Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Young and beautiful.
 • Мнения: 3 492
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ ТЕМА ЗА МЕСЕЦ МАЙ!
Ще помоля снимките да се слагат в скрит текст, както и повече от един цитат. Скрит текст през мобилна версия се прави като напишете [spoiler*] [/spoiler*] и поставите текста или картинката между двете скоби /без */


ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ АКАУНТ - BGINFLUENCERS_REVEALED

Старите теми:

Често обсъждани български канали и блогове:  
Скрит текст:
Антоанет Пепе
Антоанет Попова
Валери Йорданова
Евгения Джаферович
Ивана Александрова
Йоана Петрова
Карина Илиева
Bobis MakeUp / Боряна Стефанова
Agleu / Зорница
Eat, love, make up / Стефи
MakeUpButHow / Елица Димитрова
MyBeautyMadness / Адри
MyBoxOfBeauty / Милена
EXPATBGMUM / GRUMPY/ ГРЪМПИ
Mama Model / Александра Петканова
Мона Гочева / Mona Gocheff
Мария Драганова
Гери Петкова
Гери Димитрова
ПолинаСофия
Галя Симеонова
Изабел
Любо Жечев
Поли Недкова
Polly Molly's world
Yoanna Yoko
Mint Stories / Звезделина и Калоян
Златена Енчева
Милица Маркова
Адриана  
Мария Андреева
Brainpickings на Мария Попова
Дани от Quadrifo
Калина Николова
Анелия Терзиева
Ида Магдаленова
Ние, нашите и кучето
Люси от World of Art Craft
Andrea Banda Banda
Четат ли двама
Хрисиландия
Надя Сивкова
Мариета от Murfeishun
Lina Style -Лина  
Natallie Anastasova
Elizabeth Fame
Наум и Теа
Chefo
Aneliya's channel - Анелия от Англия
Радостна мама
Даростинта - Life bites blog
Инфармация
Мими Георгиева - Мими Сладкиша, Мими Щолена
Мъци
Виктория Капитонова


Живот със Синдром на Даун
Често обсъждани чуждестранни канали и блогове:


Често обсъждани Инстаграм акаунти:


РЕЗУЛТАТ ОТ АНКЕТАТА, КОЯТО WELT ЛЮБЕЗНО ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА 2019:

Скрит текст:
Здравейте!
Ето и обещаните резултати от форумната анкета Блогъри и влогъри в България 2019.
443 участника взеха участие в нашето проучване за настроенията спряло влогърите и блогърите на родна територия, а 420 от тях попълниха анкетата до самия и край. Понеже не целим да се пише научен доклад, а да се забавляваме, съм взимала всички отговори предвид, а не само изцяло попълваните анкети.
В анкетата бяха включени всички влогъри и блогъри от първа страница на декемврийската тема и опцията „друг“.

Кой е най-често обсъжданият блогър/влогър?
Категоричният победител в категорията най-обсъждан блогър/влогър е Антоанет Пепе, която са посочили 420 потребители (от 441). Това число се равнява на 95,24%. Второто място си делят Елица (makebuthow) и Валери Йорданова, които са получили по седем гласа. На трето място е Антоанет Попова, която е получила два вота. По един човек е гласувал за Адри (mybeautymadness), Александра Петканова (Mama Model), Гери Димитрова, Любо Жечев и Надя (Инфармация).

Кой е най-инфантилният блогър/влогър?
397 потребители (от 435) са гласували, че най-инфантилният блогър/влогър е Кралицата на ваканциите Валери Йорданова.
2. Гери Димитрова – 9 гласа
3. Гери Петкова -  6 гласа
4. Място – 5 гласа
5. Йоана Петрова/Елица (makebuthow) – 2 гласа
Получили по един глас – Aнтоанет Попова, Ивана Александрова, Мона Гочев, Мария Драганова, ПолинаСофия, Изабел, Polly Molly's world, Адриана, Дани от Quadrifo, Elizabeth Fame, Анелия, Наум и Теа, Филяка

Кой блогър/влогър получава титлата „ходеща реклама“?
След една изпълнена с продуктови позиционирания, необявени спонсорства и потайни колаборации година, през която се насладихме на пържени яйца, бърза доставка на бухти, интересни начини за използване на перилни препарати, чудотворни мокри кърпички с вода, бални рокли, тоалетни блокчета и Джонсън от загрижени родители, в категория „ходеща реклама“ битката е по-оспорвана.
Първо място заема Антоанет Пепе, за която са гласували 175 потребители (от 430). На второ място се нарежда Зорница от AGLEU MAMA, а на трето Галя Симеонова.  Някои от снимките са изрязани или замъглени, за да не се виждат децата на тях. Инфлуенсърите получили само по един глас не са включени в диаграмата.

Скрит текст:
Кого харесвате най-много?
Най-харесваният инфлуенсър през 2019 година е Антоанет Попова, която е получила подкрепа от 92 потребители (от 438). На второ място се нарежда Елица с 54 гласа, а на трето е Милена с 51. Диаграмата представя топ 10 на най-харесваните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого харесвате най-малко?
114 гласували не харесват Гергана Христова, което я прави най-нехаресваният инфлуенсър в класацията на нашата тема (от 433). Следвана е от Валери Йорданова и Гери Петкова, които са получили съответно 72 и 24 негативни гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нехаресваните блогъри и влогъри през годината.
Скрит текст:
Кого намирате за най-забавен?
Най-забавен според 123 потребители е Любо Жечев, а плътно за него застава Антоанет Попова със 122 гласа (от 431). На трето място е expatbgmum, по-известна във форума като Гръмпи, а сред по-извисените като създателка на хаштага нито ден без вино, който стопля нашите сърца и души през месец декември.. Тя е получила 49 гласа.
Приятелско намигване към потребителя, който е гласувал с „Никой от изброените няма чувство за хумор.“ Диаграмата представя топ 10 на най-забавните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого намирате за най-нелеп?
Валери Йорданова оглавява класацията за най-нелеп инфлуенсър с 189 гласа след много пиене на горещ шоколад, изморителни дни, пеене с микрофон-дезодорант, фотосесии и най-прекрасното тоалетче на Мини Маус (от 433). След нея се нареждат Гери Димитрова с 77 гласа и Гери Петкова с 22 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепите блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-стилно през изминалата година?
Най-стилната инфлуенсърка през 2019 е била Елица Димитрова, която е получила 155 гласа от 433. На второ място се нарежда Александра Петканова, за която са гласували 69 човека, а на трето е Валери Йорданова, която е получила 18 вота. Диаграмата представя топ 10 на най-стилните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-нелепо през изминалата година?
Най-нелепо облечената дама от инфлусърите през 2019 е Антоанет Пепе, която е получила 123 гласа (от 424). 93 гласа е получила Ивана Александрова, което я поставя на второ място, а Гергана Димитрова заема третото с 37 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепо облечените блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се оказа голямото откритие на 2019?
С голяма преднина пред останалите Любо Жечев се е откроил като откритието на 2019 година. Той е получил 160 от 424 гласа. На второ място е Антоанет Попова с 37 гласа, а на трето Александра Петканова с 24 гласа.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър Ви разочарова през 2019?
Най-голямото разочарование за публиката през 2019 е била Зорница, която е получила 112 от 417 гласа. 78 гласували са загубили симпатиите си към Антоанет Пепе, а 67 към Валери Йорданова.
Скрит текст:


Надявам се темата да Ви допадне, ако имате други предложения за често обсъждани канали или блогове, споделете ги в коментар и ще ги добавя!

# 1
 • София
 • Мнения: 1 700
Gift Heart Kiss #сърце #станимимайка Stuck Out Tongue Winking Eye Trollface

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 16:32 от Yogurina

# 2
 • Мнения: 11
Втора! Честита нова тема момичет. ❤🍀

# 3
 • Мнения: 266
Хааайде на топлата тема.
Големи "драми" в коментарите под новото видео на грим мастърите.

# 4
 • Мнения: 1 142
Ще ме накарате и аз да дам шанс на тия ГримМастъри, щом е такава драма.

# 5
 • Някъде там
 • Мнения: 7 163
Благодаря за темата, Лана.
Да я напълним с интересно съдържание поднесено от влогърките.

Малката дъщеря на Мария от lamartinia
е страхотна. Много се забавлявах с нея
https://www.instagram.com/tv/B_pU4miDwgu/?igshid=1hrjsevuuxagd

# 6
 • Мнения: 1 044
Може да ми се смеете, но съм убедена, че коментарите тук са стигнали по един или друг начин до "мастърите." Ако не тези, то подобни от ютуб или иг. Внезапно в трети епизод се вмъква дълго интро с ретроспекция и най-вече - подробно представяне на журито Grinning Хубаво е, че са приели реакциите на зрителите и може да допълнят монтажа, но в останалата си част остава като студентски проект. Отпадналите поне да оставаха да видят какво правят другите. Тази липса на демонстрация на техники, ясни критерии, близки кадри и показване на продуктите в действие, буди съмнение, че козметиката е със съмнително качество. Не казвам, че е така, просто не мога да разбера как в предаване свързано с грим не се показват суочове, продукти и цялостна визия отблизо.

# 7
 • Мнения: 1 197
Мерси за темата!
Напоследък гледам основно Brad Mondo (много ми е забавен и полезен със съвети за коса) и новооткритите близначки Badura.
Утре планирам да тренирам с live изданието на Памела Райф.

# 8
 • Мнения: X
И аз много харесвам Brad. Освен него следя и Glamfam hair и също съм научила интересни и полезни неща за косата. Знаете ли други канали, които да са насочени основно към грижата за косата? Тази тема ми е слабост.😀

# 9
 • Мнения: 1 197
И аз много харесвам Brad. Освен него следя и Glamfam hair и също съм научила интересни и полезни неща за косата. Знаете ли други канали, които да са насочени към основно към грижата за косата? Тази тема ми е слабост.😀
Сещам се на прима виста за Farah Dukai, тя има доста видеа за поддръжка на коса в домашни условия и безброй рецепти за маски и серуми за растеж на коса, ако ти се заминава с това.

# 10
 • Мнения: X
Ооо, да бях я забравила. Преди често ми излизаха нейните diy маски в инстаграм и съм изпробвала доста. Тиквено масло + масло от мента много ми помогна за растежа. Споделям един метод за вълни без топлинна обработка на косата, който много ми хареса. Моята коса е тънка и дълга, та трудно задържа къдрици, но с този метод и малко текстуриращ спрей издържат по 2 дни.
https://youtu.be/KDQx-ubqSSo

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 20:09 от Анонимен

# 11
 • Мнения: 6 765
Благодаря за новата тема! Да ни е много весело и забавно! 😊

Антоанетка щяла да прави лЯйф с психоложката на тема връзки и любов, хващайте тетрадки и химикалки да се коучвате как стават работите 😜

# 12
 • Мнения: 7
Здравейте, честит месец Май и честита нова тема!

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 10:59 от Ohnana

# 13
 • Варна
 • Мнения: 1 148
Честит празник на всички безделнички!

Да се обзалагаме ли за моя рожден ден (24.05) коя ще избухне с "най-оригинален" поздрав за многомилионната си аудитория?

# 14
 • Мнения: 4 086
Да ни е честита новата тема! Kissing Smiling Eyes

Аз се записвам с Калоян и Звезди. Много са ми интересни видеата им с идеи за снимки и как самите те постигат крайния  резултат.
Калоян много хубаво обяснява, аз съм скарана със всичко и няма как да постигна тези ефекти, но ми е приятно само и да гледам.
https://m.youtube.com/watch?v=xNLJUobTwiU

Общи условия

Активация на акаунт