🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
tsayisman
🏡 Falan filan ...
     Това за мен е уважение към феновете - всяка седмица Толга ни изненадва с нова снимка или видео.
     Сладур!
     Приятно ми е, когато чета за страстта, с която подхожда към всяка роля. Това е да гориш в работата си! Да обогатяваш знанията си, да не спираш да се развиваш и усъвършенстваш! Като прибавим красотата и харизмата на Толга и се получават герои, всеки открояващ се със своята индивидуалност, чар и неповторимост!

Акробатът Толгахан Сайъшман
  26.01.2016 06:31 Magazin

Толгахан Сайъшман, който беше гост в домовете ни със сериала "Asla Vazgeçmem", демонстрира страстта си към адреналина.
Красивият актьор направи аеробен полет със самолета на шоуто.
Според новините в HT Magazin, пилотът на F-16 излетя от летище Hezarfen и направи обиколка в небето над Истанбул с демонстрационен самолет, използван от инструктора Ali İsmet Öztürk и извършващ акробатични движения.
Обяснявайки, че ще се обучава, актьорът предприел действия, за да посети курсовете и да получи полетна значка.
Разбрахме, че  след приключване на снимките в "Asla Vazgeçmem", Толгахан Сайъшман ще замине за Южна Африка и ще направи „гмуркане в клетка“, за да види отблизо акулите.

Толгахан Сайъшман учи актьорско майсторство под вода!
04.08.2017 20:22 Magazin

Толгахан Сайъшман се подготвя за своя герой в сериала "Черна перла", като усвоява гмуркане и подводно обучение от трима инструктори.
Работил е под вода в продължение на 10 дни.
Сайъшман, който ще се превъплъти в ролята на Кенан в сериала, е получил актьорско обучение от трима инструктори в Истанбул, за да усети и пресъздаде чувствата от гмуркането под вода.
Актьорът, който заминава за Анталия за промоционалните снимки в проекта, ще продължи същата подготовка там три дни.

# 196
Flowers Bouquet ЕМИ* харесвам визията на Толга и оценявам таланта  който има
и труда който полага за да радва феновете и той да е доволен..
за мен си остава най-добър в образа на Иит Козан* може би
заради химията която имаха с Амине..
Heart Eyes

Nature Boom ФЕМИ* ей това е в десетката,не спирам да се смея.. Joy Joy Hands Clap
Цитат
О ,Софи много пъти съм си представяла Чачи така като Бандерас  един истински мачо ..
 Желаем една такава роля на Зоро и да дрънка на китарка и пее..
 Отлично ще му пасне Кон да язди ,ама истински ,не онази кобила Дуда да язди и да му цвили по цял ден ..
Това му харесва,оф как ги избира такива .

# 197
Flowers Bouquet ЕМИ* харесвам визията на Толга и оценявам таланта  който има
и труда който полага за да радва феновете и той да е доволен..
за мен си остава най-добър в образа на Иит Козан* може би
заради химията която имаха с Амине..
Heart Eyes

Скрит текст:
Nature Boom ФЕМИ* ей това е в десетката,не спирам да се смея.. Joy Joy Hands Clap
Цитат
О ,Софи много пъти съм си представяла Чачи така като Бандерас  един истински мачо ..
 Желаем една такава роля на Зоро и да дрънка на китарка и пее..
 Отлично ще му пасне Кон да язди ,ама истински ,не онази кобила Дуда да язди и да му цвили по цял ден ..
Това му харесва,оф как ги избира такива .

Софи, Ийт Козан е марка и мярка за невероятния талант на Толга. Това е образ, който не може да бъде забравен. А като добавим и Нур се получава съвършената екранна двойка!

Цитат
oxaminegulse
Чуть не убила его😂

# 198

Heart Decoration

Heart Decoration

Скрит текст:

# 199
Толкова пъти гледах новата снимка на Толга . Поддържа форма и като сложат слънчеви очила двамата с Чачо са невероятни ,пу толкова им отива .
Наистина прилича на капитан Йелмаз с тази визия. Кога ли ще заснемат каквото остава лятото или есента ?

Рускините не спират да се радват и обсъждат завръщането на Ча на турския екран . Дори да е време на криза това е било планувано ,ще е един от най скъпите проекти в който е участвал. Започват подготовка ,а режисьорите се говори ,че ще бъдат братя Тайлан за които има отлични отзиви ,водят ги добри в исторически проекти. Екипа ще е много добър . Нямам търпение да го гледаме ,да покаже на какво е способен. Турците обичат да гледат история.

Вчера почнах част от сценария ,но не го довърших.
Стигнах до това че Емма размишляваше какво да прави с Джан да го защитава ли?
Еда докато си похапваше вкусно лазаня и на вратата се звънна .
Изненада скъпа
Еда се зарадва и го прегърна .
Леля е поканила гости ,но аз се измъкнах след вечерята. Братовчеда също се видя с неговата .
Денят беше изморителен в службата.
С братовчеда имаме някой планове в работата ,но за тях нататък ще мислим .
Ммм , лазаня ,ягодки ,коктейли ,не ме изкушавай така че няма да мога да си тръгна .
Нощта е пред нас скъпи .
Толга взе една ягодка хапна я и целуна любимата си .
Каква сладка целувка ,взе още ягодки и реши да се пошегува и оцапа Толга със сметана по бузката .
После изтри сметаната с пръстче , щеще да стане горещо да разкопчае ризката но.....
Добре се забавляваме ,тази нощ не мога да остана.

Да приключваме ли епизода или още ще пишем ?

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 12:26 от femmi2

# 200
Здравейте, момичета!

''Любовта е огън! Но също като него се нуждае от нещо, което да я подклажда, за да не угасне. Всеки от нас търси онази формула, която да го направи завинаги щастлив с любимия човек.''

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

Феми, нищо няма да пропускам в сценария. Нали знаеш, че аз само го подреждам. Слушайки песента, която Софи ни е пуснала и снимката под нея ме настроиха лирично рано, рано ... Ако кажете можем и да приключим с 9 епизод. Имам готовност!

# 201
Еми ,знам нищо не пропускаш ,много си грижовна:hugs:
А ,песента ще си я пусна като се добера до компа . Щом ти е харесала,и на мен също ще ми хареса , може да я добавим към сценария от някой стар епизод с романтика или я запази за следващите. 

Ще го приключваме този епизод и почваме с развръзката с Джан ,може да вкараме нови лица .
Драма ,екшън и така ....

# 202
Nature BoomМомичета* много ми се иска да напиша нещо
 но не ми се получава.."Sorry"..
Thinking

вие продължете,като ми дойде музата със сигурност ще стане експлозия* Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes Kissing Heart

# 203

Толгахан Сайъшман няма проблеми с теглото през карантинните дни!
Преди 1 час Television Gazetesi

Минаха 2 месеца от спирането на снимането на шампионската серия ... Сериалът трябваше да направи финал в края на май. Все още обаче не е ясно какво ще се планира след коронавирусната пандемия и спирането на снимките. Известно е, че Толгахан Сайъшман положи големи усилия за ролята на Фърат Бюлюкбаши.
Правейки подготовка месеци преди началото на поредицата, Толгахан Сайъшман прилага специални диети, за да направи тялото му да прилича на тялото на боксьора. Актьорът, който се представи успешно в сериала "Шампион” в излъчените 25 епизода, беше оценен и от феновете си. Ниските оценки бяха ситуация, която сериалът „Шампион” не заслужаваше. TRT1 обаче изчака да приключи сезона, заставайки зад продукцията.
Очаква се шампионската серия да продължи още  8-10 епизода. Но не се знае кога ще започнат снимките. Толгахан Сайъшман, от друга страна, обърна внимание на това да не наддава на тегло през този период на карантина.
Актьорът остава във форма и гледа на себе си, сякаш всеки момент ще започне снимането.
С последния си пост в профила си в Instagram, Сайъшман ни убеждава, че е намерил покой. От снимката се разбира, че периодът на 2-месечен релакс е добър за актьора след интензивната работа.

# 204
Личи си че си пази формата дори в карантинните дни . Браво на него.
А,Чачо може би наддава за пирата ,но силно се надявам и вярвам че няма да е дебел и състарен . Ще е хубав пират ,но вероятно ще има голяма рижава брада.Вече има много колажи ,феновете са ентусиазирани .Има прилики Чачо с пиратите.

Софи ,когато и да избухнеш ще чакаме . Дано музата ми с ягодките да ти е допаднала. Аз съм по романтиката.
Аз нямам кой знае какви идеи и мисъл но ми е интересно и продължаваме .
Сценария си е за наша употреба така да се изразим .

Епизод 10
Емма се чудеше какво да прави ?
Да говоря ли с Чачо и Толга или с момичетата . Нямам време да мисля дълго ,Джан не е зъл човек ,просто е страда за любовта си и това че са ги разделили. Защо семейството на Толга постъпва така ?
Да изкупва греховете на баща си ли ?
Емма пиеше турското си сутрешно кафе и мислише за всичко това .
Къде ли е Рая ,дали я държът под ключ някъде ?
Компанията преди да тръгне  по задачи се видяха да закусят .
Мариса попита дали са си тръгнали гостите ?
Още не ,леля иска да ни сближава пак ,но това няма как да стане .
Хайде довечера може да си направим купон в нас каза Еда ,може да извикате приятели ако искате .
Аз ще се погрижа за всичко .
Ок ,става ,чудесна идея .Tropical Drink

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 15:25 от femmi2

# 205

Цитат
tsayisman.fans
𝟭𝟯 𝗬𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗢𝗳 𝗔𝗰𝘁𝗶𝗻𝗴🎭♥️

Цитат
tsayisman.fans
Всяка негова роля е нов урок за мен.
Горд съм, че съм твой фен.

# 206
# 207
Среднощни страсти за вдъхновение, готин колаж стил Джеймс Бонд:heart:

Настръхна ми кожата , уаууу как я завъртя , ето затова си струва да ходим на кастинга

Скрит текст:
снимка   от 2012
Еми ще резниш ли само красавчика
Скрит текст:

капитан Левент ,много го харесвам , уникален мъж:heart_eyes:Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 10:46 от femmi2

# 208

Скрит текст:

Хубави мъже, горещи сцени, които развихрят въображението. Липсва ни само чашата с напитка и сме готови да разсеем скуката!
     Редувайте ме, за да пусна епизод 9 на следващата страница.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт