. До сега май не съм чела статия, в която да не се споменава поне една случка, в която много я искат, много я харесват, много я любят Grinning

Може и да е била желана на младини,в момента прилича на типична лелка..от едно време.

# 2 371
А тя някога била ли е нещо различно от дразнеща закръглена дама ?

# 2 372
  • In The Middle Of Nowhere
Имаше стари снимки нейни из нета, по-слаба и свежа е била в по-младите си години. Но доста отдавна...

# 2 373
Целият й живот е една измислица според мен.

# 2 374
А тя някога била ли е нещо различно от дразнеща закръглена дама ?
Била е сладка едно време.
Скрит текст:

# 2 375
Като латиноактриса. Май е гледала и тя много сапунки. Joy

# 2 376
  • In The Middle Of Nowhere
Е нали дядо й е Батиста Satisfied

# 2 377
  • Русе/София
От Преслава е останал само спомен и зъби.Болезнено ми е да я гледам.

# 2 378
Аз си мисля, че и тя не се харесва и го изживява трудно. Дано не си направи нещо. Обезобразена и хейт отвсякъде. Дано се вижда с психолог.

# 2 379
  • София
Чак пък психолог. Предполагам, че тя се харесва. Имала е комплекс за някакъв дефект в нейните очи, премахнала го е. Най-вероятно драмата е в очите на другите хора. Simple Smile
Имам две приятелки с корекции, ако ме питат мен съм абсолютно против промяната, но те пък така действително се чувстват по-добре. Комплекси ли са или недостатъчна увереност, за да превърнеш недостатъка в предимство, или пък да го използваш да се откроиш, каквото и да е, индустрията си казва думата. По-важното е, че  "жертвите" не се възприемат като жертви.
Може би ако имах големичък нос или пък такъв с гърбица и аз щях да искам да го коригирам. 90% от хората примерно нямат такъв нос и съответно изобщо не го отчитат като недостатък в другите хора и после същите хора се чудят защо някой се е променил ненужно. Доказано е, че хората забелязват преди всичко тези недостатъци, които самите те притежават, освен ако не става въпрос за нещо фрапиращо.

# 2 380
От Преслава е останал само спомен и зъби.Болезнено ми е да я гледам.
Да, преди, като изключим чалга тоалетчетата, беше толкова красива жена. Защо си съсипа хубавите форми и на тялото, и на лицето, не знам.

# 2 381
София Лорен пример за това, че една жена може да е секси и без къси рокли и деколтета.

Сестра и е била омъжена за син на Мусилини

# 2 382
  • София
Кейти Пери
Скрит текст:
Бен и Ана
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Колин Фарел
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:

# 2 383
Hailey Bieber не я е подминал целулитът
Скрит текст:

# 2 384
На 23 такъв целулит. Страховито. Добре, че е Холивудска щерка.

Общи условия

Активация на акаунт