Хитринки за всякакъв случай - 23

• 46 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Едва ли е фурнир. Старите гардероби са от масивно дърво (кумата ми има такъв в спалнята им и не се разделя за нищо на света с него). А и да не са дърво вратите, а да е фурнир, то е естествен фурнир, и подлежи на същата обработка.

# 676
Имам същата кана, досадно си наистина.
В миялната го пускам.

# 677
Накиснах с доместос и да ви кажа,получи се. Relaxed
Седалката е с механизъм от бавно падащите .

# 678
И старите гардероби са с фурнир, макар да са от масив. Разглобявали сме няколко  - масивът е по-обикновен материал за здравина, а отгоре е сложен красив фурнир за естетика - с пасващи си шарки и прочее.  Но това нищо не променя - фурнир се шкури и лакира точно както и масив, все е дърво.

# 679
  • софия
искам да боядисам един стар ,но много масивен и здрав гардероб , с красиви дървесни фигури  и лак отгоре...много ми оранжевее , а искам да е по- подчертан цвят сонома ,който е по- светъл......имате ли идея как може да се направи това така , че да се запазят дървесните шарки ...шкурка , грунд и боя....но няма да се запазят дървесните фигури
И цвят сонома как мога да намеря ?

Поздрави
попитай в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1197531.new#new - страхотни съвети  дават.

# 680
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Как да почистя четка за коса от малки гадни бели "топченца" меко казано. Пробвах с четка за зъби да четкам, с ножичка да ги режа, много е трудоемко Sad

# 681
С нещо за отпушване на канали (Мр. Мускуло например). Накисваш и след време плакнеш. Нищо няма да е останало.

# 682
  • София
С пинсета дали няма да стане?

# 683
С нещо за отпушване на канали (Мр. Мускуло например). Накисваш и след време плакнеш. Нищо няма да е останало.

Точно. И аз така чистя гребени и четки. Махам космаците и напръсквам с някакъв препарат за баня или фурна. После затърквам ако има нужда със стара четка за зъби и готови.

# 684
  • Плевен/Пловдив
Благодаря за бързите съвети 🌺
Ще пробвам и ще пиша за резултата. 😉

# 685
Не написах, като напръскаш или накиснеш с някой от тези препарати, изчакай известно време да подействат.

# 686
И после я изчеткай с друга четка или гребен.

# 687
Вода с течен сапун и четка за зъби - накисваш за около 10 мин., и търкаш с четката. При мен действа.

# 688
Четка за коса ,почиствам с четката за боя за коса.
Слагам сапун или шампоан и търкам с четката ми за боя .
Научих го от някоя от темите за коса.
Родих се оттогава,благодаря на момичето ,което го беше споделило.
Но на моята нямам такива топчета и нз дали ще се получи...

# 689
Как да почистя бели джапанки на Ипанема?
Посивяли са.

Общи условия

Активация на акаунт