"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 168
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Преди тест за бременност трябва да се прави и за интелигентност. После деца ще възпитавате, мислете малко, моля. Брутално невежество цари..

# 436
Здравейте, момичета! Simple Smile
На мен от вчера започна да ми прецапва нещо кафеникаво, примесено с жилки кръв. Днес се засили и очаквам всеки момент да ми се засили порядъчно. Междувременно ми излезе и резултата от ЧХГ-то и е 0.200 (до сега не бях правила такъв тест, но според мен той също е отрицателен).
Благодаря на всички, които се отзоваваха на запитванията ми! Пожелавам ви скоро да видите така мечтаните две чертички, а на момичетата, които вече са ги видели желая лека и безпроблемна бременност! Simple Smile При мен ще е някой друг месец, но обещавам, когато стане да се похваля Hug Heart Приятен ден на всички! Flowers Hibiscus

# 437
А можеше да си спестиш всички тези "упражения", като изхвърлиш тестовете след времето за отчитане.

Рядко става от първия път, аз дори не бих се надявала. Успех следващия месец и правете секс в дните преди овулацията, а не след нея.

# 438
Здравейте , извинявам се , но сигурно пиша за 3ти път.
На 15 очаквам МЦ , сега си направих тест , и е напълно отрицателен.
Дали е рано , или просто резултата е верен.

# 439
Ами разбира се,че е рано. За да си сигурна и да не се разочароваш излишно просто го направи на деня ,в който трябва да ти дойде ,както пише на почти всеки тест за бременност (което не е случайно). 5 дни преди цикъл може и да няма имплантация още - пише го в абсолютно всяка статия и публикация относно процес на зачеване Simple Smile

# 440
Благодаря ще те послушам ❤

# 441

Ама моля те, вземи прочети и ти малко кога, как и защо се случват нещата.. Спрете да се излагате и да пълните форумите с глупости.. Не сте смешни, жалки ставате вече!

Както беше се изразила една дама или в тази тема или в друга - преди да започнете да правите деца, правете тест за интелигентност.. Деца искате да гледате..

Хубав ден!

# 442
Благодаря ще те послушам ❤

Дано този път послушаш , защото от май месец едно и също ти се повтаря във всички постове и теми , които пускаше .

# 443
Мисля , че въпроса ми не се дължи на интелигентност .
Мисля , че не съм единствената , която задава въпроси постоянно. Мисля, че не съм и жалка.
Може би просто и аз като други искам да получа адекватен отговор.
Може би съм преживяла и нещо , което да ме накара да задам въпрос точно в този форум.
Засягащо е такова отношение.
Ако мислиш така за мен просто не отговаряй на въпроса ми.

# 444
Всички тестове преди закъснение (или поне датата на очаквания цикъл) са безсмислени.
Казвам ти го от сърце. Само се вглеждаш, а е хубаво да изчистиш съзнанието си.
Месеци наред се тествах рано-рано и отрицателните тестове не ми носеха информация, а се самозалъгвах, че е рано и продължавах, докато не ми дойде.
Когато забременях, се тествах след закъснение, защото бях болна и исках да съм сигурна, че не съм бременна, за да мога да пия лекарства. Изобщо не очаквах!!! Бях се отказала и щях да правя инсеминация на следващия цикъл.

Всичко това ти го пиша, за да разбереш, че само си вредиш. Обичайте се с мъжа ти, и ако мине повече от 1 година опити, потърсете специалист. Аз забременях точно на 12ти месец опити! Дано при теб е по-бързо.

# 445
Мисля , че въпроса ми не се дължи на интелигентност .
Мисля , че не съм единствената , която задава въпроси постоянно. Мисля, че не съм и жалка.
Може би просто и аз като други искам да получа адекватен отговор.
Може би съм преживяла и нещо , което да ме накара да задам въпрос точно в този форум.
Засягащо е такова отношение.
Ако мислиш така за мен просто не отговаряй на въпроса ми.

Абе душицо.. Ако беше прочела малко, нямаше да задаваш малоумни въпроси през 2 дни.. Тест за бременност отчита чхг в урината. Ако няма имплантация, няма чхг. Имплантацията се случва след 6-7 дни след оплождане на яйцеклетката. След най-малко 12-14 дни след О се правят тестовете,за да може чхг да се натрупа в урината. Надявам се малко от малко да ти се е просветлило как се случват процесите в тялото ти, че да се замислиш другия път дали зададеш тъп въпрос, на който дете 3ти клас ще ти отговори.

За повече информация мога да ти пусна и ликове - уикипедия и други, да се пообразоваш малко на тема бебеправене. А и ако попрочетеш малко назад в темата и в други теми, на доста като теб им е обясновано..

Не си мисли, че тук сме се събрали за лафче! Всички чакаме и се надяваме на тези 2 черти..

Хубав ден! Дано си научила нещо поне.

# 446

Тестовете отчитат най-рано около 12 дни след О, което е около 3 дни преди датата на М. Всеки тест, направен по-рано от този период е напълно безсмислен, защото отрицателният резултат не е достоверен. Между 12 и 15 дни след О, вече може да се види положителен резултат, но отрицателните все още не са достоверни. На 16ти ден след О(1ви ден закъснение) вече и отрицателните резултати са достоверни, защото вече, ако има бременност, ЧХГ е в достатъчно количество и ще бъде отчетено от теста.

С две думи - бременност може да бъде отчетена най-рано на 12ти ден, а липсата на бременност - на 16ти ден. Wink

# 447
  • Agen,France
Здравейте на всички мами нова съм във форума надявам се да ми помогнете пиша ви от далечна Франция за да искам мнение от други майки преминали през същото на 07.05 си направих тест за бременност и разбрах че съм бременна без да си дам сметка преди да си направя теста не съм се пазила в смисъл пиех хапчета и т.н . Отидох  при личната лекарка пусна кръвни изследвания да се потвърди бремеността и се потвърди хормона тъкмо беше почнал да се покачва . На 13 май не се чувствах добре чувствах се странна и на следващия ден изцапах с розово помислих ,че само цапам нищо повече но в продължение на деня стана повече и на 15 май в 5 сутринта в спешното ,от там доктора ми каза че бремеността е спряла видя бебето беше около 5-6 мм попитаме дали иска да извадим бебето или ще го остави 7 дни да излезе по натурален начин тук в Европа са малко по стриктни ,както и да е от 14 до 23 май имах кръвотечение в последствие се изчистих по натурален начин без да има хирургическа намеса . На 24 май имах отношения с съпруга си без да се пазим в продължение на същата седмица също не се пазихме . От близо седмица се чуствам уморена спя където седна де се вика имам болки като че ще ти дойде цикъла не са всеки ден но ги имам. Направих си два теста мисля че даже много рано и нищо не отчетоха предполага се че на 11 юни тоест утре трябва да ми дойде а нямам признаци забравих да отбележа имам бяло течение не точно бяло по скоро като белтък от яйце смесено с бяло течение но признаци за цикъл няма нито съм подута нищо надявам се някой да ми помогне да ме посъветва благодаря .

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 16:34 от Aleksandra123

# 448
  • Добрич
Единсвеното,което разбрах е,че сте направили спонтанен аборт месец Май.Ходихте ли на лекар,за да проверите дали всичко е изчистено?По принцип препоръчват да се изчака поне два редовни цикъла и тогава да се правят опити.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 00:18 от Не се сърди, човече

# 449
  • Agen,France
Да прегледа ме седмица след спонтанния аборт бях се изчистила напълно нямаше нужда от намеса даде ми рецепта за витамини и ме изпрати вкъщи с думите сега може да пробвате пак и това е . Аз също съм чувала че трябва поне два цикъла да се изчака но тъй като нямаше намеса и няма увреждания затова и искам съвет ще изчакам още малко и пак ще повторя теста

Общи условия

Активация на акаунт