Любители на Котки - Тема 145

• 32 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз за Васко си мислех тези дни. Дано всичко е наред!

# 646
Пращам положителна енергия и здраве там, където е нужна!

Честит втори рожден ден със закъснение на Рижко! Heart

Дзак, докато лудувам една поза за снимка! Grinning

# 647
# 648
Ние продължаваме със седящите пози:
Скрит текст:

Ивекс не е писала скоро. Глюкоза и тя.
А какво ли стана с котето на Зуки Су, Феликс май беше. Как ли е, как ли я гледат. Мислеха за кастрация.

# 649
  • Варна
Честито на Рижко, трябва да се казва Лъки Simple Smile Втори живот живее миличкият. Да е все така наперен!
Таня,
а какво стана с майка му?

# 650
А какво му се е случило на Рижко миналата година?

# 651
  • София
Спасиха го от улицата. Беше уличен котак, пострадал в сбиване (ако паметта ме подвежда, моля Таня за извинение). При Таня той откри спасение, лечение,  дом, любов.

# 652
Има ли нещо като активен въглен за котки?
Ади стъпи в концентриран препарат, докато чистех, уж му измих лапите, ама сега ме е шубе да не се е натровил. Видимо нищо му няма, ама ако има такова хапче, да скоча до ветеринаря да взема? Не искам да го мъкна него без симптоми.

# 653
Активният въглен по принцип може да се дава на домашни животни, включае котки. Само дозировката е различна от нашата, зависи от кг. Аз на кучето му давам цяло хапче, ако се наложи, ама той е почти колко мен на кг Joy

# 654
  • София
А какво му се е случило на Рижко миналата година?
След като не дойде в обичайния час за вечеря, дъщеря ми се досети, че му се е случило нещо. След няколко часа търсене го намерихме в безпомощно състояние. Оказа се, че или кучета са го нападнали, или кола го е мачкала, но в задната му част имаше доста рани и спукан пикочен мехур. Коремът му беше пълен с урина и беше с остра бъбречна недостатъчност. Оперираха го в ЦВК. Прекрасните съфорумки ми помогнаха страшно много с финансите, защото сумата беше сериозна. Но пък уличника Рижко извади късмет! Laughing

Пред нас си е. Живее в мазето, препича се на ел. таблото и чака някой да я нахрани. Laughing А желаещи има много. Освен ние и още 3 съседки, които знаем със сигурност, че я храним, под нас има скара и от там получава както сурови месца от собственичката, така и някое кебапче от клиентите. И тъй като "природата" празни места не търпи, мястото на Рижко почти веднага се зае от Тигърчо, а междувременно се появи и Лудия (много е емоционален и затова се казва така), който е приходящ относно спането, но с почти постоянно присъствие. И още някой друг случайно минаващ екземпляр. Wink

Иначе туморът ѝ май не нараства или е нещо съвсем малко. Може би съседката е права като казва, че е по-добре да не се пипа, защото е така от доста години. Една операция може да ускори процесите. Sad

Какво става с Гликоза и Васко, като че не е писала скоро?
Има още една тема, която е за възрастни котки. Аминка я пусна преди време. Засичала съм, че пише там. Няма промяна в състоянието му.

# 655
  • Варна
Един фото с от днес да покажа, аз долу в градината, наша мунде на мекичко, на парапета.

Джасте, една майка ги е раждала наще :

# 656
  • София
Барни току-що успя да ни заключи отвън на верандата, добре че малкия ми син си беше вкъщи, а ние имахме телефони с нас...

# 657
  • Варна
Стига бе, как постигна този ефект Laughing

# 658
  • София
Обикновено когато сме на верандата, Барни, по каишка, е с нас. Днес обаче взе да напъва да влиза вътре. В такива ситуации връзваме една лента на бравата отвътре на стъклената врата към верандата, и тази лента законтряме на рейка отвън. Барни по някое време си смени желанията и реши, че трябва да дойде при нас,   и започна да скача по бравата. Сега си я представете - тя в "отворено състояние" е хоризонтално насочена (така са бравите на алуминиеви дограми), в затворено - вертикално надолу. Барни, като скочи няколко пъти по хоризонталното ѝ състояние, я наведе надолу на 45 градуса, т.е. затвори.

# 659
  • София
Добре, че е имало кой да ви отвори. Laughing Представи си само - вие на балкона и викате на минувачите отдолу "Хей, котката ни заключи на балкона. Помагайте!". Ще помогнат ... с екип от психиатрията. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт