"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 123
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Това преди или след закъснението?
След закъснението.
В деня на М , напр тест и беше с бледа черта , вече 3 ден на закъснението, и е още по червенаа.

# 541
Ееее, супер. Дано и моята потъмнее:-( Все пак е 3 дена преди цикъл.

# 542
Ееее, супер. Дано и моята потъмнее:-( Все пак е 3 дена преди цикъл.
Изчакайй Simple Smile

# 543
Ще, ще:-) Нямам избор:-)

# 544
Здравейте , искам да попитам за нещо не точно по темата на момичето.
Може ли да ми препоръчате добър гинеколог в София  които да се занимава с репродуктивни проблеми. Благодаря предварително

# 545
Здравейте имам въпрос! Последната ми менструация беше на 22.04, на 10.06 бях на гинеколог и ме гледа с вагинален ехограф, възможно ли е ако съм имала късна овулация е било рано за да отчете бременност?

# 546
Здравейте имам въпрос! Последната ми менструация беше на 22.04, на 10.06 бях на гинеколог и ме гледа с вагинален ехограф, възможно ли е ако съм имала късна овулация е било рано за да отчете бременност?

Каква е обичайната дължина на цикъла ти?

# 547
29-30-31 дни

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 19:33 от Nikoleta1990

# 548
  • Пловдив
А тест прави ли ?

# 549
Да, вчера отрицателен е, но чета че имало възможност да не отчита правилно

# 550
Не ти е идвало от 2 месеца. Търси проблема другаде.

# 551
Смених няколко гинеколога всеки казва ще ти дойде,а не идва

# 552
Смених няколко гинеколога всеки казва ще ти дойде,а не идва

Отиди при друг, настоява за изследвания и за различен отговор от "ще ти дойде".. Понякога трябва да сме по настъпателни към тях.. Не знам дали си ходила на частно, имам наблюдения, че когато си плащаш малко от малко по - така те гледат.. Жалко, но факт..

# 553
Не съм ползвала направление,умишлено си плащах при всички посещения. Въпросът ми е друг, било ли е рано да отчете бременност?

# 554
Значи, пишеш че по принцип не ти е редовен цикъла, отслабнала си рязко и се ограничаваш с храните. Направи си хормонални изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт