"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 064
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви! Не, няма причина просто от нетърпение, но ще почакам датата на Ц и ще си направя друг Simple Smile

# 196
  • Пловдив
Тази "черта" е мястото, което ще порозовее, ако тестът е положителен. Този е направен твърде рано и е отрицателен.

# 197
Тази "черта" е мястото, което ще порозовее, ако тестът е положителен. Този е направен твърде рано и е отрицателен.
Как ти се вижда този тест?

# 198
  • Пловдив
Положителен

# 199
На мен ми изглежда точно толкова положителен, колкото и теста на dudi_04.

# 200
  • Пловдив
Този ми изглежда съмнителен, защото не мога да преценя дали чертата синее или сивее. А в теста на дуди е изцяло бяла.

# 201
Теста на дуди го виждам като леко розовееща линия.

# 202
  • София
Абсурд. А и 8 дни след овулация, няма как. "Чертата" е бяла, та да ти избоде очите.

# 203
Теста който показах е 9 дена след овулация.

# 204
  • София
Аз говоря за теста на дуди. 9 дни след овулация също е рано за пиклив тест.
Друг е въпросът как е установена тази овулация Rolling Eyes Каледнарче (приложение), тест или при гинеколог.

# 205
Каква марка е твоя тест и с каква чувствителнлност? От любопитство питам Simple Smile  А аз вчера имах бледо розово зацапване,което днес вече липсва, но дори и да се е получило нещо явно ми е рано за тест.

# 206
Рано или не, теста показа положителен резултат. В случая на дуди, ми се струва че и при нея може да се получи същото.

# 207
Аз говоря за теста на дуди. 9 дни след овулация също е рано за пиклив тест.
Друг е въпросът как е установена тази овулация Rolling Eyes Каледнарче (приложение), тест или при гинеколог.

Овулацията си я следя с тест ленти и мерене на БТ.

# 208
Каква марка е твоя тест и с каква чувствителнлност? От любопитство питам Simple Smile  А аз вчера имах бледо розово зацапване,което днес вече липсва, но дори и да се е получило нещо явно ми е рано за тест.
Не се сещам за марка, но беше нещо обикновено. Иначе наистина си е рано за тест. Докато ти дойде датата всичко може да се случи, за това и не прави повече тестове, ами си изчакай датата на която трябва да ти дойде.

# 209
Здравейте, имам един въпрос. С мъжа ми от 3 месеца правим опити за бебе, но днес внезапно получих леко кървене. От 10 дни имам болки в гърдите. Направих си тест, но резултатът беше отрицателен..
Според вас на какво се дължи това?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт