Януарски мами 2021

• 45 700
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Здравей!
Как ще се запасиш с Оксапар?
Преди карантината си купих 10 кутии, но на границата ми казаха, че не бива толкова, тоест имат право да ги изземат всички.
А и сега с пътуването до Турция.. сподели ако имаш вариант.
Иначе Оксапара при мен не прави буци, не боли, почти няма синини. Чак ме е страх да сложа Клексан.

Не минава по здравна каса. Аз обаче от наколко дни не намирам Клексан 0,4 никъде. Навсякъде ми казват, че няма и по складовете. Мисля, ако продължи така да се запася с Оксапар- турския вариянт на Клексан. Цената идва същата- кутия 10 броя- 65лв. Тук кутия с 6 броя беше към 45 лева някъде последно ако не се лъжа. Аз взимам от където намеря.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 11:23 от Iligd

# 661
Един познат ще пътува и ще му поръчам, но имам позната която пък поръчва по някакъв начин, мога да я попитам как. Точно тя вчера ми каза, че са вдигнали цената, на 65лв. кутията.

# 662
Аз вчера се озорих докато търся фракси, и ми казаха, че няма на склад, така че няма да намеря. Клексан също трудно купих.. Ако спрат доставките не знам Confused питах АГ мога ли да бия каквото от двете намеря, тоест да ги редувам и каза не.. Не знам защо, нали са еднакви..

# 663
Разликата в цената никога не е била осезаема ако ходиш само за това. 10 кутии ни излезнаха 420 лв по 10 броя в кутия - през март в Истанбул. Но ходихме с друга цел и това беше бонус Grinning
Надявам се наистина да няма разлика като усещане в двете
марки. Но в крайна сметка ще изтърпим всичко до щастливият финал 🤗

Един познат ще пътува и ще му поръчам, но имам позната която пък поръчва по някакъв начин, мога да я попитам как. Точно тя вчера ми каза, че са вдигнали цената, на 65лв. кутията.

# 664
О, да разбира се. Просто го отбелязвам това за цената, защото вчера ми го казаха, явно преди е била по- ниска, защото моята позната се беше запасила през есента и е наясно с цените.

# 665
  • Sofia
Някоя, дали е преставила удостоверение за бременност пред работодателя си? Аз имам вече издаден един болничен от ЛКК за 30дни - диагноза: заплашващ аборт. По този начин отпада ли ми удостоверенрението или не?

# 666
Нямям отговор на въпроса ти, но какво имаш предвид “отпада ли удостоверението”?

Някоя, дали е преставила удостоверение за бременност пред работодателя си? Аз имам вече издаден един болничен от ЛКК за 30дни - диагноза: заплашващ аборт. По този начин отпада ли ми удостоверенрението или не?

# 667
  • Sofia

Мии, след като давам болничен за "заплашващ аборт", то е ясно, че съм бременна, но не знам дали едното изключва другото.

# 668
Удостоверението няма общо с болничния.
 Ако работодателя е нещо проблемен един вид, задължително вземи удостоверение и му го представи.

# 669
Няма логика. Удостоверението си е удостоверение. А и то това е основанието за болнични основно при бременност.

Мии, след като давам болничен за "заплашващ аборт", то е ясно, че съм бременна, но не знам дали едното изключва другото.

# 670
А кога се издава такова удостиверение и от кого? В смисъл, в коя седмица го издават, като ни запишат на ЖК ли? И кой го издава, следящия АГ? И аз искам да предсравя такова, но не знам , кога се издава... В 8г.с. + 4 дена Simple Smile

# 671
Още след първото установяване на бремеността може да се издаде от следящия Аг. Той е запознат какво се вписва вътре.

# 672
Момичета, малко различно от сегашната тема, но имате ли киселини и ако имате как се справяте. Нуедобно ми е да притеснявам доктора за това нещо. Хубав ден!

# 673
Засега нямам, но предния път само газирана вода облекчаваше нещата за по малко. Иначе за лекарство ако искаш попитай гинеколога, мисля че имаше подходящи при бременост.

# 674
  • и тук и там :)
За удостоверението - желателно е когато го предоставите на работодателя да поискате да ви го входират и си направете копие с вх.номер. Това в случаите в които имате притеснение относно лоялността на работодателя.

Общи условия

Активация на акаунт