Отговори
# 120
Джу, искам и аз такова земетресение. Даваш ли назаем Лан-а? Под наем?
Кое по-точно не разбра от това, че тя НЕ ДЕЛИ ПЛЯЧКАТА ? Mr. Green

# 121
  • София

Неее, ще купя бира, пуканки и Плейстейшън!
Виж, че само мъжко останА ...
Ееее, е, дееееее.....
Дан си у Хамерика.
Викни малко вурстове. И един швайцер, може.Simple Smile

# 122
Базила да не е варненка ?
Баси, чак сега се добрах до компютър от няколко дни ...
Е, как бе, аз съм си полендашко чАдо, дунавско, завладяло Шопско. Гледат ме като извънземно грубите му шопанлии. Satisfied

Само пускате тука секс-кукички и бЕгате.
Някои си мълчим и "вършим работа". Сили ми не останаха.

Кви тройки? Найн. Само с 2 мъже, но надали ще ме огрее, докато съм моногамна. Innocent

# 123
Ей, захапахте болната ми тема. В откровенни разговори се оказва, че само аз не съм участвал в тройка. Че и като си призная ме гледат все едно за първи път ме виждат.

# 124
  • Варна
Абе всичко зависи от правилния човек. Може и да я сподели с мен. Зависи какво ще предложа насреща. Пък и ти мъж за една жена ли си...

# 125
  • Тра-ла-ла
Хай, какво предлагаш и за колко време го искаш Лана?!

Джу, искам и аз такова земетресение. Даваш ли назаем Лан-а? Под наем?
Най-сетне да се намери един мъж, който да разбере какво говори една жена Sunglasses

# 126
  • София
Вай, вай. Чакайте подпосите да турат, после  си суингърствувайте на воля.

# 127
  • Тра-ла-ла
Ей, захапахте болната ми тема. В откровенни разговори се оказва, че само аз не съм участвал в тройка. Че и като си призная ме гледат все едно за първи път ме виждат.
Мъжките разкази за еВ@не са като рибарските и ловджийските лакърдии Joy

# 128
Да де, ама жени като го кажат и си призная ме гледат съжаляващо. Не се бъзикам, явно средата ми е такава. Има много жени със скрупули, за които това е недопустимо. Но всеки с мирогледа си.

# 129
И аз не съм участвала - нито с двама мъже, нито с друга жена. Rolling Eyes

# 130
Дидоян, обикновено жени със +200 бройки се възмущават от тройките, така че въобще не им се вързвай. Готини са като експириънс, но не за всеки и по всяко време.

# 131
  • Варна
Е кое му е възмутителното, ако си мерак на няколко мъже?

# 132
  • Тра-ла-ла
Да де, ама жени като го кажат и си призная ме гледат съжаляващо. Не се бъзикам, явно средата ми е такава. Има много жени със скрупули, за които това е недопустимо. Но всеки с мирогледа си.
Ако някой те погледне със съжаление, че не си праскал травестит....ще се почувстваш ли лузър?! Ще се юрнеш ли да наваксваш?! Bowtie

# 133
Травеститите са таргет на група в която не влизам.

# 134
  • Тра-ла-ла
Травеститите са таргет на група в която не влизам.
Трябва да се спазват модните тенденции....щото иначе ставаш обект на присмех и съжаление Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт