🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Джан дървосекача ша паднЪ от смях JoyJoy

Моя, като почна да мрънкота за нещо ,гледай си турците и мирясай Joy
С Чачо вече е свикнал.

Еми ,то и аз така викам ама някак си го приех ,пък на Джан му отива. За Чачо не си го представям напомпан.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 04:41 от femmi2

# 496

Момичета,  припомняйте по-често на половинките си, че по-красиви от тях няма и ще ви оставят спокойно да се наслаждавате на виртуалните си любови! "Гъделичкайте" егото им, усмихвайте им се мило и продължавайте да се наслаждавате на изваяни мъжки тела и красиви актьори, които никнат като гъби. Свършване няма ...
     Фемиии, а твоя Чачун какво ли тяло вае ... на пират ли, на любовник ли или на манекен на месарски магазин? Сериозно се страхувам да си помисля как изглежда!

# 497
Nature Boom Ейй..какво видя таз хубавица ,че така се стресна и се обърна рязко..
ако е това което предполагам/е ,трябваше да му скочи и да му вземе хавлията..
и после,както казва Феми* - яко да му издере гърба!
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Цитат

Flowers Bouquet ЕМИ* пусни палав гиф с Толга.. Joy

# 498

Софиии, така се стряскат туркините като видят голо мъжко тяло! Joy Joy Представям си ако хавлията беше паднала, тогава щяхме да броим ... трупове! Stuck Out Tongue Winking Eye
     С палавия Толга направо ме притесни - какво да ти пусна - целувка по бузата за лека нощ, ефирна целувка или леко погалване ... друго нашичкият няма ... на екран! Cry

# 499
Здравейте!

Вълшебствата никога не се случват на хора, които не вярват в тях !
Роалд Дал

# 500
# 501
Здравейте, момичета!

"Живот, прекаран в грешки, е не само по-почтен, но и по-потребен, отколкото живот, прекаран в бездействие."
Джордж Бърнард Шоу

Бъдете с този, който прави усмивката ви красива,
а сърцето - щастливо!

Слънчев и усмихнат ден!

Цитат
ruinkakrystyna
По случай първата годишнина от сватбата ви пожелавам много спокойни и щастливи години заедно.
    Днес нашата красавица Амине чества първата годишнина от сватбата си с Месут. Присъединявам се към поздрава на една от малкото останали верни фенки на Амине. Надявам се, че поне на този ден ще видим ново фото на невероятната Амине Гюлше.
     "Човек не се жени за някого, само защото е лудо влюбен в него. Бракът е съдружие. Избираш партньор, с когото ще играеш успешно всяка игра, която предлага животът." - Силвия Кристъл
     Г-жа Йозил си избра партьор с надеждата да играе успешно с него всяка игра, която предлага животът. Дано не е сбъркала, загърби камерите, за да се превърне в послушна домакиня. Дано си заслужава тази огромна жертва!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 10:47 от Emiliya

# 502

Wear Ring Една година от сватбата..как лети времето,
Амине е не само красива,тя е родена с харизма,
което е допълнителен бонус в живота за избрани хора..
това не е роля която се учи,това е излъчване и магнетизъм
който не може да се скрие..
и ако грозника* разчита на това,
лошо му се пише на немския турчин!!
Sleeping

# 503
Wear Ring Амине е не само красива,тя е родена с харизма,
което е допълнителен бонус в живота за избрани хора..
това не е роля която се учи,това е излъчване и магнетизъм
който не може да се скрие..

# 504
Е ,поне Киво се появи . Чачо йок ,все още спи ,но ще го събудим ,крайно време е че ми се плале ,така ми е домъчняло.
 Голяма радост че го виждат Кивовите фенки в неговата тема .
Излекуван ,готов за работа.

Еми ,мятай новото при рускините ще го откриеш. Набързо го мернах и не огледах
дали е с брада ,но ми се стори че има набола брада.

# 505

Феми, не само на теб е домъчняло за Чачо. Всички фенове "плачат" Joy и от нямаме какво да правят - творят и си представят как ще изглежда в Барбароса.

Други пък са "насадили" Алина Боз до пирата, което на мен ми се струва абсурдно. Тази актриса изобщо не може да влиза в образ, играта й е еднотипна, героините - също. (лично мнение)
Скрит текст:
    Нямам време да ровя при рускините. Ако ми попадне информация  и снимки на Киво из турските сайтове - ще кача.
    Маминият упорито .... тренира.🥊🥊  В новите епизоди дано го видим още по-нахъсан не само за боксовия ринг, а и в личен план. Искам романтика Фърат Бюлюкбаши ....

# 506
Алина Боз е миловидна ,но за пирата йок.
За любовния роман не ми допада.
Готини колажи са сътворили латините.
Този с дългата коса ми допадна най много. Само тези мустачки гайтански не са ми по вкуса. Мале,само да не се пръкне с такива мустаци че го убивам!
Като Джон Сноу от Троновете са го скиприли.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 15:43 от femmi2

# 507

Nature Sparkles Чачо са го докарали на мускетар*..
харесва ми с развята грива и мустачките
с брадата са на ренесансов сваляч,
близо до образа на Казанова!
Joy

Толга е ..уауу, романтик  и мъж S* класа ! Heart Eyes

Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 16:09 от EvaKrusteva

# 508
Софи ,чудех се на какво познато ми прилича . Точно на мускетар са го докарали ,но Не го искам с мустаци .
Ще е яко да гледаме как върти меча ,що не и някоя ренесансова мацка на палубата ,ама изглежда в Барбароса женската роля няма да е толкоз важна ще е колкото да има няква .
За каста сме за Казановата дето ще гори от любов ,та искам да надмине себе си тогава да експлодира . Ще почакаме доста в бъдещето ,сега само се споразумяли.

# 509
От Амине:

Цитат
gulseamine
Измина една година откакто се сбъдна мечтата ни да кажем „да“ един на друг завинаги и да създадем дом.❤️🤲🏼
Слава Богу, Той ни дари Еда, добави живот към нашия живот, станахме толкова красиво семейство, Боже, дари ни с много щастливи и спокойни години.
Честита годишнина от сватбата, съпруже, благодаря ти. Обичам те от все сърце.👨‍👩‍👧❤️
     От Месут все още нищо! Любопитно ми е дали ще демонстрира същата любов към съпругата си или отново ще гушне кучето и ще се фотне с него.

Общи условия

Активация на акаунт