"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 128
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви, момичета! Още не ми се вярва, някак си нереално ми е да се е получило, макар и много да ми се иска! Дано наистина е така! Simple Smile

# 511
Здравейте,
Преди една седмица бях на лекар и на ехографа се видя наличие на жълто тяло.Към момента имам закъснение  от 2 дни, като от няколко дни имам пъпчици около зърната и ме болят гърдите, имам подути глезени и имам усещането, че ще ми дойде цикъла. Пия дуфастон и аспирин протект от една седмица, изписани са от лекар. Възможно ли е всички тези симптоми да са от лекарствата или може да са признаци на ранна бременност.

# 512
Здравейте,
Преди една седмица бях на лекар и на ехографа се видя наличие на жълто тяло.Към момента имам закъснение  от 2 дни, като от няколко дни имам пъпчици около зърната и ме болят гърдите, имам подути глезени и имам усещането, че ще ми дойде цикъла. Пия дуфастон и аспирин протект от една седмица, изписани са от лекар. Възможно ли е всички тези симптоми да са от лекарствата или може да са признаци на ранна бременност.

Направи си тест с първа урина утре..
Успех 😊

# 513
Стига бе хора, не се излагайте! То не бяха пъпчици по гърдите, то не беше течение и още куп глупости! Вземете почетете малко и се ограмотете! Също така глезените я се подуят я не и то в много напреднала бременост!

# 514
Здравейте,

Не, това не са признаци на ранна бременност. При закъснение всеки тест ще отчете,така че просто си направи тест.

# 515
И моите глезени се подуха .В седмия месец обаче.Не е признак на ранна бременност това.

# 516
  • София
Че тя жената може да е в 7 месец, от къде знаете. За цветна бременност не сте ли чували, ТЛС не сте ли гледали Grinning

# 517
Вие се шегувате, но наскоро в моето обкръжение, близка жена наистина разбра, че е бременна в 29та седмица. Всички бяхме в шок, както и тя самата. С трето породено дете. Много кърмене, излишни килограми и изобщо не й е хрумнало, че може да е трето.

Иначе моите глезени се надуха средата на деветия месец, добре че не съм разчитала да ги чакам да се надуят, за да знам, че съм бременна.

# 518
Нямала е пъпки на гърдите, за това не се е усетила Simple Smile.

# 519
  • Пловдив
Някои казват "пъпки" на жлезите на Монтгомъри, нямат такива пъпки, каквито си представяте. Grinning

# 520
Е да де, ама не са симптом на бременност, еле пък при 2 дена закъснение.

# 521
Здравейте момичета, на всички чакащи 2 чертички желая много бързо да ги видят. Пиша ви, защото май вече си въобразявам. С ММ уж правим опити за бебче, ама не сме супер редовни и в момента не засичам овулация и т.н., някак си не можем да правим ..... по график. Цикъла ми е супер не редовен(прилагам снимка), днес ми а 38 ден и май ми се привижда 2 чертичка. Та въпроса ми е има ли въобще такава и не е ли много бледа за това време? Извинете ме за дългия пост. [/img]

# 522
Е да де, ама не са симптом на бременност, еле пък при 2 дена закъснение.

По време на бременността, туберкулите Монтгомъри се увеличават значително. Това се случва в периода от 2-ра до 5-та седмица.Явно обаче Г-жа Савова е по - добре запозната дори от гинеколог и трябва да слушаме нея.

# 523
  • Пловдив
Здравейте момичета, на всички чакащи 2 чертички желая много бързо да ги видят. Пиша ви, защото май вече си въобразявам. С ММ уж правим опити за бебче, ама не сме супер редовни и в момента не засичам овулация и т.н., някак си не можем да правим ..... по график. Цикъла ми е супер не редовен(прилагам снимка), днес ми а 38 ден и май ми се привижда 2 чертичка. Та въпроса ми е има ли въобще такава и не е ли много бледа за това време? Извинете ме за дългия пост. [/img]
Няма снимка Wink

# 524
Пробвам пак

Общи условия

Активация на акаунт