въпрос относно срамните устни

• 1 896
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, въпросът ми  е бая срамен, но е нужно да попитам...

В последният ден от цикъла ми срамните ми устни станаха сухи. Това продължава вече 11 дни. Преди 4 дни при пишкане бялоте течение беше все едно е неразбито брашно, ужасно. Сега е нормално, но си е бяло  течение. По календар съм в овулация, не знам дали е нормално да има бяло течение по принцип. Дали е заради превръзките които изпозлвах понеже този път бяха различни? Дали е заради прекалената мастурбация  защото седмицата преди да ми дойде, бях  много възбудена и се squirtвах всеки ден... Дали е нещо сериозно като болест... Срамните ми устни са все още сухи, няма промяна, трябва да препдирема вече нещо, защото само не минава....
Към какъв лекар да се насоча?Pensive

# 1
Към гинеколог, естествено. Суха, раздразнена кожа в интимната област и течението, което описваш, са симптоми на гъбички, но е възможно и друго да е. Ако са гъбички - не са толкова страшни, спокойно. Могат да се появят от прием на антибиотик, отслабен имунитет, носене на бельо от изкуствени материи, недобра хигиена/замърсяване. Но само гинеколог може да ти каже със сигурност какво е и как да се лекуваш.

# 2
Благодаря!!!

# 3
И на мен ми прилича на гъбична инфекция. Посети гинеколог и той ще ти каже с точност, но не мисля, че е нещо притеснително, аз бях с гъбична инфекция и имах същите симптоми, които описваш.

Общи условия

Активация на акаунт