Звездни компромати - месец Май'20

• 254 129
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 430
Ида 121 е по-тъмно. А рускините са прекрасни, Тоци е някакъв балкански вариант, по-грубичък. Обаче, изглежда щастлива със семейството си, а момченцето е голям бонбон.

Дъщерята на Лили Игнатова е хубава, грацилна, нежна. Прилича малко на нея.

# 2 431
  • софия
Тонка! Бау! Внимавайте!
Скрит текст:
Малееее Frowning Изглежда гримът не винаги разкрасява. Тая се е наклепала,ама баш наклепала е точната дума в нейния случай,а не гримирала.

# 2 432
  • София
Не "гримира", а гримирва... Simple Smile

# 2 433
Не ми харесва дъщерята на Лили Игнатова и тази платена статия в дир-а, в която с цици рекламира евентуалния си бъдещ гримьорски бизнес и показва какво е да си "истински артист". Талантът и усетът ѝ били вродени... джизъс крайст, ебаси и мазньочът е тази "статия", явно целяща да ѝ събере последователи в Инстаграм. Инфлюенцнах се.

# 2 434
A тези, които много искат да са инфлуенсъри, не разбраха ли, че преди това трябва да си направил няколко значими неща, за да искат хората да ги следват и да се вдъхновяват от тях. Фенове на майка си ли ще събира тази девойка в инстаграма?

# 2 435
  • София
Леле тая жена извади грим. То и аз сутрин като бързам слизайки по стъпалата на долу,  слагам червилотов движение, ама Тонка май и сенки така си е слагала.  Ужас, ужас.

Скоро пускаше снимки със същия грим, или някаква подобна цапаница, когато беше и на излет в планината.
Не изневерява на кичозния си стил. Joy
Скрит текст:

# 2 436
Ужасно жълти зъби. БЛЯКС.

# 2 437
  • софия
Тя е с перманентен грим, да не е проста като нас всеки ден да трябва да се гримирВа.

# 2 438
Антония все едно са я бушонирали и е развила синини в различна степен на заздравяване. Особено зеленото е много убедително, може би има хляб за нея във филмовото гримьорство. Евала, и тя е артист с вроден усет (към кича).

# 2 439
Ana de Armas за El Corte Inglés, пролет 2020
Скрит текст:

# 2 440
  • софия
За Антония- сега на последната снимка заглеждам,че гримът на очите й е в жълто и синьо като клина, който е обула (или панталон ли е,какво е това не знам) - чудя се кое от двете е по-кичозно Grinning Изглежда комбинира грим на очи с клин.
А Ана де Армас е много красива.
Какъв голям контраст има между двете...

# 2 441
Антония и мен ме пленява с наивното си простодушно омбре 😏
Никой не изкоментира седалката и монитора обаче, кво ви става уе, лелкиии 😁

# 2 442
Първо монитора видях аз. Тоца кво да я коментирам, то вкус с пари не се купува.

# 2 443
Нищо не комбинирВа Тоци. С перманентен грим е на очите. Че и реклама наскоро прави на разкрасителката. 😜 😂

# 2 444
Скрит текст:
Наоми Кембъл

Общи условия

Активация на акаунт