"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 39 443
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
При късна овулация датата на следващата менструация също се измества напред.

# 706
Да, ако си засякла О на 25-26ти ден от МЦ, менструация очакваш някъде на 40-41ви ден, т.е. нямаш закъснение.

Ако не си засякла О, защо предполагаш, че е била толкова късно? При цикъл 31-32 дни, тя настъпва на 17ти-18ти ден от МЦ.

# 707
Здравейте, дами. Трябваше да ми дойде на 2, но все още няма нищо, само ме наболява корема. Рано ли е за тест и колко време да чакам? Ще бъде цяло чудо, ако съм забременяла, а така се надявам...☹️

# 708
Здраввй Алекс, при редовен цикъл и правилно изчислено закъснение, тест вече ще отчете достоверен резултат. Стискам палци да бъде, каквото желаеш.

# 709

Здравейте. От първата минута ми се показа втората черта. Положителен ли е?

# 710
Скрит текст:
Здравейте. От първата минута ми се показа втората черта. Положителен ли е?
Всеки тест с оцветена втора черта е положителен.Няма място за съмнение.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 00:48 от Не се сърди, човече

# 711
Здравейте, момичета. Закъснява ми 4-ти ден вече и реших да си направя тест, но го направих преди един час. Отрицателен е. Да правя ли нов тест и на кой ден? Ще отида на лекар, но в момента не мога, защото не съм си в града. Ужасно ми е подут корема ниско долу и ме боли сякаш ще ми дойде, но не... Нямам някакви симптоми, ръцете ми са подути, но е така и преди да ми дойде. Извинявам се за дългия пост, просто досега не ми се е случвало, цикълът ми винаги е бил редовен и си ми идва на датата.

# 712
Здравейте, момичета. Закъснява ми 4-ти ден вече и реших да си направя тест, но го направих преди един час. Отрицателен е. Да правя ли нов тест и на кой ден? Ще отида на лекар, но в момента не мога, защото не съм си в града. Ужасно ми е подут корема ниско долу и ме боли сякаш ще ми дойде, но не... Нямам някакви симптоми, ръцете ми са подути, но е така и преди да ми дойде. Извинявам се за дългия пост, просто досега не ми се е случвало, цикълът ми винаги е бил редовен и си ми идва на датата.

При закъснение от 4 дена, няма никакво значение в колко часа си направила теста. В момента не си бременна.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 22:53 от G.Savova

# 713
Здравейте момичета! Какво мислите за този тест?

# 714
Изглежда положителен, но по-добре го повтори с един обикновен лентичка. Или Утре с първа урина пак шуър чек.
Здравейте момичета! Какво мислите за този тест?

# 715
Много се надявам да е положителен. Ще го повторя непременно.

# 716
Според мен е отрицателен. Мястото на втората черта е ясно бяло, за разлика от останала част на теста.

# 717
Да, отрицателен е, просто се е размазал.

# 718

При закъснение от 4 дена, няма никакво значение в колко часа си направила теста. В момента не си бременна.

А нов тест да правя ли изобщо? В петък ще ходя на лекар, в случай, че не ми дойде.

# 719
Благодаря ви за отговорите момичета, но аз все пак ще го повторя, защото наистина ми се струва, че има втора бледа черта. Явно от желание почвам да си въобразявам

Общи условия

Активация на акаунт