Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 427
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 345
Теста за срещата.
Скрит текст:

# 346
Тряа да влезна, че батерията ми пада много бързо... Тоя сайт я тегли яко...

Теста за срещата.
Скрит текст:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Е така ще
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Евала, Кроте!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 347
Тъй ще отсеем и кьоРвите... 😁😁

# 348
Тето,тебе лично ще те напием,хич нямаш мърдане!

# 349
Ако черпите..шъ пия.
Безплатен оцет-по-сладък от мед 😜
Шамар да е...на муфта да е...😆

Аз си седя на една пейка до едни лаленца. Чакам си рейса...днес са на час и 20 минути. Много ми е добре...👻👀

# 350
Моето е нещо като Тетиното такова. Ще мине. Дрийм Hug
На твое място не бих се занимавала с чукове. Две шепи захар в резервоара и е до там. Даже не мож те заподозре.
Барикадирах с на терасата. Измих всичко що купих, ма масата няма да вдигна. Да я оправи карантинирания, ама той си легна, налЕ! Да си не подмине. Казара съм му, че а ме доближи на по - малко от метър, ще го докладвам на полицията. Декларация е подписал, все пак :Imp
Честито на Звездна!

# 351
Здравейте, явно само с пиене ще се оправят нещата , в нас сичко живо изтрещя по 1000000 пъти , ама не забелязват като им готвя , чистя и т.н - и пак не искам да свърша карантината защото как ще се пие толкова през деня

# 352
Видях на Дари таралежчетата. Много сладурски. Дари, развъждай ги и ще правиш супер бизнес, тук всички мами ще вземем за дечурлигата. А и "змии" няма да посмеят да идват на гости.

# 353
  • София
Zvezdna, да ти е жив и здрав именника.
Незнаех днес, че празнуват Борисовците, а е едно от любимите ми мъжки имена.
Аз и за моя имен ден разбрах, като бях на 30, до преди това незнаех, че имам имен ден. Не че и след като разбрах  някога съм го празнувала де.
Много си ми симпатична, затова ще ти обясня.
Отрицателната частица "не" винаги се пише отделно от глагола:
искам- НЕ искам
знам- НЕ знам.

# 354
Не ми се прибира. Прибира ми се накъде де няма никой двукрак.
Да си легна. Да си цъкна тв-то. Да си отворя книжлето. Да си бъркам в носа и ушите. Ей такиви неща..

# 355
  • софия
Видях на Дари таралежчетата. Много сладурски. Дари, развъждай ги и ще правиш супер бизнес, тук всички мами ще вземем за дечурлигата. А и "змии" няма да посмеят да идват на гости.
Ама колко му е, таман втори доход ще имам от продажба на таралежчета...та да имам пари за гримчета 😁 Сега на работа колежката ме бъзикаше, че всичко превалутирам в храна и гримове 😁

# 356
Zvezdna, да ти е жив и здрав именника.
Незнаех днес, че празнуват Борисовците, а е едно от любимите ми мъжки имена.
Аз и за моя имен ден разбрах, като бях на 30, до преди това незнаех, че имам имен ден. Не че и след като разбрах  някога съм го празнувала де.
Много си ми симпатична, затова ще ти обясня.
Отрицателната частица "не" винаги се пише отделно от глагола:
искам- НЕ искам
знам- НЕ знам.

Благодаря за уточнението, АбсурТ!

# 357
Съне, ти де си видЛа, змия таралеж да гледа 🤣🤣🤣

СириоузИ Hug ща намачкам и настискам! 🤗🤗🤗 Много съм любвеобилна неска!!! Щом и Тета ме размекна... 🤪😘
Не искам да има скофтени... Сичко ше отмине!!! Мола ви ти се 🤪🤗
Щом го изтърпех фтечненко, начиии.... Винаги може и по-лошо да е!!! 🤗🤗🤗
Айде сега да се развие капачката и... Един мармот залива дъното с алкохооооллл..... 🤣😘 Дзън дзак 🥃🥃🥃

Смишил се е у стаята... Нищо не се чуе... Екстра... Свободен терен имам 😁

# 358
Тъкмо зачаках втори урок и Съни се редактира.
Тета се гевези,нищо и няма.

# 359
  • някъде по морето
Благодаря ......само да е жив жив  и здрав, че с неговата работа....оня ден като видях техен самолет дето докара онези от Нидерландия....изкарах си акъла, докато ми каза по тел , че не е бил в екипажа.
Не знам дали помните за един приземен от пилотка самолет в силна буря в Лондон.....та той е бил в екипажа тогава...добре, че го разбрах след  това....Worried

Общи условия

Активация на акаунт