"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 076
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Нека си направи кръвен и тогава може да говорим. Все още има 3 дена до датата на която трябва да и дойде, и ако е бременност от този месец хормона няма да е много висок.
Ако е бременност от предишния цикъл, хормона вече ще хвърчи до тавана! И няма как да е от предишния цикъл при условие, че е имала нормална менструация и то в продължение на 10 дена...

# 226
Искам да ви попитам правя опити с мъж ми да имаме бебе но не се получава .преди няколко дена трябваше да ми дойде но ми закъсня с 3 дена и на 4 ден ми дойде дали съм бременна .Дали съм бременна в цветна и колко трябва да чакам за да си направя тест.Благодаря ви

# 227
Щом ви е дошъл цикъла, значи не сте бременна.

# 228
Искам да ви попитам правя опити с мъж ми да имаме бебе но не се получава .преди няколко дена трябваше да ми дойде но ми закъсня с 3 дена и на 4 ден ми дойде дали съм бременна .Дали съм бременна в цветна и колко трябва да чакам за да си направя тест.Благодаря ви

Не си бременна , няма нужда от тест .

# 229
Здравейте, с моя приятел правиме опити  от 5 месеца вече, но имам киста на единия яйцник и мисля, че че много трудно ще забременея.. 😔 От две седмици започнах да ям храни, които преди това не съм ги яла и съм ги харесвала, от любимия ми сок ми се гади базалната ми температура ми се е по качила.. Менструацията трябва да ми дойде на 01.06 и не знам какво да мисля.. Според моя приятел това са симптоми че съм бременна, но аз не съм сигурна..😔😔

# 230
  • Пловдив
Няма как да имаш симптоми отпреди 2 седмици, защото някъде тогава е била овулацията ти.

# 231
Здравейте! Бих искала мнението ви по следния въпрос! Със сигурност ви е дошло до гуша от подобни писания, но все пак ще попитам! С приятеля ми от почти година правим опити за бебче, до сега неуспешни! Този месец трябваше да ми дойде на 21-ви вече 5 дни закъснение имах леко прецапване и днес се реших да си направя тест и според моето зрение има съвсем бледа четра! Имам леко напрежение в корема ниско долу, в кръста и гърдите! Ще кача и снимка и ще се радвам да споделите и вашето мнение!

# 232
  • Пловдив
Има черта.

# 233
Здравейте момичета, благодаря за отговорите ви. Не знам дали да се зарадвам или не все още, до някъде се притеснявам заради това че сметките не ми излизат но пък отново препрочетох листовката на ClearBlue и се оказа че теста им показва 3+ седмици ако стойноста на ЧХГ в урината е над 2753. Което ме кара да мисля че или става въпрос за по напреднала бременност или може би за повече от 1 сакче. Намерих информация на много жени че този тест им е отчитал грешни седмици така че сигурно и това е опция. Успях да си запиша час с лекар за днес и ще помоля за две направления за количествено ЧХГ. Ще ви пиша какви са резултатите щом ги получа. Благодаря ви отново и дано всичко е в норма. 🙏

# 234
Галина, бременна си.Честито!

# 235
Не. При бременност няма менструация.
Цветна бременност се нарича доказана бременност, при която има кървене заради някакъв проблем. Обикновено не прилича на стандартната М и налага спешно посещение при лекар.

# 236
Тези тестове не изчисляват гестационните седмици, а приблизителните седмици след овулацията според нивото на ЧХГ. 3 + седмици на теста означава приблизително 5-6 г.с. На твое място бих чуснала кръвен тест. Има вероятност да си бременна по-отдавна, а това последното да не е било менструация. Вторият вариант е много ранна овулация с бързо растящо ЧХГ и оттам тестът да отчита по-напреднала бременност.

Дай повече подробности: Колко е продължителността на цикъла ти? Кога беше предишната менструация, преди това кървене на 29.04?
Здравейте,  продължителноста на цикъла ми варира м/у 28 и 30 дена. Предпоследната менструация беше от 1 април до 7.

# 237
И пак ти казвам, че няма значение колко дена ти е била менструацията! Важно е колко дена ти е цикъла!
Сметките са абсолютно точни! Обясних ти в предишен пост, че е напълно нормално да си бременна при цикъл от 30 дена и секс на 15 ден! Тогава долу горе се пада и овулацията ти, а се забременява по време на овулация!
Направи си кръвен тест и престани да се шашкаш.

# 238
Здравейте. Повече от година опитваме с приятеля ми, без никакъв успех. Забелязахме, че всеки път течността изтича. Преди почти 3 седмици резулата беше различен, не изтече нищо и ми беше 3-ти ден след свършването на цикъла. От тогава не сме имали полов контакт. Четох за тест за бременност със сода за хляб в домашни условия и се заинтригувах. Содата кипна, взех и тест 2 теста за ранна бременност. Единия излезе положителен, другия отрицателен. Възможно ли е да е има дете? На преглед би ли излязло преди закъснение?

# 239
Здравейте. Повече от година опитваме с приятеля ми, без никакъв успех. Забелязахме, че всеки път течността изтича. Преди почти 3 седмици резулата беше различен, не изтече нищо и ми беше 3-ти ден след свършването на цикъла. От тогава не сме имали полов контакт. Четох за тест за бременност със сода за хляб в домашни условия и се заинтригувах. Содата кипна, взех и тест 2 теста за ранна бременност. Единия излезе положителен, другия отрицателен. Възможно ли е да е има дете? На преглед би ли излязло преди закъснение?
Здравейте, Не се занимавайте с глупости пуснете си  кръвен тест за бременност, никога не лъже.

Общи условия

Активация на акаунт