Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 876
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 1 920
Кейт е оставила няколко коментара в личните профили на хора участващи в изложбата

# 1 921
  • Майничка
Последната снимка е жестока, особено леката паника в погледа на мъжа! Laughing

# 1 922
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тази с глухарчето и детето е много хубава!

# 1 923
  • София
Вече си имам фаворит от дотук пуснатите снимки. Мисля във вторара порция беше, преди известно време.
Мачът отдавна е свирен 😂.
Интересно, кой е написал тази боза в Татлер ✌ ( риторичен въпрос)
Изненада, американка е. Joy
Близка до семейство Мълроуни.
Тия американци станаха по-разбиращи от англичаните за кралските неща.
Хм..казва се Анна Пастернак, американка е колкото съм и аз. Може да се каже, че е британка...
"Anna Pasternak, a British journalist and granddaughter of Boris Pasternak's sister, Josephine, (who married a Pasternak) notes up front in this..."
https://www.npr.org/2017/01/25/510816406/in-lara-the-true-story- … s?t=1590932960271

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 17:39 от bubanka

# 1 924
  • Някъде там
Тъкмо щях да пиша че Ана нищо общо няма с американското....

Лана изпревари ме.

# 1 925
Даяна имаше булимия, Пастернак намеква същото и за Кейт.

Тя и върху Даяна е упражнявала липсата на писателски умения.

# 1 926
  • София
Ми да я осъди, ако иска. То и за Мегън имаше "намеци" за компаньонка. Не се свърши светът..засега.

Явно заради липсата на писателски умения не е успяла да пробие в някой жълтур, от рода на Дейлито.

Както казах, изумена съм, че в подобен тежък за UK момент, Кенсингтън се занимават със статия, в която дори няма нищо ново и интересно. Плюс, покрай Съсексови бях останала с впечатлението, че журналистите имат право на мнение...

# 1 927
Тези неща, че са много огорчени и пр. не са ги казвали Кеймбридж, а безименния роял сорс на Дейлито, така че може да са поредната фантасмагория.

Ето какво е казал Кенсигтън:
"This story contains a swathe of inaccuracies and false misrepresentations which were not put to Kensington Palace prior to publication."
Превод:"Историята (на Татлър) съдържа неточности и грешни интерпретации, които не са били дискутирани с Двореца преди да бъдат публикувани."

# 1 928
На мен точно това ми е интересно, неточности и грешни интерпретации означава, че все пак има нещо вярно, а не са пълни лъжи.

# 1 929
Е то не може всичко да бъде дискутирано с тях преди публикация. Те цензура ли мислят да налагат, когато става дума за тях.
И за тях пишат така, както за всички останали известни - малко истина, много предположения и измислици Simple Smile Щом още не са започнали медиите със знонамерените манипулации, трябва само да се радват. Защото следващата стъпка е тази. Любимата дъвка за дъвкане им избяга на друг континент, жълтури и други ще трябва да се обърнат към останалите в кралството. Кого да обсъждат и кого да пробутват на публиката!?

На мен точно това ми е интересно, неточности и грешни интерпретации означава, че все пак има нещо вярно, а не са пълни лъжи.
А, де! Представяш ли си - рев и сополи заради някакви си там детски чорапки! Мамма мия Joy

# 1 930
  • София
Но са интерпретирани, не както би им се искало. И на мен така ми изглежда.

# 1 931
И на мен ми е интересно какъв е смисълът да казват, че има неточности, вместо да ги посочат конкретно или просто да откажат коментар.🤔 Понеже така пак нищо не се разбира - кое е вярно и кое - не.

# 1 932
Но са интерпретирани, не както би им се искало. И на мен така ми изглежда.
А, де. С две думи доста тънкообидни изглеждат отстрани.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 17:44 от Анонимен

# 1 933
Не четох за Татлър и смятам да остана в неведение.Но ако ще съдят,нека,повече съдебни дела-по-интересно.Впрочем какво стана с прословутото авторско право на "пишещата писма до татко",интересно ми е  най-вече юридически.
Що се отнася до "отнетата любима тема за Съсекс",няма да стои дълго отнета.Все някога ще се наложи да предприемат нещо.Няма до пенсия да припкат с пликчета храна и да дават рошави интервюта от къщи,тотално безполезни като на всички останали.Хората се връщат към реалността и фалшивата превъзбуденост на короните от златните клетки свършва.Т.е.Хари,млад мъж,трябва да прави нещо и пак ще храни медиите.Нали затова се преместиха в Лос Анжелос.
Пък ако "това" е едва началото на разправата с Кейт(stiff upper lip),не знам тия почти 20г,в които е все в зуума,какви са.Мегън й даде едва 2г.почивка.

# 1 934
Ми стига й толкова Simple Smile
Който иска кралица да става, не трябва да се отпуска, а непрекъснато да тренира, че кралската корона е тежка, както сме чували Wink

Общи условия

Активация на акаунт