Звездни компромати - месец Май'20

• 254 102
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 925
Изобщо не коментираме дали пълните хора имат или нямат личностни качества, камо ли да ги сравняваме със старлетки.
Въпросът беше дали много затлъстелите са такива поради болест или преяждане.
Както и да е - живот и здраве и за слаби и за дебели!

# 2 926
Затлъстяването е болест само по себе си.

# 2 927
  • Rock & Roll feeling ...
Ти не коментираш, аз направих този коментар Simple Smile
Цитат
Въпросът беше дали много затлъстелите са такива поради болест или преяждане.
Може да има и от двата типа, но със сигурност от здравословен проблем може да се стане много пълен.

# 2 928
Като преминала не един хормонален дисбаланс и лечение, от самите ми ендокринолози знам, че ако не променяш режима си, можеш да качиш до 10% от теглото си само от лечението.
Друг е въпросът, че някои хапчета предизвикват зверски глад и е трудно да удържиш да не промениш режима си.
Практиката ми показва, че стигам до +15%.
Но така, килограми да се споменават е несериозно, особено пък за лекар. Зависи от какво тегло започваш. Затова се следи процентното съотношение.
И да, за хора, които не са имали такива проблеми, всичко се свежда до тъпченето. Щото не знаят какво е седмица на таратор и ни едно свалено кило.

# 2 929
Кортикостероидна терапия дори с неособено високи дози също докарва доста килограми отгоре на 70% от пиещите ги. Променя и метаболизма, така че тези килограми се трупат и в определени зони, а не равномерно. А такава терапия може да наложи да се пие за възпаление, което ти идва от днес за утре. Личен опит от миналия месец. На зверски хранителен и тренировъчен режим съм по повода. А ако закъсаш с бъбреците и протеините ти станат противопоказни, както и спорта, се пиши, не с 20, а с 40 кила отгоре за година.

# 2 930
Точно за кортикостероиди си мисля и аз като я гледам Асдис Ран.

По въпроса - има много заболявания и много медикаменти, които водят до напълняване.

# 2 931
Разбира се, че има хора преминали през какви ли не терапии, които се борят с всички възможни и неприятни странични ефекти от последните. И дори, точно такива хора са с по-голям шанс, след спиране на приема на хормони или медикаменти, разбира се, да си върнат старата форма, отколкото вечно затлъстелият човек, който се бори с килограмите си цял живот.
Аз съм убедена, че масово хората със затлъстяване са си затлъстели следствие на нездравословно хранене и режим на движение.  И то от най-ранна детска възраст, а не следствие на каквото и да било. Освен това, съществува и генетична обремененост, майка ти е със затлъстяване, много вероятно и ти ще си.
Между другото, бодибилдърите, диетолозите както и доктори, смятат, че няма такова нещо като " бавен метаболизъм", всички го имаме, и при всички си работи отлично, за да ти е скапан метаболизма значи си победил всички закони на физиката един вид, което е възможно, но не и на Земята.
Пак да кажа, че не говоря за хората на определени медикаменти и т.н.

# 2 932
# 2 933
  • софия
Доктор , доктор ама една запетая не знае къде да сложи...
Д-р.Е
Скрит текст:

# 2 934
Северните и скандинавските жени стават доста пухкави с напредване на годините. Всъщност те и като млади са масово едри. Тук там се появява някой по-слаб модел.
Асдис вероятно се е оставила на нормалния ход на природата....

# 2 935
  • софия
Чоловек цел свой жьвот учистя. Кобьилкина.
Скрит текст:

# 2 936
Колко сладко обяснение. Relaxed

# 2 937
Аха! Крещенето чакат 😂 Да се накрещят едно хубаво и да махнат фибите.

# 2 938
Е, хубава работа. За Бест някоя фиба преди Крещене няма ли да има?

# 2 939
  • софия
Тоцито изпущи работата, подстрига Бест.  Кобьилкина пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт