Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 472
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 120
Оф това сакце с плат от покривка е убиец. Особено в комбинация с гащите. Joy Като даскалка, която е забравила да си обуе панталон.

# 3 121
  • Варна/Амстердам
Според мен Валери или е на кокили, или левитира. Възможно е и Мартин да е на четири крака и тя да е стъпала върху него. Затова криви крачето отчаяно, опитвайки се да запази равновесие Grinning

pink_panda, за балното костюмче от 86-та избухнах в смях Grinning Grinning Grinning

# 3 122
Тя Валката си има "подиум" още от миналата година 😂 Качваше се върху някакво скърцащо нещо, за да си покаже дрехите.

# 3 123
Няма как да се е качила на нощното. Вижда се как ходи. Просто явно леглото е много ниско. Пуснете си пак видеото преди този тоалет.

Edit: Ако има подиум, това вече е друго 😄😄😄

# 3 124
В последното видео на Мъци гост е Флора, може да е забавна и всичко, но винаги я гледам с объркване. Прилича на мъж, широки рамене, косата как си носи никакъв грим, ако го пуснем без звук изобщо няма да ми мине през ума, че е жена. На моменти и адамова ябълка ми се мерна, единствено като размаха ръце имаше маникюр, но и тя ми е доста противоречива като Гергана има нещо сбъркано във външния им вид, визия, пол, възраст.

# 3 125
Аз харесвам Азов, но съм изпуснала драмата му с Крис. Може ли да дадете инфо или клип?

# 3 126
Тази вечер е много забавно в темата Joy Да е жива и здрава Валчето, отивам да се вдъхновявам с видеото  Simple Smile

# 3 127
На Гергана много и се иска да го играе фатална жена, но не знам не се ли намира някой близък да и каже, че в друга нейна черта и е чарът. С такива снимки сама се докарва да изглежда нелепа.

# 3 128
  • Варна/Амстердам
В последното видео на Мъци гост е Флора, може да е забавна и всичко, но винаги я гледам с объркване. Прилича на мъж, широки рамене, косата как си носи никакъв грим, ако го пуснем без звук изобщо няма да ми мине през ума, че е жена. На моменти и адамова ябълка ми се мерна, единствено като размаха ръце имаше маникюр, но и тя ми е доста противоречива като Гергана има нещо сбъркано във външния им вид, визия, пол, възраст.

Да!
И Мъци, въпреки че е долу-горе забавен, не мога да си обясня защо си причинява този туземски кичур коса.

# 3 129
  • София
Прическата на Мъци е най-грозната, която съм виждала, а наскоро в едно видео се подиграваше поне 5 пъти на един от героите, че имал две прически, а той все едно не е с две.

А за Крис и Азов ето линк, интересно е видеото, най-долното за мен е, че Азов публикува номера на момиченцето, за да я тормозят последователите му:
https://youtu.be/1Cn9aicVm4Y

# 3 130
Валери напоследък се облича супер странно, имам чувството че си купува дрехи и аксесоари само за да се снима с тях, къде изобщо ги носи тези ансамбълчета? Нищо от показаното не ми хареса, лилавият костюм е просто скандален, не знам къде въобще е планирала да го носи. Ивана, Антоанета и Полина за мен се обличат най-зле от всички популярни инфлуенсъри, но ако Валери продължава в този дух ще включа и нея в класацията, хем ми допадаше стилът й до неотдавна.
Според мен също се е качила на маса или е съединила две нощни шкафчета, изобщо много странен ъгъл на снимане и аматьорски монтаж.

# 3 131
Мозъчето на ВалериЕ (и на дружката ѝ Иванка) са в постоянен instagrammable режим, дори и не подлагайте под съмнение, че вероятно Валката си е подложила няколко щайги, кутии или кой знае какво, за да изглеждат краката  ѝ дълги до сливиците.

Все пак това човече краде и фотошопва раници Laughing и instagrammable чаши с кафе, та.... Trollface

# 3 132
Гледам видеото на Попова с гримовете. Ми тя с тази коса изглежда дундеста. С тъмна коса е в пъти , в пъти по-добре!!

# 3 133
"Инфлуенснахте" ме да видя и клипа на Валери, учудващо е пропуснала късите клинчета към модерната си визия 😊 Сигурно ще се завърнат прическите от 80те, такава визия ще допълни ансамбълчетата й 😁

# 3 134
  • Варна/Амстердам
Ако нейните идоли Ким и Кайли са с такива прически, то Валери сляпо ще ги последва. Мартин пък си го представям с едно киче и мустачки.

Общи условия

Активация на акаунт