"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 072
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Здр теста е , на братовчедката ми преди малко си, я направи.С нередовен МЦ е според вас теста положителен ли е?

# 601
Да, положителен е.

# 602
Здравейте,14 дни след доказана овулация рано ли е за пиклив тест?
Правих шуър чек,който е отрицателен:(

# 603
Здравейте,14 дни след доказана овулация рано ли е за пиклив тест?
Правих шуър чек,който е отрицателен:(
А закъснение имаш ли?

# 604
Аз предизвиквам цикъл с дуфастон,така че нямам реално закъснение.с поликистоза съм.Трябва да го пия още три дни и след това да чакам цикъл...дано става ясно от сложната ситуация.а бях и стимулирана този месец..

Благодаря за отговора.
Овулацията я доказах на ехограф,следяха ме в Щерев с фоликулометрия.
Успех и на двете ни!

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 11:35 от AnMary

# 605
Въобразявам ли си, или има мноооого бледа 2ра черта?

# 606

Току-що ви отговорих ,че този тест за мен лично е положителен.
Опитайте да направите по-качествен кадър ,моля.

# 607

здр имашли закъснение, снимай отново теста.

# 608

Така вижда ли се добре?

# 609

Така вижда ли се добре?

Аз виждам втора черта
Повтори след 2 дни , сутрин със шуър чек!!
Успех🙏

# 610
Здравейте,днес ми е първи ден закъснение от 32-33 дневен цикъл . Вчера направих тест лентичка с много бледа втора черта. Днес направих този (от снимката ) и малко съм шокирана Simple Smile като днес ми е 11или 12 ден след О. След два дни ще пробвам последен тест и ако всичко е наред ще ходя на АГ след поне 10тина дни .

Не ми се привижда,нали ?

# 611
Според мен още нямаш закъснение, или нещо не си сметнала датата на овулацията правилно. Обикновено след овулация ( особено пък при по- дълъг цикъл) трябва да минат поне 12-13 дена.

# 612
Здравейте! Искам и аз да се включа Simple Smile закъснява  ми вече 10ден. Преди датата ми за мц която беше на 15.06.20 си направих тест беше отрицателен... след няколко дена вече с закъснение 7 ден си направих отново тест който и той беше отрицателен... възможно ли е тестовете да грешат или да е рано и да не отчита... като цяло цикъла ми е редовен с закаснение или подравняване не повече от ден два. По принцип не се пазим и искаме да имаме бебче.. благодаря ви!

# 613
Здравейте,днес ми е първи ден закъснение от 32-33 дневен цикъл . Вчера направих тест лентичка с много бледа втора черта. Днес направих този (от снимката ) и малко съм шокирана Simple Smile като днес ми е 11или 12 ден след О. След два дни ще пробвам последен тест и ако всичко е наред ще ходя на АГ след поне 10тина дни .

Не ми се привижда,нали ?

Тези тестове не са много надежни... но дано при тебе да е това което искаш. Успех

# 614
Здравейте! Искам и аз да се включа Simple Smile закъснява  ми вече 10ден. Преди датата ми за мц която беше на 15.06.20 си направих тест беше отрицателен... след няколко дена вече с закъснение 7 ден си направих отново тест който и той беше отрицателен... възможно ли е тестовете да грешат или да е рано и да не отчита... като цяло цикъла ми е редовен с закаснение или подравняване не повече от ден два. По принцип не се пазим и искаме да имаме бебче.. благодаря ви!

Здравей, при правилно изчислено закъснение, тестовете отчитата още на първият ден от закъснението. За 7 дни закъснение, резултата от теста е категорично достоверен. За съжаление не си бременна и щом вече ти закъснява 10 дни е редно да посетиш лекар, за да се открие причината за това закъснение. Успех и дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт