Отговори
# 135
  • София
Дидо браво, аз те подкрепям. В каква конфигурация беше?

Драк кралици харесвам, ама нашите не са окей.

# 136
  • Агент под прикритие
Ей, захапахте болната ми тема. В откровенни разговори се оказва, че само аз не съм участвал в тройка. Че и като си призная ме гледат все едно за първи път ме виждат.
Мъжките разкази за еВ@не са като рибарските и ловджийските лакърдии Joy
Туй малко като женските "Обикновено не съм такава, не знам какво ми стана...", след като си легне с мъжа на първа среща, нъл'тъй? Trollface

ПП: споко, ние, мъжете, много добре знаем, че не е вярно. Wink

# 137
  • Тра-ла-ла

# 138
  • София
Айде, бе!

# 139
  • Тра-ла-ла
Туй малко като женските "Обикновено не съм такава, не знам какво ми стана...", след като си легне с мъжа на първа среща, нъл'тъй? Trollface
Те и мъжете уж възпитани, кавалери, със сериозни намерения. Но не отказали на женския мерак и я опраскали още на 1ва среща, нали?! Ми отказвайте, бе, мъже. Дайте личен пример Trollface

# 140
Кой ти каза, че не отказваме?

# 141
  • София
Дидо е самарянина на форума. Кротък, сговорчив, откликващ Grinning

# 142
Джорджия винаги съм ненавиждал добрият самарянин. А ти изкуствено ме вкарваш в този калъп.

# 143
  • София
Джорджия винаги съм ненавиждал добрият самарянин. А ти изкуствено ме вкарваш в този калъп.

Това беше комплимент, влюбения.

# 144
  • Тра-ла-ла
А тройка на първа среща може ли да се прави?! Joy

# 145
  • Агент под прикритие
Те и мъжете уж възпитани, кавалери, със сериозни намерения. Но не отказали на женския мерак и я опраскали още на 1ва среща, нали?! Ми отказвайте, бе, мъже. Дайте личен пример Trollface
Стига бе, Джу, знаеш ли какви злобни стават, след като им откажеш? Ама ти откъде да знаеш, кога си отказвала на жена.... Joy

# 146
  • Варна
Мама ще ми забрани да си пиша с вас.😁

# 147
  • Тра-ла-ла
Стига бе, Джу, знаеш ли какви злобни стават, след като им откажеш?
Пусти страхливи мъже. Доброволно пускат, за да не бъдат изнасилени от жена Joy

# 148
  • Варна
Предлагам стая за гости за отпуската. На море. Поне за седмица. Ако не стига, ще извадя резервната каска и ще те повозя на мотора Simple Smile

# 149
  • Тра-ла-ла
Предлагам стая за гости за отпуската. На море. Поне за седмица. Ако не стига, ще извадя резервната каска и ще те повозя на мотора Simple Smile
Това със стая на морето отпада, щото Лането има цял апартамент или къща. Разходката с мотора звучи като да искаш да изпадна по време на разходката, да се потроша, да не мога да задоволявам Лана и изведнъж да му цъфнеш ти Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт