Звездни компромати - месец Май'20

• 254 359
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 715
Аз предпочитам да почнат излъчването пак на латиносериали вместо да дават баба Гала. Изведнъж ги спряха и тях, а имаше и хубави продукции.

# 2 716
# 2 717

Ужас! Това ли му бил бизнесът на този?!

# 2 718
  • София
Даян Крюгер със съпруга си Норман Рийдъс
Скрит текст:

# 2 719
Тираджия и селтачка Grinning

# 2 720
  • София
Някои хора минават на друго ниво в графа "небрежно облечени". Скоро и дънките с тениска и кецове ще минават за официално облекло.

# 2 721
На панталона ѝ има петна

# 2 722
  • Пловдив
Ирина Шейк из улиците на NY...
Скрит текст:
Нина Добрев...подстригва гаджето Simple Smile
Скрит текст:

# 2 723
В Ню Йорк не носят ли маски в момента? Да не е сет това на Нина.

Норман Рийдъс е готин когато е спретнат и сресан, с къса коса. Защо се изтърват толкова много някой мъже като минат 40те...?

# 2 724
Норман Рийдъс всеки път изглежда, като току-що събудил се на пейка в парка и с тежък махмурлук.

# 2 725
Така си ходи от край време.

За косата му знам, че поне донякъде е така, защото я ползва да си прикрива лицето след инцидент - има някаква метална пластика в лицето си на мястото на кост след катастрофа. Беше казал, че боли много при студено време и прочее.

# 2 726
  • Варна
И двамата имат покъртителни татуировки. Той- на ръката нещо като череп, тя- котвичка от вътрешната страна на глезена. Все едно в затвора са рисувани с подръчни материали.

# 2 727
Не знaм зa Хекемян, aз нaй ще cе рaдвaм дa мaхнaт Цветaнкa Ризовa от новa

# 2 728
  • Sofia
Стана ми мъчно за Аделина, поне се радвам, че ще работи в БНТ. Доколкото си спомням са водили там сутрешен блок с  Виктор и се познават още от тези времена. Пожелавам и успех и не ми харесва много водещата, която застава на нейно място. Много съжалявам, че съкратиха и Живко Константинов - запознах се с него преди много години, когато работеше в едно радио - рядко кадърно момче - нямам идея дали работи сега, но искрено му пожелавам да намери своето ново място.

# 2 729
Цветанка Ризова от години не е в Нова, а в БТВ

Общи условия

Активация на акаунт