Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 632
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 725
soul81, ♥ HAPPY ♥, благодаря, ще му взема другия път. Ух, че и три варианта. Simple Smile Не знам защо си ги представих като "Анелия" (може би заради морячето vs корабчето Simple Smile), които обожавах като дете, сега не са същите като едно време, естествено..

# 1 726
Мм като тръгна на фитнес, започна да пие прясно мляко с извара и мед за сила, мускули, протеини, ала бала.
Аз предпочитам сметана или крема сирене пред тази извара.

# 1 727
Момичета, утре ще купя извара, бяхте много убедителни ))).

# 1 728
В електронната брошура имаше плоча за пица. Търсих в нашия магазин още в понеделник след обяд, нямаше. Някой видя ли ги? Мнение? Благодаря!
Нямаше и от плоските италиански питки, не всички твърди сирена, кремообразна извара. Sad
Погледнах стъклените и керамичните форми, имам от тези размери и не купих.
Фортуна, зад стелажа с цветята е обособено място за грил продуктите, срещу прясното месо се пада. Там са плочите за пица.

# 1 729
Има ли сини сливи?

# 1 730
По колко са плочите за пица? Днес гледах в Метро, че има по 24 лв

# 1 731
  • Варна
И вкъщи много се харесва изварата в кофа. Да допълня, че е с масленост 6,5%, което е доста по-добре от сметана /мин.12%/ или маскарпоне... там не знам...
Нали тази същата извара преди се казваше Сладкарска извара? Може би са я поспрели да й сменят кофичката и да се казва "Извара кремообразна"? Да не си мислят хората, че е сладка, знам ли...

# 1 732
Тя е, да, но кофичката я смениха отдавна.

# 1 733
От преди да изчезне я прекръстиха, само съвсем в началото я бяха писали сладкарска. Тя не че за дълго се загуби де, но веднага стана дума тук, понеже е харесван продукт. Много хора си мислеха че е сладка и явно заради това смениха името на кремообразна.
Масленост 6,5% не е хич ниска като за извара, предимно са с доста по-малко. Това не го броя за недостатък де, за мен си е супер. Ама аз съм от хората дето и маскарпоне могат да ядат "дюс" направо с лъжицата, както и заквасената сметана Grinning

# 1 734
  • София
Всичко прочетох за изварата, не съм взимала, до момента изобщо не съм й обръщала внимание,  ако не се брои преди време взех една кофа, но тя беше сладка. Не ми хареса и отиде в боклука. За извара ползвам само рикота, ама ако е толкова хубава тази , да взема да се прежаля ли...Една кофа е за мен огромно к-во, ама като е толкова търсена, да не остана по назад от вас ще купя.... хм...Благодаря за споделеното!  Жалко , че и днес не я видях, но тя сигурно е била там , но съм я отсвирила . Купих други глупотевини, но нищо интересно, ежедневно пазаруване.
Тези бисквити с плочката шоколад са разкошни, но определено ги избягвам за огромно съжаление, пуста суета...

# 1 735
Не знам. Обаче според последните няколко страници има хубава кремообразна извара. Mask

# 1 736
Като за извара маслеността и не е ниска, но сравнена с маскарпоне и заквасена сметана, има и по-малко калории за 100 грама.  
Марчева, не очаквай кремообразната извара да прилича на рикота Grinning Също така, не знам каква кофа си купувала преди, но тази извара не е сладка...за чийзкейк е идеална, ако за друго не я оползотвориш.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 00:26 от dolce miele

# 1 737
Рикота мога да ям ей така с лъжица. Мммм....Извара ще ви оставя за вас да има.

# 1 738
Има сини сливи при ядките. В непрозрачна опаковка, без костилки - много са хубави.

# 1 739
  • София
Рикота мога да ям ей така с лъжица. Мммм....Извара ще ви оставя за вас да има.
Тъй де с лъжица си я изяждам, без нищо, ни хляб ми трябва ни кифла.   Останах с впечатление, че почти като рикотата,.. да се не мина, ей..

Общи условия

Активация на акаунт